Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 12.02.2012.
04:33
Press A
Proslavljeni reditelj Emir Kusturica, kojeg je Anđelina Džoli u izjavama datim ekskluzivno za naš list prozvala da snimi film o srpskim žrtvama, poručio je holivudskoj divi da će on, kako bi bili na istom talasu, snimiti film o žrtvama američke vojske u Iraku!
Nedelja 12.02.2012.04:54
Kusta je lepo otkacio.Serbedzija,uvlakac,prodana dusa,andjelina se bas lepo informisala o ratu i dogadjajima u Bosni kod americkih generala zatim je maznula coveku knjizevni roman,i sve to stavila u mixer i eto filma za "OSKAR" s kojim je zgrozila i same amerikance i citavu Evropu........i sada joj samo nedostaje SRPSKO RAME ZA PLAKANJE DA SE DOBRO ISPLACE.....e, moze samo da dobije. DOBAR SRPSKI K..R..C........mada i u to nesto sumnjam........?! hehehe.....!!!
Nedelja 12.02.2012.06:37
BRAVO za KUSTU ! Kusta uzvraca udarac ali kvalitetom, umetnoscu i svim onim sto pozitivno krasi kvalitetnog rezisera i glumca! Frau ANDJELA kaze : htela sam da pokazem stradanje i brutalne scene gde Srpski borci bacaju bebu! Koji si mazohiista i satana kada imas nocne more za jednu stranu a za druge i ostale nemas! Naprimer za 12-st Banjaluckih beba nemas nocne more ili za bebe iz 52-e zemlje Sveta koje su bombardovali vojnici iz zemlje odakle ti dolazis! TVOJI SU AMERI bombardovali Srpske bebe 1999-e god i ti kao da si robot ili android kojem rade nocne more po narudzbi AMERA. TI SI ANDJO PROGRAMIRANA i vremenski pustas suze i emocije! Nauci ANDJO nesto vise iz Srpske istorije!TI si UZAS!
Nedelja 12.02.2012.06:43
Veliki pozdrav za Kustine IDEJE DA SNIMA RAT I IRAKU. ANDJELINA JE MOGLA DA SNIMI FILM O SADAMU jer je tu bilo previse brutalnih scena! A NASI GLUMCI, sto su uz ANDJU I OKO NJE , PA TO SU obicne jajare!
Nedelja 12.02.2012.08:56
Da da, htela si da prikazes sve strahote rata, pa ni manje ni vise Srbi bacaju bebe kroz prozor. Kako to da svi kada zele da prikazu ratne strahote kao slucajno uzmu nas za primer? Zasto se ne pominju mudzahedinski placenici koji su sa srpskim glavama igrali fudbal? Zar to nisu teroristi protiv kojih se bori zastitnik demonkratije SAD?
Nedelja 12.02.2012.09:06
Господин Кустурица је прави родољуб а у исто време светски човек. Несебичан и хуман. Ових дана је и свој хелихоптер позајмио полицији за помоћ угроженим завејаним суграђанима. Кад код нас, једнога дана, на власт дође неки поштен и родољубив свет, гласаћу да ГОСПОДИН Кустурица буде министар културе у овој земљи.
Nedelja 12.02.2012.10:11
e vala i treba da ga snimis...da joj prvo pokazes koliko je srozala sebe kao osobu rezirajuci ovako nesto...a drugo i da joj pokazes ko je u stvari njen narod...ja mislim ipak da je ona u ovom slucaju tako izmanipulisana a toliko plitka da ce to mozda videti jednom u starosti i davati izjave tipa: Tad nisam znala...pritisak je bio veliki...Scenario je napisao onaj ko iz dna duse mrzi Srbe...sredstva im ne manjkaju to se zna a da bi jedan takav film podigao makar malo dozu radoznalosti objavljeno je da ga je rezirala Andjelina Dzoli zbog popularnosti koju uziva...Nije mi jasno sta se onaj matori Rade mota oko plota...toliko mi se sad smucio da sam zaboravila da je veliki glumac...
Nedelja 12.02.2012.10:48
Tako je Kusta, ne o srpskim žrtvama, nego o američkim zločinima u Iraku! Sve im jeb.m!
Nedelja 12.02.2012.17:38
Da je Rade glumcina kao sto je nekad bio, kresnuo bi on Andjelinu makar i iza kamere.Ali eto, otanji krv...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)