Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 16.03.2012.
20:13
Vestionline A
Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je danas, komentarišući mogućnost rehabilitacije Dragoljuba Draže Mihailovića u Srbiji, da to nije dobar potez i najavio da će ukoliko se to dogodi, Hrvatska verovatno i zvanično izraziti neslaganje s tom odlukom.
Petak 16.03.2012.20:55
rece mu dedinjski skot da malo zamajava srbe. onako, pred izbore. zemljaci su to brate. UUUUU genetski.
Petak 16.03.2012.21:01
UUUUUUUUU гени их везују врло тесно. Зато и не морају да причају. Довољно је да се само погледају....
Petak 16.03.2012.20:23
Pokrij se usima...klekni i moli...moli zrtve vekovnog genocida hrvata nad srbima..da vam bar malo oproste...Cetnici Vojvode Djujica su uspeli spasti nesto srba ispred ustaskog srbosjeka...Ne mozes vise kao Tito izjednacavati zlocine..Seselj ti je objasnio sinoc..par stotina hrvata su ubili cetnici....a vi..milion srba..najjezivije--najstrasnije..deca..oci....zene..trudne.. Imas srece sto nemamo srbina na celu..imas srece sto neko od nas beznacajnih nije u mogucnosti da ti skrese u oci... Sviraj..i za pojas zadeni.. Ne poredi neuporedivo.. Ne izmisljaj kao tvoj prethodnik bespuca... Opet si omasio notu...opet si pokazao da nemate ni obraza,ni casti,,,opet si ispao onaj mali iskompleksirani k
Petak 16.03.2012.20:24
Da se Drazin barijak vije, nebi bilo Albanije, i bila bi Ravna Gora, na tri juzna Srpska mora!
Petak 16.03.2012.20:28
Sve ono cemu se srpski neprijatelji protive dobro je za Srbiju. Ne secam se da je tako govorio kada je poznati ustaski zlocinac stepinac beatifikovan( blazeni)?! A stvarno ni on ni njegovi sunarodnici ne mogu pricati o "antifasizmu" osim ako se priznaje je to sto su pobacali ustaske uniforme i prigrlili partizanska obelezja. Djeneral Dragoljub Mihajlovic je patriota i borac protiv okupatora, njegovih slugu i komunistickih bandita.
Petak 16.03.2012.21:31
Pokušaću da budem razuman. Normalno je da Josipović tako govori o Draži iako nije istinito. Draža je bio veliki srpski i evropski intelektualac kojeg je Čerčil žrtvovao zarad britanskih interesa. Njegov najveći prijatelj, general De Gol je mrzeo Tita i Čerčila zbog Dražine smrti. Draža nije pandan ustaškom vođi Paveliću. On je bio legitimni vođa borbe protiv fašizma i nacizma, ali na žalost nije imao pod svojom kontrolom sve takozvane četničke jedinice. Uhvaćen je na prevaru i odrali su mu kožu na živo komunistički zlikovci. Bog da mu dušu prosti, velikom čoveku i Đeneralu. Najveći njegov zločin je bio to što se borio protiv zlotvora i za Srbiju. Poklonio sam se na njegovom grobu!
Subota 17.03.2012.09:23
Halo Hrvati, nije ovo vise jugoslavija da krojite kako vam se nadigne. Jeste da imamo vlast kao u doba komunizma, ali ipak nece moci. Sikter bre od nas.
Subota 17.03.2012.12:41
Комуњаре су покушале да легендарног чика Дражу и четнике изједначе са усташама, није им успело, истина увек изађе на видело. Дража се са својим четницима борио против Хитлера и његових усташа и павелића.Чак су га Американци одликовали за спашавање савезничких пилота, са чувеног аеродрома у Прањанима.Он је био први герилац Европе у борби против нацистичког зла, које се поново повампирило.Где су четници имали концентрационе логоре за хрвате и хрватску децу?ГДЕ?Да није било четника ни то мало Срба које сте недавно протерали из НДХ не би преживело нити би у БиХ опстали.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)