Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Utorak 21.02.2012.
17:54
Dnevni avaz A
"Pun mi je kufer tih budala, zajedno sa Vedranom Rudan. To što je ona napisala na svom blogu je tako gadno", izjavila je srpska glumica Mirjana Karanović u intervjuu za "Dnevni avaz" povodom bloga hrvatske spisateljice o filmu Anđeline Džoli.
Utorak 21.02.2012.17:56
Ију, луда створа! Миро, екстра си глумила у екс Ју, ал ово подмлађивање ти начисто у мозак лупило.
Utorak 21.02.2012.17:58
I još nešto, taj neki film grabovica, u Republici Srspskoj nije gledalo, kozo jedna, ni 1 % stanovnika!
Utorak 21.02.2012.18:03
PODJI U SRPSKA SELA U PODRINJU TI..KOZO....NE DA CE BITI NA KRAJU NEGO TAKO I JESTE ......ONI SU NAPALI SRBE U OKOLINI SREBRNICE PRVI..I POBILI PREKO 3500 NEVINIH DUSA....
Utorak 21.02.2012.18:03
http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/180485/Mirjana-Karanovic-Probala-sam-kokain-
Utorak 21.02.2012.18:28
Zatiranje cinjenica ! A sta je sa zatiranje cinjenica celog Sveta o pokoljima nad Srpskim stanovnistvom i na stotine masovnih grobnica rasutih po BiH . Sta je sa cinjenicama silovanja Srpskih zena.! To se zatire da se ne zna , kao sto se zatire cinjenica Jasenovca logora smrti ranije , i logor za ubijanje Srpske dece po KOZARI. Treba te nase silovane zene i majke te dece uhvate i pocupaju. " Kako cemo sa istorijom" ti kazes ! Upravo zbog mladih treba da se zna istina,. Koja si ti ............ za zaljenje !
Utorak 21.02.2012.18:34
Pa dobro dokle sad!!!????....Jedva malo sjasila sa medija i placene fasisticke propagande ona americka krava, sad nastavila ova domaca, da i ona nesto usicari, ne bi li i njoj sta udijelili na ime antisrpske propagande...Jos jedna smrdljiva mizerija koja se javlja sa djubrista srpskih "europejaca"....
Utorak 21.02.2012.18:41
Ona je u vezi sa 1 muslimanom iz Sarajeva, zato ovako prica. Obrezani falus joj isprao mozak..
Utorak 21.02.2012.19:02
Gospodjo Karanovic vi najblaze receno lupetate.Valjda ste nekad culi da svaka akcija ima reakciju.Kao i u prosla vremena,nasa bivsa braca su cekala pogodnu priliku da udare na Srbe.Valjda ste culi za handzar diviziju,dali znate za Hercegovacke jame,koje su Srbima napunili bivsa braca i komsije muslimani.U selu Korita u Hercegovini 7 brata porodice Svorcan,baceno je u jamu jednog jutra,i to su uradile prve komsije muslimani.Tako je i Naser Oric cim se zakuvalo otisao u Podrinje i napravio pokolj.E onda je dosla Srebrenica kao odgovor na te zlocine.Oko 3500 Srba je ubijeno u Podrinju pre Srebrenice.I nema veceg Turcina od poturcenog Srbina.
Utorak 21.02.2012.19:15
Ко год у Србији западне у заборав или ко год жели да исплива у јавност прибегава испробаном рецепту Ј.Карлеуше. Дакле, кенати што више и што блесавије како би био примећен. Тим рецептом се обилно користе и неки назови политичари (Кандићка, Чеда, Чанак...). -Моралне (а и физичке) наказе, искомплексирани јадници...
Utorak 21.02.2012.19:46
Каже ова сподоба : "Све ће то проћи, ти филмови, све то,али ... Како ћемо и шта ћемо са историјом!?" Знате шта ће бити са њом, са историјом, одртавела хистерична госпођо? Историја ће забележити да су Срби у недрима гајили и хранили још једну гују која их је првом приликом ујела! Ни прва ни задња! Нажалост. Али Србија ће преживети, а ви, ДУХОМ РУЖНА госпођо, идете у историју као морална наказа!
Utorak 21.02.2012.20:03
Kuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrvoooooooooooooooooooooooo !!!!!!!! reci to rodbini poklanih SRBA od katila cace, juke, ćela 1 i 2, hamze itd... (ova gamad su zaslužila malo slovo) koji su klali do iznemoglosti. bedo jedna, fuksooo !!! Sram da te bude i ne dolazi u Srbiju i pred SRPSKI narod !!!!!!!!!! Kurvooo raspala !!! Jesi ružna gaduro !!!
Utorak 21.02.2012.20:21
Lepo rece Vedrana ... njoj je koeficijent IQ bez broja, oznaka je samo slovna ...IQ-rac
Utorak 21.02.2012.21:18
Dusebriznicka - slihtara. Kad bi ovo njeno presera..nje bar imalo veze sa istinom pa i da joj covek oprosti. Ali ovako, laze i slihta se, pitam se samo kome? Fuj rugobe!
Utorak 21.02.2012.21:49
Definitivno jesmo proklet narod, samo mi gajimo u nedrima ovakve guje, koje ne miruju i bez imalo stida i grize savesti truju sve oko sebe. Te bogohulnike treba staviti na stub srama. Sta ocekivati od neprijatelja kad ti bliznji kopa raku... i ne plasi se trenutka kada dodje Bogu na ispoved.
