Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 15.02.2012.
15:21
Sarajevo-x A
Jedan od VIP gostiju sinoćne premijere filma Anđeline Džoli u sarajevu bio je i vrhovni poglavar Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić koji je posle projekcije medijima rekao da je taj film „nešto najbolje što se desilo BiH posle potpisivanja Dejtonskog sporazuma“.
Sreda 15.02.2012.15:33
Tebi bi bila sjajna terapija da se setis Srba nabijanih na kolac...janicara kako otimaju Srpsku decu..kako tvoji prethodnici na silu Srbe prevode u islam...da pogledas kako je handzar divizija ubijala u ii sv.ratu...da obidjes grobove zena i dece u Bratuncu,Kravicama...podrinju..gde je tvoj pulen Naser Olic pobio 3520 nevinih...da kao verski lider kazes sta je sa sarajevskim kazamatima u kojima ubijaste nevine....itd........ALI KADA NEKO NEMA CASTI I SVESTI ZA NJEGA TUDJE ZRTVE NE POSTOJE!
Sreda 15.02.2012.17:12
da.sve si spomenuo Brate,nase golgote,i vekovne patnje od istih. sad ce da im krene procvat u pederaciji,jos samo te piramide da isceprkaju negde,sto su bili rekli da postoje....bolje bi mu bilo da zavija burek,nego da krivo govori,ovaj imam iz bosnjakistana
Četvrtak 16.02.2012.05:25
Pises ljudino tako dobro i kao da si mi uzeo rec sa usta ili misao! KAKO OPASAN OTROV ISPUSTA OVAJ janicar Srpskog porekla i civilizacije!? ILI kakvu zatrovanu hranu nudi svojim vernicima? Zaboravlja on na kolac namazan lojem,jatagan i svilen gajtan i specijalitet otomanske imperije--- CETIRI BESNA KONJA sa konopcima, dva za ruke, dva za noge, zavezane na Srbe kao njihove nevernike! Zaboravlja pomenuti janicar za Danak u krvi, Cele kulu u NISU, PRVI SVETSKI rat, drugi SVETSKI RAT I OVAJ poslednji gradjanski, gde su bratski vezali zastave sa Krvatima i ucestovali u zajednickim pirovima nad Srpskom nejaci ! Komentar ti sasakzk super! Pozdrav!
Sreda 15.02.2012.15:54
Ja samo ne znam kako ovog coveka nije sramota, Ako je on verski poglavar, sto se on petlja u politku, prima clanove porodica 8 balija koji su optuzeni za zlocine nad Srbima. Trazi da se predsednik Dodik proglasi personom non grata. A kad je se nas patrijarh petljo u politiku, i bilo ko drugi od crkvenih lica, i trazio da se neki muslimanski polticar proglasi non gratom, NIKAD. To je dokaz da su oni niza rasa. Strasno kolko me ovaj baksuz nervira.
Četvrtak 16.02.2012.06:15
Pozdrav za nasu Republiku ! INACE obicaj je kod balija, da oni isturaju, u prve borbene redove, zene i decu SA SERPAMA I Velikim tepsijama, prilikom urlanja ili govora! Ceric ovog puta hrabro istupa prvi i naravno pravi gresku ! Zaboravio je ili je namerno preskocio IZETBEGOVICA JUNIORA! Uzeo je politiku u svoje ruke a Bakira PONIZIO! Neka Ceric ostavi Srbe u Banja Luci i u Beogradu na miru i pozabavi se kakvom fabrikom ili firmom! Tebi V. POZDRAV!
Sreda 15.02.2012.19:48
Bravo srpski glumci ubedili ste neprijatelje da su srbi krivi za rat u njihovoj zemlji. A sada nazad za Beograd i trazite nacionalne penzije. Bedo.
Četvrtak 16.02.2012.06:19
Posebno ulizica Serbedjija sto se menja kao kameleon! SAD je Krvat ,sad komunista Europejac, pacifista ili aktivista? Djavolja posla! MISLIM DA JE SUPALJ! POZDRAV!
Sreda 15.02.2012.20:17
cerić je javno pozivao na ubijanje i progon Srba, pa ga talijani odlikovaše za mir. Ovo je bivsi špijun udbe i obični primitivac. Inače pored proučavanja kurana radi i kao ugledni filmski kritičar. Hahaha brate bolesno i neveraovatno zar ne?
Sreda 15.02.2012.20:39
Sta prica ova poturica? Kakva agresija? Na ciju zemlju? Pradeda mu bio srbin, a on je danas veliki musliman, vrhovni verski vodja poturica. Pradeda mu bio kao ovi danasnji nasi evropejci. Koliko se secam to je bila zemlja svih nas, prvi ste poceli da pravite sranja i da udarate, pa kad ste dobili po zubima onda su strane tate stale da vas brane. Gde su srpske zrtve? Srpska deca pecena ispod saca!? Guljena ziva pa soljena od vas, hrvatskog cveca?! Otkud pravo jednoj americkoj anoreksicnoj fuksi da bilo koga predstavlja tako?
Četvrtak 16.02.2012.06:35
Poturica mora biti krvaviji od samoga Turcina, JER U SUPROTNOM ODE TINTARA [ GLAVA]! Da bi obuzdali surovost i okrutnost kod janicara, na dvoru na Bosforu dosetili su se u strategiji ratovanja, da janicari stalno budu u pokretu ili raznim pirovima! Morali su stalno da ratuju, da krvare! BILI su oprezni da ne bi pravili pobune Sultanima i slicno. Jedan vid preventive! Mnogo vekova na BOSFORU BILA su dva sluzbena jezika . Turski i Srpski! I ZAMISLITE SAD CERICA KAD BENAVI I LUPETA. Moramo i mi stvoriti jedan vid preventive od poturica ! Pozdrav!
Četvrtak 16.02.2012.00:23
Postovani Mustafa Cericu! Dali znate da je u svakoj religiji laz veliki greh. Ne zivite u lazi! Ne huskajte narod na narod! Trujete ljude poganim jezikom! Ne sirite tu laz jer vam je to obaveza kao coveku koji je posvetio svoj zivot religiji, a film "U zemlji krvi i meda"je laz i propaganda. Danas ste mozda zadovoljni prikazivanjem tog propagandnim filmom iz ko zna kog razloga ,ali jednog dana kada kao svako coveku dodje sudnji dan sta ce te reci Bogu,Svevisnjem ili kako ga vi zovete Alahu?
Četvrtak 16.02.2012.05:44
Ceric otvara ZIVE RANE KOD SRBA i prosipa otrov ili zatrovanu hranu svojim vernicima! Obicaj je kod balija da, oni, prvo isturaju decu ili zene, sa serpama i VELIKIM TEPSIJAMA KADA se arlauce [ urla], pa onda oni u stilu "muskarcina" idu zadnji jer cuvaju im ledja! Rade to zbog refleksije koja ce izazvati Svetsko sazalenje? U OVOM SLUCAJU Ceric je trebo da pusti neke druge da udaraju po serpama i tepsijama! Cista logika. Prezime Ceric ima Srpske korene i to je Srpska rec, nastala od hrasta! Cer je vrsta hrastovine, ili drugo znacenje ceriti se znaci smijati se podrugljivo! Mislim da njegovi i dan danas cuvaju ikone i KANDILA PO TAVANIMA ILI sklonistu! Tesko je zaboraviti svoju duhovnost!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)