Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 12.03.2012.
17:04
Srna A
Broj srpskih vojnika u misijama Ujedinjenih nacija i Evropske unije ove godine biće povećan na više od 500, a prijavilo se njih 4.500 - gotovo deset puta više pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Ponedeljak 12.03.2012.17:21
Dobijaju ogromne plate a za zivot ih briga.. Nekada je srpski vojnik bio ponosan da cuva svoju zemlju..ne da gine za drugog..
Ponedeljak 12.03.2012.18:59
Ha, ha, ha da nekada...nekada je to bilo tako a danas ih zabole za Srbiju! Da dobro ste pročitali, zabole ih za Srbiju! Na ugrožene delove teritorije Republike Srbije poput aktuelnog problema KiM zatim tzv Preševske doline, Raško-Polimske oblasti te potencijalnih kriznih žarišta poput Vojvodine, opština na istoku države sa bugarskom većinom te delove sa Vlaškim stanovništvom gledaju kao na konflikte u nekim vukojebinama podsaharske Afrike.Dakle lova je tu u pitanju nema tu više nikakvog poštenja, čojstva, junaštva, slavnog kulta srpske vojske, nacionalne i državničke samosvesti, bratske sabornosti itd.Bitna je lova.Kažem ja lepo da je narod doživeo totalni moralni...
Ponedeljak 12.03.2012.19:01
sunovrat pa me ponekada zaista čudi kada neki naši rodoljubi postavljaju pitanje a zašto je zaboga takvo stanje u vojsci i državi (sledeća je SPC na redu).Pa zbog moralog sunovrata nacije.Srbi se pretvaraju u anacionalnu evrofanatičnu rulju.To je poenta cele price.Pokušajte danas negde u društvu da pričate o moralu, čojstvu, junaštvu, naciji, rodoljublju, poštenju, istoriji Srbije ima da vas gledaju kao ludaka i zatucanog primitivca.Te su stvari danas prevaziđene.Danas su bitni lova, putovanja po Evropi, potrošački način života itd.Nema ništa od Srbije evo zapamtite ovaj moj komentar.Nakon ovih izbora 2012 tek ćemo da doživimo totalni sunovrat.Svi oni koji misle da će narod da se osvesti...
Ponedeljak 12.03.2012.19:02
i osveti ovoj kvislinškoj vlasti na izborima grdno se vara.Videćete tek koliko je narod moralo degradirao kada budete čuli da je DS u koaliciji sa svojim satelitima osvojio preko 25 odsto glasova. Čak predviđam da će Vladu ponovo formirati partije okupljene oko DS-a i SPS-a uz podršku LDP-a najverovatnije.Biće to klasična priča podivljalog autošoviniste Čede Jovanovića tipa : "Moramo da podržimo Tadića još jednom kako Srbija ne bi skrenula sa evropskog kursa što b ise desilo ukoliko bi Vladu formirale partije okupljene oko SNS-a. Druga opcija je DS-SNS takođe pogubna po Srbiju ali ne verujem baš da će doći do nje.Dakle dok god SRS, DSS i ostale beskompromisno patriotske snage poput...
Ponedeljak 12.03.2012.19:03
Dveri sve skupa budu bile na svega 15-16% podrške u narodu nema svetla na kraju tunela za Srbe i Srbiju u to budite uvereni.Od EU nema ništa pa i totalni idiot bi do sada ukapirao da SAD-u, Nemačkoj i Velikoj Britaniji pre svega nije u interesu da Srbija ikada bude demografski i ekonomski snažna država.Ne treba vam diploma visoke stručne spreme da bi to shvatili i razumeli.
Ponedeljak 12.03.2012.18:13
broj prijavljenih i odnos je samo pokazatelj da je narod gladan.ništa pozitivno i za hvalu u ovome nema.i još da dodam dok god vojska ne bude vojska ni mi nečemo živjeti ko ljudi već preživljavati ko stoka u rukama lošeg domačina ili da vam prevedem "moderni radnici-robovi".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)