Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Ponedeljak 09.01.2012.
19:53
Srna A
Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da ne vidi šta referendum na Kosovu konkretno može doneti i da akcije građana srpske nacionalnosti koji tamo žive treba dobro koordinirati sa Beogradom.
Ponedeljak 09.01.2012.20:07
Za ove sve srpske izdajice koje su na vlasti, Slobo je bio madjionicar i heroj, i on je velikim delom zasluzan za nastanak Republike Srpske, a skoro je to i predsednik Dodik rekao. Da nije bilo njega ne bi bilo ni Republike Srpske.
Ponedeljak 09.01.2012.20:13
Не хвали ђавола никако! Да није било Срба спремних да се одбране од повампирених Усташа и Балија не би било ни РС, Слоба је само "помагао" када му је то био једини начин да опстане на власти. Слоба и Вук Драшковић су највише упропастили, злоупотребили, све национално код нас Срба до максимума јер су се водили и воде, баш као и ДС чистим егоизмом и ничим другим.
Ponedeljak 09.01.2012.20:18
brate ne razumes se ti nista, kako su ljeba ti mogli zajedno da budu Slobo i ovaj izrod vuk, kad je Slobo hteo da ga skine na ibraskoj magistrali, ali na nesrecu ovi ga nisu smaknuli. Svaka cast Slobi onakva ljudina se radja samo jednom u 100 godina
Ponedeljak 09.01.2012.20:34
Прво, рекаос сам да су СЛоба и Вук највише злоупотребљавали српски национализам ради остварења свог егоизма. Друго, Вук је и после ибарске магистрале био у Влади коју је Слоба формирао непосредно пред бомбардовање, тј. рат 1999.године. Треће Слоба је пре свега био ЈУГОСЛОВЕН, а не борац за српске националне интересе. Ови сада (ДС) који глуме пријатеље РС су ЕУ и НАТО вазали и ништавише. Четврто Слоба је пристао у Дејтону да Србија буде гарант у споразуму о прекиду рата у БиХ, али је ПОТПИСАО ДА СВИ КОЈЕ ХАГ ПОТРАЖИ БУДУ ТОМ ХАГУ И ИЗРУЧЕНИ ХАГУ! Слоба је дао зелено светло за хапшење и понижавање српских генерала и војника у Хагу! Пето хвала Богу што се таква (не)људина рађа једном у 100 год.
Ponedeljak 09.01.2012.20:41
prijatelju, Sloba je bio za ocuvanje Jugoslavije jer je nas Srba bilo u svim bivsim Jugoslovenskim republikama, i ako bi se JU. raspala dosta bi Srba bilo izvan Srbije, i plasio je se za njihove zivote. 2. jesi slusao mozda audio snimak Ratko Mladic i on 26.05.1996 kad njemu Slobo kaze Ratko slobodno dodji u Srbiju ja ti garantujem da te niko nece izrcuiti haskom sudu, ne zato sto u sto moji licni interesi, jer ako bi mi tebe i ostale izrucili hagu, to bi bio najveci poraz nase nacije i gubitak nacionalnog identiteta. Slobo je bio legenda i ostace
Ponedeljak 09.01.2012.21:02
prijatelju JU. sam napisao tako posto mi je bilo mrsko pisati. Slobo je u to vreme reko ako bi se jugoslavija raspala dosta bi srba bilo izvan granica Srbija, i ako bi doslo do rata kosto je i doslo mnogo bi Srba nastradalo kosto i jeste, jel sad razumes. Zbog toga je on bio za ocuvanje jugoslavije
Ponedeljak 09.01.2012.20:50
...I ŠESTO - NE DAJ BOŽE da se više IKAD, među Srbima pojavi takva "ljudina"... mislim da bi još jedna takva "pojava" za Srpski rod bila fatalna...
Ponedeljak 09.01.2012.20:46
mislim da si ipak ti taj koji mnogo toga ne razume.... na Ibarskoj UOPŠTE nije bio vuk meta, već onaj koji je i ubijen... razmahao se montenegrin po bgd-u, pa su crvendaći rešili da mu skrešu krila... a vuk je tu bio samo kolateral... da bi posle mogao marketingom da "osvaja"... INAČE - SREĆNA VAM SLAVA I DAN REPUBLIKE SRPSKE!
