Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Sreda 28.03.2012.
12:04
D. Dekić - Vesti A
Lider radikala Vojislav Šešelj mogao bi da stigne u Srbiju usred predizborne kampanje, pošto je Vlada Srbije spremna da mu "u najkraćem roku" izda garancije za privremeno puštanje na slobodu.
Sreda 28.03.2012.12:16
nama kao da u svemu cveta cveće, pa nam jesino preostaje da brinemo da li će neko nekoga da razbuca ili neće... 900.000 građana na ivici bede, svaki 3 ne radi, a i oni koji rade, masovno rade za 100-150 eur... šta se desilo sa PDV-om za opreme za bebe? jel ukinut? hapse nas kao pse na našoj teritoriji... deca se ubijaju po školama i sa 12 god. već imaju seksualna iskustva? i tako u nedogled... i nikom ništa... a nama se svaki dan servira priča o "strahu" od Šešelja i njegovom "čarobnom štapiću" kojim će da mahne, "razbije izdajničku bagru" i reši BAŠ SVE probleme... tuga....
Sreda 28.03.2012.12:20
Niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. A ova bagra u hagu nisu nista do sad dokazali! Zato sloboda za Seselja!
Sreda 28.03.2012.12:20
1. Много гадна манипулација досманлија: Шешељ није тражио ништа од њих, али они су хумани и, ето, они дају гаранције да се Шешељ пусти међу људе до изрицања пресуде?! А Вијислављева је животна жеља да уништи СНС, што ће наводно бити од пресудне користи Тадићу и ДС?! И тако Војислав постаје некакав Тадићев кербер и онемогућава насушну потребу Србије и Срба за сменом досманлијске власти?! Да није жалосно - било би смешно! Па, није Шшељ луд да не зна ко га је послао у Хаг?! И да не зна ко је у ствари организовао цепање СРС и промоцију Томе гробара који је у међувремену постао дипломирани менаџер. Радикали су давно објавили и обзнанили свој политички програм: у њему нема Србије у јевропи!!!
Sreda 28.03.2012.12:27
Ako Hag pusti Seselja da pomogne zutima,znaci neki dogovor je postignut???????????,ili je sve ovo izmisljotina? Bilo kako bilo,sloboda za Voju,a ko ce imati stete od njegovog oslobadjanja,videcemo.
Sreda 28.03.2012.13:11
Stvarno...ovakvih gluposti u životu nijesam čuo ni vidio. Naravno, napravila je vlast neke biometrijske pasoše i izbacili milion mladih školovanih ljudi iz Srbij. Masa koja je ostala sluđena je do te mjere da oni nama pričaju takve gluposti za koje nemogu "naći ušu" gdje će proći ista ni u Lazi Lazarević. DS i onaj Rasim, svi u koaliciji, rade na oslobađanju Šešelja, da bi im uništio zajedničkog neprijatelja SNS KOJI SU TO PERVERZNJECI!?...Uostalom, mislim da im to nije lijepo radi Đinđića, naljutiće se, što mu sprečavate želje: da Šešelja vode i nikada da ga ne vrate. JEZIVA STOKA JE I DILETANTI SU NA VLASTI !!!!
Sreda 28.03.2012.12:23
Prljave predizborne igre. Ja čekam da se Šešelj vrati u Srbiju jer je utamničen bez razloga. U predizbornoj kampanji imaju ga pravo koristiti samo SRS i niko više jer je on njihov lider.
Sreda 28.03.2012.12:27
2. Како онда то Шешељ хоће да обезбеди победу просрпском мац-мац преш`еднику?! Никако! То је обично баљезгање! Покушај да се СРС облати, јер досадашњим тзв. сондажама јавног мнења не треба уопште веровати! По њима БоТа и Тома гробар су већ победили на изборима?! Мало морген (што би рекао Цоби). Камо среће да Воју пусте коначно на ваздух, да човек одмори мало душу од хашке мемле! И да се обрачуна политички са тзв. напредњацима, кумовским издајницима и крадљивцима Војиних политичких тековина (уз помоћ досманлија, разуме се, они су то урадили). И да раскринка све србске издајнике, лопове и преваранте! И да помогне тако гласачима да се правилно определе приликом гласања! Ради спасавања отаџбине!
Sreda 28.03.2012.12:45
Trenutno je najvaznije da se covek vrati ziv iz tog kazamata....da se leci u Beogradu...da ozdravi...PA ONDA DA IM SVIMA PO SPISKU KAZE U OCI ISTINU! o cemu je i vikiliks pisao...sluge zapada i setaci izmedju zapadnih ambasada...i jedni i drugi..jer DS=SNS.
Sreda 28.03.2012.12:58
U toku predizborne kampanje moramo biti spremni da cujemo svasta, tako i ovu vrstu vesti. Licno sam skeptican da ce antisrpski tribunal pustiti vojvodu, osim ako nemaju pogresnu procenu da ce njihovi puleni DS i SNS biti pobednici pojedinacno ili u talu, pa smatrajuci da SRS nema sansi da im naudi zele da dokazu kako su oni zapravo "pravdoljubivi" i eto pustili su vojvodu. Sve ostale spekulacije su u najmanju ruku smesne, jer je svima dobro poznato da je SNS zapravo klonirani DS.
Sreda 28.03.2012.13:04
Шешељу је озбиљно нарушено здравље и сигурно му није до предстојећих избора.Када дође прво што следи је одлазак у болницу на лечење.
Subota 07.04.2012.20:38
Nikolić je bio "vodonoša" velikom Srpskom junaku Vojislavu Šešelju a sada izigrava "velikog mudraca" koji bi da vodi Srbiju sa sve "falš" diplomom...nema od toga ništa , pošteno je da se Šešelj vrati u svoju otadzbinu kao veliki Srpski heroj a Nikolić na selo da peče rakiju i to ako bude znao. Vučić ide u novu istoriju Srbije kao prosperitetan političar na čelu stranke i kao gradonačelnik Beograda.( naravno sa demokratskim snagama )...a to znači Mladja u aps !!!
Subota 26.05.2012.10:19
Од ракије, ако је лоше печена, боли глава... или од количине, нисам сад сигуран....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)