Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 12.01.2012.
04:14
Večernje novosti A
Voditeljka Petra Cvijić prekoračila dozvoljenu brzinu od 50 kilometara na sat. Policija tužilaštvu predala krivičnu prijavu u kojoj je udes okarakterisala kao teško delo protiv bezbednosti saobraćaja sa smrtnim ishodom, za koje je zaprećena kazna i do 12 godina zatvora.
Četvrtak 12.01.2012.09:20
jest da mi je ona uvek bila simpaticna gledajuci je na Rts ovog puta posmatram je kao vozaca i kazem da zbog toga sto niko ne staje pesaku na prelazu gde nema semafora mnogi stradaju upravo zbog toga sto vozac smatra da moze da prodje normalno..Ovde npr svi po zakonu moraju da stanu ako samo vide da covek stoji na pesackom a ako je zakoracio narocito...kad nasi dodju meni u goste vrlo su uplaseni kad vide da ja i ne gledajuci ide li auto prelazim pesacki...jedva ih ubedim da vozac mora da propusti pesaka...kod nas kad dodjem i tako se ponasam gledaju me belo kao da nisam normalna...par puta me onaj iza psovao kao sto kocim ispred prelaza pesak mora da ceka!..izvitoperen zakon donosi nesrece.
Četvrtak 12.01.2012.13:40
I tebi Ariela da odgovorim da nijedan čovjek, bio on anonimus ili vip ličnost, u ovom slučaju nebi završio u pritvoru !
Petak 13.01.2012.09:23
taman posla da ja njoj zelim zatvor...sigurno je da se svakom moze desti na ovaj ili onaj nacin...ne dao Bog..ali pisem o pravilima na pesackom prelazu...zasto niko ne staje na pesackom i ne propusta pesaka...gde je zakon o tome?...kod nas je upravo suprotno....ja sam kao pesak stradala nekad i cudo me spasilo...covek jednostavno nije stao...Petra ovog nije namerno udarila pa naravno ali mora se voziti sporije i bit svestan da postoje pesacki prelazi na koji se moze svaki cas naci pesak...da bi se moglo prikociti na vreme...a sad sta bi bi..na zalost...
Četvrtak 12.01.2012.14:37
pa to samo govori kakav si ti učesnik u saobraćaju kao pešak koji ne gleda a prelazi!!!
Četvrtak 12.01.2012.15:01
Petra ga jeste udarila automobilom i kriva je zbog toga, a da li je covek morao da umre ili se to dogodilo zbog propusta lekara koji nisu ODMAH uradili dijagnostiku?! Covek je umro dok je u šok-sobi CEKAO na pregled unutrašnjih organa. Zasto se cekalo i sta, to bi trebalo utvrditi!
Subota 14.01.2012.18:34
Vlado, da li si ti bogoslov?Prvo i osnovo, niko od nas iz ovih nekoliko redova objavljenih na Vestima detaljno kako se to sve odigralo, pa prema tome nemojte se opterecivati pretpostavkama. Drugo, da li neko od vas dozivljava da pesaci jednostavno bez gledanja prelaze kolovoz i tako vam bukvalno podlecu pod auto, pa neka se vozac snalazi koji vozi 60 km/h.nMeni se desava svaki dan u Ns-u,a i ljudi cesto namerno zbog obestecenja to rade. Jednome svesteniku se jedna devojka bacila pod auto, ubio ju je, zavrsio u zatvoru i izgubio sluzbu.Ni kriv ni duzan odlezao 2 godine robije. Hocu da kazem da ne mora uvek vozac da bude kriv 100 %. Ko ubije coveka,treba da odlezi, iako to nekada nije pravedno
Subota 14.01.2012.18:43
Mala ispravka. Nisam pazljivo procitao. Pesak je navodno vec bio na zebri! Ako je tako sve je jasno kao dan! No, i dalje stojim iza ostalih reci svoga prethodnog komentara!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)