Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 25.03.2012.
22:30
Beta A
Autonomaške nevladine organizacije i manje političke partije iz Vojvodine predložile su "Deklaraciju o osnovama demokratskog ujedinjenja Vojvodine i Srbije" kojom se predlaže formiranje "Savezne Republike Srbije", čije bi članice bile Republika Srbija i Republika Vojvodina. O ovoj deklaraciji trebalo bi da se glasa na Četvrtoj vojvođanskoj konvenciji, najavljenoj za 1. april
Nedelja 25.03.2012.22:56
Дуго трују народ паролом , да они да нема нас "србијанаца" да би они живели јако боље....срећом народ је таамо није тако глуп колико се надају...Чудо је како неке утваре као чеда , чанак(гомила нечега), зукорлић могу да кажу нешто за шта би и код бушмана лежали у затвору...... Можда мора овако, док зло сво не нарасте не би могло ни да пропадне... Истиче им време и зато су почели да млате, свако право своје лице...тако ће и народу бити лакше да види ово зло.. УВЕК ОХОЛОСТ ИДЕ ПРЕ КРАЈ ЗЛА.... зато они сви преокренути са чанком и осталом гамади плаћеничком већ дели министарства ....толико су охоли..а незнају шта их чека.
Nedelja 25.03.2012.23:02
Kome god smeta celovitost Srbije,lepo mrs u Evropu pa neka tamo sprovode svoje idiotske ideje....recimo da idu u Nemacku i daju predlog za otcepljenje Bavarske da vidimo sta ce im biti..
Nedelja 25.03.2012.23:17
nacionalni kadrovi otcepljenih drzava imaju dominaciju u srbiji. separatizam gotovo stimulisan,a bilo koja srpska ideja se naziva ekstremizmom. niko ne kaze da su po ustavu 74 vojvodina i kosovo mrcvarile svojim odlukama ostatak srbije. drug tita hrvat je sa uzivanjem sprovodio zamisao slaba srbija jaka jugoslavija. siromasna srbija bez v. eksploatise bogatu vojvodinu? bar recite istinu ,srbija izdrzava kadrove bivsih jugo drzava kojih ima za tri kine,izdrzava razne jove koje su na istoj liniji sa ovim nesrecama. srbi iz srbije su ekstremisti cutanja,cute i kada nam kucu razvlaci ko god stigne. SRAMOTA!
Ponedeljak 26.03.2012.00:20
Ti u svojim komentarima izjednacavas sve one van Srbije sa onim koji rade protiv Srbije, i imaju vlast, pre svega CG kadrovima. Ustvari vecina najvecih boraca za Srbiju su rodjeni van sadasnjih granica Srbije, (velikom vecinom su iz RS): Emir Kusturica, Smilja Avramov,Seselj, Jovan I Deretic. Sem Vuka. A Srbi iz Srbije su Dacic Toma Nikolic, oba 100% - najveci prevrtljivci. Da ne mislis mozda da bi oni bili pravi ljudi da vode Srbiju. Pa general Perisic, radio kao spijun. General Trifunovic (predao tenkove u Varazdinu) i major Tepic - moze li se to porediti. Srbi iz Srbije (po rodjenju), jednostavno su suvise pasivni da sami vode zemlju. Suvise kukas, umesto da predlazes nesto smisleno.
Nedelja 25.03.2012.23:26
e ono o cemu se samo suskalo doslo je na red...pe par godina sam jos pisala da gde ima dima ima i vatre...na zalost sve je to istina...bice opet svasta predvidjam...dosta drzava u Evropi npr ima neke pokrajine ali nikom ne pada na pamet da se odvaja i da trazi svoju drzavu..samo tamo gde caruje beda...inace da se zivi normalno da se ima onoliko koliko treba jednom coveku da pristojno zivi ovako nesto se ne bi ni spominjalo...znaci nije stvar vise uopste u tome sta je cije nego sta ce se i s cim ce se...a s kim ce se trebalo bi da bude svejedno samo kad bi moglo da se konacno bolje zivi...to je sanak pusti pa ce tako biti novo burno vreme sve mi se cini..
Ponedeljak 26.03.2012.01:28
sad 'oce republiku vojvodinu! ako to prodje a ako nastavimo da cutimo procice ako ne sad onda za godinu dana onda ce za 10 god da bude to druga drzava! dal' ce neki politicar da kaze: ako ja dodjem na vlast zukorlic, canak i ostali koji rade protiv drzave u kojoj zive ce da napipaju resetke?! nama treba jedan ustav bez mana i detaljno posvecen nacionalnom interesu gde bi se svakom ko gore navedenim govedima sudilo! do tad nema nista od nas!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)