Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 15.02.2012.
14:42
Srna A
Hrvatski predsednik Ivo Josipović tokom govora u izraelskom parlamentu u sredu izvinio se za zločine nad Jevrejima počinjene tokom Drugog svetskog rata u Hrvatskoj.
Sreda 15.02.2012.15:03
Е, тај реч! Одлично, Јоза, ајде сад, и ми те чекамо:
Sreda 15.02.2012.15:06
A u povratku ce svratiti u Beograd i izviniti se za pobijene Srbe ? Jer Srba je u NDH stradalo barem 100 x vise nego Jevreja...Znamo da nece..jer SRBI nisu uticajni kao Jevreji...ali ovo dosta govori o tome koliko mi sami sebe ne cenimo! Onaj nas se svuda izvinjava..rusi nam ugled,obraz,cast! SRAMOTA! MORAMO USTATI IZ NICEGA I POSTATI NEKO I NESTO,A TO MOGU SAMO SRPSKE PATRIOTSKE SNAGE !!! DSS DVERI SRS!
Četvrtak 16.02.2012.01:02
nevjerovatno,licemer je u stanju da se izvnjava zvjezdama što mjesec ne sija(što se tiče židova i treba da se izvinjava)ali nema šanse u njihovoj tisućljetnoj povjesti mjesta da zatraže oprost iizvinjenje srbima.šta se tiče titovih partizana oni su u hrvatskoj 95% bili SRBI do 45.godine kad se pavelićeve ustaše presvlače u partizanske uniforme.zapamtite berlin je pao gospić nije oni su se u gospiću samo presvukli.
Četvrtak 16.02.2012.07:30
AKO se analizira Josipoviceva recenica da je -- u krvatskoj bio rasprostranjen antifasisticki pokret, jasno proizilazi da on tako brani krvnika Pavelica i ustase svih vrsta! ILI izvrce istoriju u korist ustasa i satnije! Po logici JOSIPOVICA , USTASKE i bosnjacke SS-divizije , formirane po Zagrebu, a poslate na Moskvu nisu bile ustase vec partizani! To malo morgen! Slate su krvatske i bosnjacke SS-divizije da se ubija pravoslavna Rusija! EVO jedne proste logike ! Ako su Brozovi partizani bili masovni po krvatskoj , kako rece Josipovic , zasto onda nisu poslali elitne partizanske jedinice da brane crvenu petokraku U Moskvi ili da presretnu Krvatske SS- trupe i tako udju u pozitivnu istoriju!
Četvrtak 16.02.2012.07:41
Moze se postaviti i pitanje, ako su partizani bili rasprostranjeni po Krvatskoj, a nisu, zasto onda Brozisti [ PARTIZANI] nisu pokusali bar jednom da spasu JEVREJE IZ LOGORA JASENOVAC, a da Srbe i Rome i ne spominjem jer oni su bili odredjeni za nestanak? Znaci imamo dve krupne stvari koje Josipovicu ne ide u prilog! Krvati su slali SS-divizije na Moskvu i Brozisti nisu hteli a ne nisu mogli da oslobode Jasenovac. Jasenovac je cuvan sa manjom formacijom koljaca! To je prava istina, a partizani su u Krvatskoj na pocetku bili Srbi jer su bili saterani u obruce! Kasnije kad Englezi grle svoga Broza KRVATI MASOVNO OBLACE PARTIZANSKE uniforme i ubijaju Srbe kraljeve vojske i obicni narod!
Četvrtak 16.02.2012.07:53
Izvlaci se zakljucak da su Krvatski SS- i, a kasnije kao partizani ubijali TOKOM RATA Ruski narod po Rusiji i Srpski narod sirom Yuge udruzeni sa bracom po nozu bosnjacima ,siptarima, madjarima, talijanima, svabama itd. Ovo Josipovic nece prihvatiti jer on je na takvoj poziciji gde mora da prosejava svaku rec prilikom govora. KO LI CE BITI ODREDJEN DA SE ISVINE SRBIMA za 20-i VEK, OD NJIHOVIH Krvata???

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)