Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Utorak 27.03.2012.
13:05
Đ. Barović - Vesti A
Danas se navršava 13 godina od kada je u njivama kod Buđanovaca završio tadašnji ponos američke avijacije, stelt bombarder F117 A.
Utorak 27.03.2012.13:21
ako možeš da dodješ do njegove knjige, pročitaj.... prosto je neverovatno koliko je nama sve pogrešno predstavljeno... sad da li je i njegov dnevnik verodostojan - .ebem li ga... ako ništa drugo - navode se imena i događaji... valjda NEKO zna istinu... a s obzirom da je u pitanju institucija kakva je vojska Srbije - koja nikad nije SMELA (htela) da se zove Srpska Vojska - sve je moguće...
Utorak 27.03.2012.13:17
Svaka servirana nam istina ima,baš kao i batina-dva kraja. Svaka čast uredništvu ovog portala što je saslušalo i objavilo i drugu stranu medalje. Na žalost, kako to kod nas uvek biva, slavu u korist pokupi uvek neko drugi. Gospodine Aničiću, hvala na iskrenosti i hrabrosti da o svemu javno progovorite!
Utorak 27.03.2012.13:27
Covek zna sta prica.. Ne treba se cuditi..I najvece srpske vojskovodje su posle ratova zaboravljene...
Utorak 27.03.2012.13:32
Нама непријатељи нису потребни, довољни смо сами себи. Не би ме чудило да се Золтан форсира због прикривеног братства и јединства као што су сви стварни ратници нпр. из 63.падобранске бригаде из Ниша били експресно пензионисани и стављани на "располагање" Хагу као могући злочинци. Да не спомињем генерала Лазаревића па и Павковића, што да не, и друге официре који су радили свој посао на КосМету. Ако су споменути криви због махинација око станова и сл. онда им је овде требало судити а не у Хагу Исто је и са Слобом који, ако је неком нанео зла, онда је то нама Србима и за то му је требало судити овде а не да га шаљемо у Хаг да би њиме Амери прали руке.Све ће то Народ платити!
Utorak 27.03.2012.13:40
ma daj bre cekao si 13 godina baksuze da nam izneses istinu(NAVODNU) nemoj da te cuje gvozden ima da te umesi zajedno sa kiflama.
Utorak 27.03.2012.14:14
Puno toga smrdi. Naši nikad nisu službeno objavili tačan broj potvrđenih oborenih letelica i potvrđene gubitke snaga Alijanse, kao što nisu potvrdili tačne naše gubitke u ljudstvu i tehnici. Mi smo imali gubitke prouzrokovane i našim greškama a ne zato što su natovci bili superiorniji i te gubitke treba posebno iskazati, jer su komandiri i komandanti tih jedinica zbog toga završili na Vojnom sudu i bili osuđeni. Pričao i govorio ko šta hoće ali Vojni sudovi su za vreme agresije radili punim kapacitetima. Ovo što čovek kaže za obilaske jedinica od pretpostavljenih smatram potpuno istinito.
Utorak 27.03.2012.14:53
Mnogi su se u ovom ratu zakitili tudjim perjem(junastvom) dobili stanove , ordenje razne privilegije a oni koji su stvarno JUNACI zaboravljeni su od Drzave i Naroda jer za njih niko nikad cuo nije zbog toga sto su POLTRONI preuzeli njihove zasluge.Ali neka ih nek se KITE istina ipak nekad mora da izadje.Verujem Potpukovniku anicicu SVAKU REC jer sam i ja kroz to prosao.
Četvrtak 28.06.2012.17:08
Taj Dorđe Aničić je jedan najobičniji hohštapler koji pljuje po svom ratnom komandantu već u više navrata po svim mogućim glasilima i lično mi se gadi više ga slušati. Našao čovek u javnost da iznosi gadarije naprizemnije vrste. Ko se i malo razume u vojsku i odnose u vojsci može da zna o čemu se tu radi. Niko od ovih "legalista" koji pričaju u glas da šta se Dani sastao s tim pilotom kojeg je oborio nije tako glasan pa da isto tako na sve veći glas osudi npr. drugovanje naše vojske od 5. oktobra pa nadalje sa Nato ološem na najvišim nivoima koji spadaju u domenu izdaje zemlje? Okomili se na tog nesretnog Zoltana Danija ko ludi na brašno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)