Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Petak 20.01.2012.
06:01
Blic A
Norveške vlasti oduzele su decu bračnom paru Batačarja iz Indije, zato što su ih hranili rukama i spavali sa njima u istom krevetu.
Petak 20.01.2012.13:11
Svrha je u sledecm oni zive u Norveskoj i tamo postoji stabdard vaspitanja.A to sto hrane svoju decu rukama.To mogu u Indiju pa neka tamo i idu.Zamisli nasi seljaci navikli da odu u wc u sljivaru..Pa sad zamisli sliku ako bi nabasali na nekakav park u evropi ili ti gde vec. :) Licno znam za oduzetu decu jednom B Paru jer su decu izlagali predugo suncu.A zna se da duze od 5m nije zdravo.
Petak 20.01.2012.13:21
Зато чистокрвни, аријевски Норвежани, одгојени у цивилизацији где се искључиво једе кашикама, узму пушку па побију гомилу људи. Веома цивилизовано и напредно. Нема шта. Одавно смо ми у Србији навикли да је многим дођошима на западу милије њихово западно говно, од наше пите. Сваком нормалном и самомислећем човеку на овој планети је тотално бесмислено и глупаво, да вам неко одузме дете само зато што га храните рукама или што спава са вама у кревету или што се игра на сунцу дуже од 5 минута. Зар сте толико слепи и не видите шта је следеће. Одузимаће вам децу, јер нисте платили Ртв претплату, или платили рату кредита.
Petak 20.01.2012.13:25
Зар не видите да те законе кроје педерско-банкарски лобији, који имају на памети само једну ствар. Да вас што више понизе, да изгубите право на достојанство и и човечност, као и да вас што више опљачкају. Па зар ви стварно мислите да је нормално дати децу која су отета природним родитељима, неком педерском Норвершком пару, који се јебу у буљу и говнаве своје престе и руке. Па зар је хранити децу рукама горе од те педерске бедастоће?
Petak 20.01.2012.15:27
Pa nasi doktori pobiju vise ljudi od bilo koga a uvek nam je neko drugi kriv. I to veoma civilizovano rade plus im placamo za to onako ispod ruke.
Petak 20.01.2012.18:31
А Индијци се гнушају нашег понашања, па тако и норвежанског, после тоалета...желудац им се окреће. Код њих то без туширања или макар по нама познатом муслиманском обичају флаше с водом не би могло проћи...и опет су дошли у "закакану" Норвешку, ето га сад. А ово са излагањем сунцу и потоњем одузимањем деце је лудило тек жешће. Та се деца отимају родитељима страницма у неке друге сврхе. Нимало хумане. То је јасно и врапцима на грани.
Petak 20.01.2012.09:16
Још један од низа доказа да је западна култура постала Содома и Гомора данашњег света.Још један аргумент против оних који заговарају ЕУ као главни циљ Србије.
Petak 20.01.2012.16:29
Tacno tako zapad je propao.ne moze se podkupiti ni policajac na raskrsnici. Ne sme se bacati djubre po ulicama,rekama i potocima. zamisli nemaju ni rupe po putevima a ko nema posla prima redovno pomoc deciji dodatak. Moze da izvuce besplatno lecenje i ne mora da gura doktoru mito za to. nema prekorednih ulaska Uzas zivi veruj mi. susrecem se sa time svakog dana /
Petak 20.01.2012.10:23
Фашизам у пуном успону. Па ти фашисти би нама Србима отели готово сву децу. Апелујем на све читаоце да не гласају за домаће фашисте, који желе да нас продају као робље у фашистичку ЕУ. Нашу децу не би чак ни давали на усвајање, већ би их највероватније користили за донирање органа богатим бабама и дедама члановима владајућих структура новог светског поредка. Ко не верује и мисли да претерујем, нека погледа статистичке извештаје о броју нестале деце у земљама ЕУ.
Petak 20.01.2012.15:55
A na nasoj deci vec sami doktori isprobavaju lekove sto znaci.Sami sebe j....mo Da deca nestaju po celom svetu pogledaj statistiki abortusa naseg Obozenog naroda Covece osvrni se oko sebe ne dolazi svo zlo sa zapada vec od nas samih u tome je poenta ove debate.
Petak 20.01.2012.18:25
Пази лудијака, па кад би они тек знали колико се хиндуси гнушају наших (не)хигијенских навика! Хиндуси имају посебан однос према храни, од спремања и понуде божанствима, до тога да никада не једу стојећке, па до тога да се прстима једе, јер се тако остварује суптилнији контакт с храном коју је Бог сам кушао (прасадам)... Али, Норвежани презиру иједну кулутуру која, очито, сеже даље од Мартина Лутера или Римског Царства, а да не причам за ону стару 5000 година, као што су Веде...А где још да они проуче неке основне одреднице, ихх! Хиндуси пак нас белце сматрају прљавима (мучи)...а ко би сваком удовољио. Лепо су Срби требали и даље да остану да владају Инидијом, ко у добра, стара времена...
Subota 21.01.2012.02:34
Da Hindusi su veoma cisti. Malo bolje sagledaj cinjenice. O njihovim hramovima posvecenim pacovima ili da ne govorimo o urinu od krava.. Ne ne zam sta tu ima bozanski piti urin ili rucati sa pacovima.
Subota 21.01.2012.10:37
To nisu hindusi. Originalni hindus zna kome treba da se moli. To o čemu ti pričaš je kao kod nas vračara koja mađija, a okruži se ikonama. Ili kada je bio ovde u blizini otvoren bordel pod nazivom "Sveti Nikola", pa je sveštenik lokalni to razbucao. Njihova prava kultura i religija je dalekosežnija i originalnija mnogo više. Sve je, ko i svaka prava vera u Boga, upućeno na put ka samospoznaji. Ostalo su nijanse.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)