Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Utorak 03.04.2012.
11:10
Beta A
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da se ta stranka nije pridružila inicijativi nekoliko manjih vojvođanskih stranaka i nevladinih organizacija za formiranje "Savezne Republike Srbije", jer je "neodgovorno i štetno otvarati tako krupna politička pitanja" u ovom trenutku.
Utorak 03.04.2012.11:22
Поштени људи сједе у затвору, а овај баљезга са слободе, наравно он хоће цијелог вола тј. независну Војводину.
Utorak 03.04.2012.11:23
srbijom upravljaju nacionalni kadrovi bivsih jugo drzava,pa predlozi za federalizaciju ni malo ne treba da cude. federalizovana srbija ih vise podseca na titinu jugoslaviju,zar ne? srbi iz srbije moraju dobiti swvoju organizaciju!
Utorak 03.04.2012.11:23
srbijom upravljaju nacionalni kadrovi bivsih jugo drzava,pa predlozi za federalizaciju ni malo ne treba da cude. federalizovana srbija ih vise podseca na titinu jugoslaviju,zar ne? srbi iz srbije moraju dobiti swvoju organizaciju!
Utorak 03.04.2012.12:01
Nemojte dirati stočni fond Srbije zbog narodnog veselja, jer je i ovako drastično smanjen. Biće potpuno uništen kad EU odredi kvote.
Utorak 03.04.2012.12:59
"Bojim se da se time u ovoj izbornoj kampanji dodaje gorivo isključivo fašističkim, klerofašističkim i ultranacionalističkim snagama u Vojvodini, podržavajući njihovu zapaljivu ali pogrešnu teoriju o nekom vojvođanskom separtizmu s kojim se oni moraju obračunavati", rekao je Čanak. Испада да су праве патриоте фашисти,а они који заговарају тако нешто позитивни негативци.
Utorak 03.04.2012.13:37
Ево лика који се укључио у борбу против српских родољуба које покушава свести под капу америчких расиста - протестаната, са смешним капама, љубитеља еугенике и робовласништа, ''западних'' фашиста одгајених у колевки католичанстава, са зликовачком поробљивачком и геноцидном традицијом. Југословенство, ''интернационализам'' и комунизам а ла ''Тито и компанија'' је тој сорти потпуно испрао мозак, однародио их и прекинуо везе са српским бићем и светосављем. У том однарођеном ''прозападном'' ''културном кругу'' узгајаног на атеизму и антисрпству у колевци ''црвене буржоазије'' треба тражити профашистичке идеје, друштву које се дичи својим антисрпским шовинизмом. Међу Србима светосавцима их нема..
Utorak 03.04.2012.14:36
Како вас није стид да избацујете овог србомрзца, као да је битно шта је он рекао. Још само мало да се среде ствари у држави па да се појави неки наш у Мађарској да тражи део територије и да мењају име обавезно у СРМ. Да се прикључе Српска и ЦГ, да ослободимо Космет и живећемо као краљеви. За ово што прича овај ЧУНАК, за то није ни 3% становника из покрајине Војводине. У тих 3% спадају мађари и црногорци. ЖИВЕЛА ВЕЛИКА СРБИЈА, СТОП ИЗДАЈНИЧКОЈ ВЛАСТИ
Utorak 03.04.2012.14:33
Савезна република Србија свакако! Војводина, Шумадија, Дарданија(Јужна Србија), Влашка, Санџак и Београд. То би било сасвим задовољавајуће.
Utorak 03.04.2012.14:46
Само полако, Срби су преживели и горе и мењали и стварали реалност, биће дана...
Utorak 03.04.2012.14:53
То што Срби покушавају да један народ присвоје није ништа друго него директан атак на тај исти народ. Ту мислим на народ са простора Јужне Србије, који су наследници аутохтоних Дарданаца и Трибала који су живели на простору данашње Јужне Србије, Косова, Северне Македоније, много пре Римљана. Тај народ који је био под јаким римским утицајима, а касније и Словена је све до данас задржао своју различитост и језик. Када погледате на простору бивше ЈУ, само Словенци, Македонци и Дарданци имају другачији језик и граматику за разлику од Срба, Хрвата, Муслимана... Докле ће да траје то понижавање тог народа?!
Utorak 03.04.2012.14:57
То што неки упорно себе називају Србима, а имају корене тог јуначког становништва из старог века је потпуни идиотизам. Не чуди да некакви Деретићи говоре како су Срби најстарији народ на свету и како су на Балкану живели Срби одвајкада. То је директан покушај уништавања праве историје која каже да су на овом простору живели Дарданци, много пре Срба и да су опстали све до данашњег дана! Тај покушај хегемониста преко некакве Сербоне је директан атак на саму бит и овог народа и ове територије! Уосталом, све је у језику. Упоредите српски и јужњачки (дардански) и видећете огромну разлику.
Utorak 03.04.2012.15:02
Ово је само један од примера различитости у Србији. Да не улазим конкретније у права Влаха на истоку Србије, Бошњака. И када се сагледа све у целини везано за Војводину, па људи имају апсолутно право да траже нешто што им припада! Нећу да улазим у то на који начин је Војводина прикључена Србији 1918. Да не буде као са Црном Гором. А уосталом можда и јесу Војвођани ушли из своје воље 1918. али нису очекивали да их после скоро 100 година некакви преко Дунава (Београд) овако искористе, мислим пре свега у економском смислу. Подршка Војвођанима!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)