Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Subota 11.02.2012.
01:15
Beta A
Na izlogu jedne novosadske prodavnice zdrave hrane zalepljen je papir sa reklamom na kojoj piše da se određene klice za zdravu ishranu proizvode po tehnologiji koja je razvijena u "Mengeleovim logorima".
Subota 11.02.2012.01:22
Cudo je ova DEMOKRATIJA ...! Kako se kaze danas : Ne gusi slobodnu poslovnu inicijativu i daj svima slobodu govora . Kad se ponasanja i govori politicara i ljudi koji vode ovu zemlju ne osudjuju, tako nam i bude .A bojim se bice i sve vise. Riba od GLAVE SMRDI
Subota 11.02.2012.01:33
Ovde je sve naopaka demokratija...sto bi trebalo da bude - nije ,a sto ne bi trbalo biti - dozvoljeno je. Mnogo ce vode proteci Dunavom,Savom i Moravom dok se ne priblizimo imalo demokratiji jedne ozbiljne Drzave.Ali koja treba da cuva i brani sve gradjane od neprijatelja/lopova/prevaranta/monopola/korupcije/rusenja Drzave/blokade medija/sunda/sovinista, itd .
Subota 11.02.2012.01:38
Ide DJURDJEVDAN ---glasanje ....pa .... da unapredimo DEMOKRATIJU sa nekim NOVIM LJUDIMA. Ovako ispada da NE VALJA NAROD... E pa nece moci ...ne menja se NAROD...! ! !
Subota 11.02.2012.02:01
U prvu su Kinezi danas . imaju socijalizam,imaju kapitalizam,imaju demokratiju ali imaju i diktaturu.Milijardu i po treba kontrolisati.Mozes da radis ali ne moze bas SVE.Zna se sta su prioriteti i drzava, Kako ovcarski pas ... pasi gde oces ali ne lutaj , i brani te od vukova,.i dobija hranu....svi zadovoljni Mi imamo vukove ali nam pas pticar , gleda u nebo ..!
Subota 11.02.2012.02:14
Uvek će biti nezavisna, vučja opcija, ona zdravo prirodna... a to što si nabrojao, imaju i Rusi i Indijci u nekom obliku, i još neke zemlje; pa žive ljudi, a svima svugde isto diljem meridijana - kom opanci, kom obojci.
Subota 11.02.2012.02:31
Zive ,to jes, samo ..bes ovaj zivot,kad propadose silne generacije pametnih i mladih u ovoj zemlji.To su unistene generacije kojima se godine ne mogu vratiti.Genercije unazad 20 god.u najboljim godinama za rad i za stvaranje (sopstvenog boljitka) je upropasceno a kraj se ne vidi ni za nove. Dok ovi zadrigli, uzivaju i ne vide i ne dotice ih se.A najgore ,ne interesuje ih.Ovde su samo obojci u dupe nema opanaka
Subota 11.02.2012.03:08
I nemoj .. ni ja nisam ..nadam se samo da ce buduce generacije proci bolje, moja je izgubljena i jos mnogo njih ..--rodili se samo da umru...a ceo zivot radili za hranu i kartu do posla.. 3 generacije da se skupe u kuci ,sve da prodaju od stvari sto su stekli ceo radni vek ,ne bi imali svi ni za letovanje.A tek im drzava namakla dugove ,bez sanse za posao i normalan zivot (sto bi bilo ustavom zagarantovano svakom,rad i normalan zivot).Po toj definiciji ,drzava ne postuje ustav
Subota 11.02.2012.06:56
Lepo je imati smisla za humor, ali ovo to nije. Nije ni ljudski, neki od nas su imali dede u tim logorima, ja još pamtin priče kako su se otimali zarobljenici oko ubačene liske kupusa. Ili kako bi rado pojeli i ljuske od krompira, ali su kuvari bacali sa duge strane ograde, gladni su čitavog dana željno to posmatrali. Mada, najčešće je čutao, proveo život čuteći, i to genima preneo i na buduće generacije. Malo sam iznervirana što nekoma nisu svete tuđe patnje, a da za to čak nisu ni snosili nikakvu ličnu krivicu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)