Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Utorak 07.02.2012.
20:17 >> 20:35h
Pulsonline A
Nakon brojnih fan stranica na internetu i Fejsbuk grupa, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da svojim obožavaocima priredi još jedno iznenađenje. Diva je otvorila svoj nalog na društvenoj mreži Tviter!
Utorak 07.02.2012.21:16
njeni fanovi kao znaju da citaju hehehhehe.Sta ce zena,dosadno joj kuci po ceo dan,bolje neka skuva rucak,kakva se usukala pretvorice se u hodajuceg kostura.
Utorak 07.02.2012.21:23
hehehe , ne treba njoj puno hrane,,plastika se ne prehranjuje, Ala ce se cesu zbunjeno ,arheolozi za jedno 2000 god.,Kakve li ce teorije biti o plasticnim artefaktima ,hahaha
Utorak 07.02.2012.23:20
Ako je" vrednost" plastika, koja je jedan od vodecih proizvoda koji unistavaju planetu i faza raspadanja im je nekoliko hiljada godina.....onda ti imas poremecena merila vrednosti. A tebi je cecina plastika vrednija od coveka , kako vidim iz tvog komentara. Verovatno ucis vrednosti sa PINKA i GRAND shou/parada/itd svasta tamo nesto od onih "zvezda" stalno pijanih i u tuci za sendvicima
Sreda 08.02.2012.03:00
Pa sad da ti dodam i ostalima koji razmisljaju kao ti i uporedjuju ,koliko je covek vredan u novcu. To su izmerili jedino Nacisti a sada i ti. Nacisti su merili koliko mogu napraviti sapuna od 1 coveka i koliko duseka od kose,a koliko zenskih tasni od koze,...pa su to pretvorili u pare. Da li je Cecina plastika vrednija od mene ,vidi sa Cecom koliko je platila svoju "popravku" Verujem da bi je Nacisti po tvom vrednovanju ,"specijalno" reciklirali",da ne izgube vrednosti
Sreda 08.02.2012.11:13
Prvo domace vaspitanje mi je da ne vredjam nikog pa cak i ako je neko od plastike.Drugo samo sam odgovorila na tvoje podsmevanje a TRECE NE CENIM LJUDE PO ODELU.PINK GRAND I TAKVE ZAJEBANCIJE U MOM TV. ne postoje.ZNACI NE UCIM OD NJIH.A AKO TE NE INTERESUJE GOSPODJA ZASTO GUBIS VREME CITAJUCI O NJOJ .Vise bih volela da su lopovi koji prodadose zemlju platili a ne doticna.VREDNOST COVEKA SE MERI U NJEGOVOM PONASANJU A NE NOVCU A PROST MOZE BITI SVAKO
Sreda 08.02.2012.11:47
zasto se toliko potreses kad neko vredja tvog idola?Zato sto nemas svoj zivot,njen si advokat ili placenik koji hoce da nam nametne svoju viziju idola? Zena je sama priznala da je ukrala 20 mil,dobila kucni zatvor a to su cinjenice koje ne mozes osporiti.Uzalud se trudis da nam nameces misljenje,ovde su ljudi malo vise civilizovaniji,ti nisi videla dalje od svoje Jagodine a i ne treba,sa takvim mozgom hehehe.
Sreda 08.02.2012.11:50
Tvoj odgovor je bilo vredjanje (procitaj sta si napisala),otud moj komentar na tvoju adresu. Inace protiv doticne nemam nista licno ,ali uvek komentarisem one koji su "idoli" mladima sa svojim javnim postupcima. A to su u njenom slucaju : Kradja ili pljacka ,i unistavanje lepog ljudskog tela "plastikom.Ko god salje takvu poruku mladima , ja sam protiv.Ona je javna licnost i odgovorna je za "poruke" koje salje kao idol. Ona ima lepo vaspitanu decu ,neku sam upoznao odavno,i svaka joj cast na tome,.Neka salje poruku i ostaloj mladezi kako je vazno dobro vaspitanje i da cene prave vrednosti ,kad vec ima moc nad masom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)