Utorak 21.02.2012.21:49
Бомбаш, батали. Танка ти прича. Ко да си је са из америчких, "увек истинитих " таблоида прекопирао. Немој овде нама да продајеш "истину". Многи од нас су одали тим твојим мостовима а не читали. Моли се Њему да време што брже прође и нове генерације стасају, које неће имати сопствено сећање, кад дође време да се поново гледамо у очи. Ови садашњи ништа не заборављају и неће заборавити за свога живота!
Utorak 21.02.2012.22:21
A sto bas za Dnevni Avaz intervju,pa zato sto je to list koji mrzi sve sto je srpsko i Karanovicka to dobro zna I jos ce se udruziti sa Zulfirkapasicem da mu pomogne napravit autonomiju Sandjaka i nece me zacudit ako jednog Dana osvane njena podrska.....
Sreda 22.02.2012.00:40
Муслимани јесу започели рат у Босни. Сребреница је једна пренадувана ствар, где се од 500 убијених муџахедина наравило 8000 убијених недужних цивила. А ова матора лезбача и педофилка би требала што даље да се држи од Србије. Такав шљам нам је непотребан.
Sreda 22.02.2012.06:41
"Покажи сису, Јоланда!..." Изгледа да курановићка умишља да је живот свепозориште у којем она она увек игра главну улогу. За оне који баш не прихватају њену перцепцију света и позоришта она има главни и моћан уметнички израз (другосрбијанци кажу "перформанс") - вађење сисе на сцени. Ево, опет нам вади сису и убеђује нас да је све то због младог и задриглог анадолца из сарај`ва и његовог права да је он увек у праву на нашу штету. Немаш ти појма о чињеницама, истини и историји, то тебе и не интересује и ти само имаш своју сису и њену потребу на уму. Мора да си и ти стално нашмркана, као и она србљановићка, јер само тако могу да схватим толику количину бесомучне мржње према Србству...
Sreda 22.02.2012.08:15
Meni žao što se bilo ko nanervirao zbog gornje vesti, tj. ne znam kako to da nazovem, ali to je sad manje važno. Činjenica je da dotičnu akterku, tamo gde jeste, nikada neće ceniti kao ČOVEKA, dok je zinula na svoju nacionalnost. Trend je, naime, u regionu, da je svaka nacija sa svog stanovišta najispravnija i da treba skočiti na sve koji je diraju. Pomenuta osoba je uradila suprotno, i to bi bila jedna naša tipična srpska osobina: srčano brani svoje ideale, ako je to to; Karanovići su staro srpsko prezime, sa dugom tradicijom, i dotična gospođa je odreagovala poput izroda;
Sreda 22.02.2012.08:23
po indijskom kastinskom sistemu, glumac je kategorija iz najniže, šudra kaste, baš zbog prirode posla, neko ko je nedodirljiv i zabranjeno mu je da kontaktira sa ostalim kastama. To što dotična osoba više "pozna" tuđu istoriju, dok je u istu svog naroda neupućena, krivi su naši roditelji, njihovi i njena lična nezainteresovanost. Pretke nam pominjem, jer je neko veoma promućuran znao jednu malodušnu osobinu dela Srba, a to je LAKOMOST, na kontu koje su u prethodnom, ko i u ovom režimu, pojedini mogli da budu mnogo privilegovani ("ravna im je Jugoslavija"), POD USLOVOM da šire "bratsvo i jedinstvo" sa dojučerašnjim dželatima svog naroda, a usput, ovako šeretski, opletu i po svome.
Sreda 22.02.2012.11:58
Idi glupačo i leči se , ni ti balavci što ih pecaš po ulici ti ne pomažu puno jer ti je život usran i jalov . Sad bi da skreneš malo pažnje na sebe ovakvim izjavama . Promašila si vreme i mesto , nađi nekog klinca i j.ebi se sa njim nemoj nas j.ebati . Dromfuljo !!!
Četvrtak 23.02.2012.21:21
Ti ces nama koji smo to sve ovdje prozivjeli pricati sta se ustvari desilo,mater ti jebem gubavu i smrdljivu...
Subota 25.02.2012.18:07
Gospodjice Karanovic, svi shvatamo vasu frustraciju zbog neuspjele veze sa muslimanom u kog ste i dan danas zaljubljeni do usiju, ali taj vas stav prema narodu kome pripadate ili biste trebali pripadati, ni malo nije ispravan niti ce odobrovoljiti kako njegove roditelje tako ni njega. Vi cete za njih uvijek ostati kuguarka srpkinja i to nista nece promijeniti. Mozda mi je i vas pristup jasan, ali mi nije jasno da ne shvatate da muslimanska nacija u Bosni Vama manipulise i koristi vas protiv sopstvenog naroda. Ako mislite da vas vole, grdno se varate. Samo ste jos jedno oruzje u njihovim rukama. Steta. Pogledajte malo sta se desilo sa srbima u logorima poput Silosa u Tarcinu, procitajte kako
Subota 25.02.2012.18:09
Pogledajte malo sta se desilo sa srbima u logorima poput Silosa u Tarcinu, procitajte kako je g. Ceric pozvao na veceru odgovorne za zlocin u tom logoru. To je uredu zar ne? Nadam se da cete do kraja svog zivota bar jednog trenutka dozivjeti to sto su i srbi dozivjeli u Bosni. Da ne mislite da je kletva, ja sam to vec prosla…nije strasno…ostala sam bez pola porodice. Hvala Vam.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)