Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 08.01.2012.
17:46
tportal A
"Mi ulazimo u EU kao podstanari, i moramo da podnesemo sudbinu da ćemo biti tretirani kao rezervna prostorija za konobare i prostitutke i ne verujem da ćemo tu nešto posebno profitirati", rekao je književnik Igor Mandić u intervjuu za hrvatske medije, tvrdeći da je za Hrvatsku najbolje rešenje ponovno ujedinjenje južnoslovenskih naroda, ali ne na stari način.
Nedelja 08.01.2012.20:15
Molim sve razumne ljude, Srbe, Hrvate, Muslimane, da iznesu svoje mišljenje zbog čega je vođen rat među nama 90-ih godina. PS. Ne želim nikog da uvrijedim, samo budite razumni i dajte svoje mišljenje.
Ponedeljak 09.01.2012.00:09
rat je vođen jer nije bilo drugog načina da se sita stoka koja je živjela u SFRJ na drugi način pretvori u kapitalističko roblje.pošto sad svi živimo u demokratskom robovlasničkom društvu cilj onih koji su to počeli spremati još poslije 45.g. je ispunjen i sad možemo da lajemo na mjesec jer kapitalizam ne odlazi na miran način dok ne isisa i zadnju kap krvi iz porobljenih primitivaca koji sami sebe porobiše.
Ponedeljak 09.01.2012.00:01
Sa Jugom si bio neko I nesto,sad bez Juge si niko I nista.Dali ce dole narodu biti ikad bolje to ja neznam ali sa Jugoslaviom si izgubio sve a dobio si nista.ovo je za FERALA TRABUNJANA koji misli sa ulaskom u EU da ce mu biti bolje.
Ponedeljak 09.01.2012.00:25
sta on zna od unije...ne zna da ce samo omca biti cvrsce stegnuta oko vrata, i nista vise.....a ono sto lupeta za trziste...ko ti je do sada branio da prodajes nekome nesto u tkz europi.....ali pitanje je sta ces prodavati toj istoj europi....ne primaju oni vas zato sto vas vole...vec im trebaju slugani...isto kao pre....
Ponedeljak 09.01.2012.03:37
hm ajde da batalimo nasu krvavu "bracu" kakva im je lepa njihova, da li imaju ili nemaju "prosperitet u eu" . ovaj doticni dingospo prica veoma opasnu pricu - "stvaranje nove juge" iz prve juge smo izasli manji nego sto jesmo iz druge juge smo izasli jos manji .... sta ce biti sa nama srbima kada se bude raspadala ta treca juga ? mogu samo da pomislim da ce BGD tada biti glavni grad hrvatske, a da ce od srbije mozda da ostane kragujevac i okolina i to sa jednim velikim "MOZDA"... znaci kako je krenulo ...
Ponedeljak 09.01.2012.08:56
@feral_tribjun Ti se druze ovde ponosis na Hrvatsku. OK, i mi Srbi se ponosimo na nasu drzavu pa kakva bila. To kako nam je danas to mozemo zahvaliti nasoj istoriji i okupatorima, pocelo od turaka pa sve do danas, i nemoj mi sada reci da smo mi sami krivi za to! Ali otom potom. Nego reci ti meni druze nesto sto ja nerazumem. Ja veoma dosta hrvata poznajem, sto sa juga sto sa severa. Od svih tih ljudi, dali mladja generacija dali starija, niko od njih nepodrzava ulazak u EU. Svi kazu da ce to cista propast biti i da ce Hrvati da se zaduze toliko, da ce na kraju morati da prodaju svoja bogatstva i teritorije.
Ponedeljak 09.01.2012.09:00
@feral_tribjun taj ulazak u EU hoce samo nasi politicari a ne narod, dali mi Srbi ili Hrvati. EU je teske pare dala vladi, da bi vukla ka tome u Hrvatskoj. Mi neznamo ni 2% sta se iza ledja radi. Meni je jedan stari Cica rekao dok su neki politicki izbori bili kada su ga pitali sta misli narod. On se nasmese i kaze, e moj sine Kakav narod, j....bes narod. Znaci narod nikad niko nije pitao, to je samo jedan veliki teatar u politici kao i jedan veliki biznis. Sto se tice naroda, bilo koki, on ima samo da pati i da strada. Pozdrav

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)