Ponedeljak 09.01.2012.20:55
prijatelju vuk je bio meta na ibraskoj magistrali. evo ovo sam sto je na cirilici nasao na vikipediji.....( је покушај убиства Вука Драшковића, лидера Српског покрета обнове, тада једне од најјачих опозиционих политичких странака у Србији. )
Ponedeljak 09.01.2012.20:59
to je marketing o kome ti pričam... meta je bio brat dane drašković... bošković vesko... MNOGO je stanova i lokala pokrao po bgd-u... zamerio se pogrešnima i stigao ga kamion... vuk tu niti je bio meta niti ga ko zarezuje za bilo šta...
Ponedeljak 09.01.2012.21:59
Браво пријатељу,један си од ретких који је схватио суштину Ибарске магистрале,јер не треба нека математика да би се израчунало колико је пара ускакакло у џепове на основу грађевинског земљишта у кругу двојке.
Ponedeljak 09.01.2012.20:09
Друг Ивица Дачић мора да је пијан од неког гадног пића, мада мислим да је у питању обична бестидност и безобразлук баш као и код идола му Слобе. Спомиње референдуме којима је Слоба покушавао да опере руке од издаје Срба у Српској Крајини па и у Републици Српској. Међутим Друже Ивица зашто не спомињеш и онај референдум и изборе које су Шиптари одржали деведесетих који су наводно од тог Слобе били проглашени илегалним и противдржавним. Тада је и формирана нека илегална влада Косова са Руговом на челу, а те изборе и тај референдум је на њиховим бирачким местима ОБЕЗБЕЂИВАЛА СРПСКА ПОЛИЦИЈА! До гуше је СПС крив за издају и треба да одговарате пред судом Народу за то!
Ponedeljak 09.01.2012.20:35
Cilj referenduma na Kosovu i Metohiji?! Poruka Srba iz Kosovske Mitrovice, Leposavića, Zubinog Potoka i Zvečana da ne prihvataju prištinske institucije i da Beograd ne radi nista da zastiti svoj narod na svojoj teritoriji! Dacicu,ima li jos nesto da ti nije jasno???...samo pitaj...
Ponedeljak 09.01.2012.21:28
Ovde ste neki izgleda mnogo pobrkali stvari. Milosevic kao jugosloven uopste nije branio srpske interese,mnogi su nakon Dejtona pricali o tome kako je na pregovorima bio supjan, kako je olako prepustio celo Sarajevo Aliji, dao srpska sela iza Dubrovnika kako bi Srpska ostala bez izlaza na more jer ako si bliz od 5km moru imas pravo i na izlaz, uopste nije insistirao da Brcko bude srpsko te tako omogucio presecanje Srpske na dva dela,... Da ne pricamo da je udario blokadu Srpskoj na Drini, da je povukao raketne sisteme sa Petrove gore i ostatka Krajine pred oluju,.. Verovatno se secate da je poput Tadica vladao medijima te im tako naredio da vest o padu Knina prenesu u zadnjem minutu dnevnika
Ponedeljak 09.01.2012.21:35
Ovaj covek vise ni sam ne zna sta prica i kome da se dodvorava.Jedna velika SRAMOTA.PAZI OVO....Mislim da je to pitanje koje po svom političkom značaju ne zaslužuje da se ispucava tako lako kao sredstvo izražavanja narodne volje.....Nego da daje ON I TADIC upute, kako i kada valjda. Da ga se kao ministra unut poslova pita takodjer i da li on NESTA SUGERISE, i da li povlaci paralelu KAO ODGOVORNA OSOBA kad kaze....Smatram da je to bilo štetno .....jer se to nije slavno završilo u Republici Srpskoj Krajini. Da li i on ne misli da dize vojsku na noge kad zatreba uz obrazlozenje, kao sta je bilo i u doba kad mu je sef SLOBA BIO FAKTOR AMERICKE STABILNOSTI NA BALKANU.
Ponedeljak 09.01.2012.21:38
Druga prica je koja se odvijala u Hagu gde je stvarno branio srpske interese jer vise nije imao sta da izgubi. Ali pre haga je branio svoju fotelju.
Ponedeljak 09.01.2012.23:44
Који је Дачићу циљ, који је циљ вашег дволичења, који је циљ породи лицемерни који сте на власти у Србији ?
Utorak 10.01.2012.02:21
KAD JE SA SLOBOM BIO NIJE TO VIDEO...III...OTVORISE MU SE OCI ODJEDNOM...DA SI TAMO RADIO STO SI TREBAO...NE BI OVOGA NI BILO...AL...NISI TI KRIV...JEL DA...SAD SI PATRIOTA I JA CU DA GLASAM ZA TEBE...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)