Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Subota 25.02.2012.
13:21
Beta A
Šef pregovaračkog tima Beograda u pregorovima s Prištinom Borislav Stefanović izjavio je danas da dogovorom u Briselu Srbija nije priznala Kosovo, niti će to ikada učiniti i istakao da je on potpuno u skladu sa ustavom i nacionalnim interesima Srbije.
Subota 25.02.2012.13:33
Захваљујући Борису и Бориславу суверенитет Србије је у потпуности сачуван. Ха, ха (ово са киселином и очајом)! Ово ме је подсетило на повратак победничке војске са Косова у време Милошевића. Србија никада неће признати независно Косово па ће из тог разлога на Теразијама бити отворен конзулат уместо амбасаде те непризнате "покрајинске државе".
Subota 25.02.2012.14:59
ma samo da znas koliko je malo falilo ta da se ta vojska s kosova ne zaustavi sve do beograda... verujem sada penzionisani oficiri i jnihovi drugovi u hagu da zale za propustenom prilikm da licno oni zbace prvog izdajnika Kosova i Metohije, steta bili oni previse dobri i sada mogu da se bacaju od krova ...
Subota 25.02.2012.14:08
Хеј, токмаче (токмак је је батина којом су турски телали плашили псе и метафорично се употребљава за будалу), твоја прича је стварно глупава и бљутава. Права токмачка. Па знамо и ми да империји зла, вашем послодавцу, није важна форма него суштина. Брига њих за да ли ће србска скупштина ратификовати издајничке досманлијске уговоре, ако издајничка власт чињенично учини Косову независном. А ви сте то управо урадили: повукли сте линије граница и признали их, признали сте њихову царину, предали сте им матични и катастарску евиденцију и документацију, признали сте њихова лична идентификациона документа, признали сте им право да склапају међународне уговоре и успостављају државне међународне односе
Subota 25.02.2012.14:14
2. ...растурили сте србске барикаде, признали сте јебулекс и тиме ахтисаријев план, сада сте се позвали на пресуду МСП којом је овај суд пресудио да шиптарска декларација о независности мије у нескладу са непостојећим међународним правом, нисте извршили попис становништва на србском делу Космета, нећете спровести изборе на Космету... Признали сте им све што их чини потпуно независном државом. Али и ви и ваши послодавци морате рачунати с тим да пун капацитет независности Косова не може добити без формалног признавања независности од стране Србије. А то се неће никад десити, јер ви више никад нећете бити власт! Сан вама ће бити оно што сте заслужили...
Subota 25.02.2012.14:18
Rezolucija 1244 je tako napredeovala da odgovara Miloševiću i SAD. Miloševića više nema, pa sad SAD rade sa rezolucijom ono što njima odgovara.
Subota 25.02.2012.14:25
Ma koga bre ti vise zamajavas i lazes.Pregovaras o granici u svojoj sopstvenoj drzavi i kazez da je to uspesno. Ma kaga ti samo predstavljas buldogu jedan.Srbe sa KiM-a sigurno ne jer su ih zuto-crvena banda kojoj i ti pripadas pustili niz Ibar odavno jer ih niste hteli ni popisati znaci nisu vise drzavljani Srbije.
Subota 25.02.2012.23:08
sve sto kazu ove rezimlije je LAZ - LAZ- LAZ ljudi bez obraza, karaktera Sve sto su uradili je ponizenje i izdaja srba Od kad postoje srbi vece bruke i sramote nije bilo Pitam se jesu li oni Srbi

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)