Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 04.01.2012.
14:39
Kurir A
Voditeljka Pinka Rada Radenović ispljuvala je američku pevačicu Ledi Gagu. U emisiji "Šopinholičarke" voditeljka se zgrožavala kako se najpopularnije pevačica sveta oblači.
Sreda 04.01.2012.15:37
Ni ja ne simpatisem Lejdi Gagu. Ali jos mi je antipaticnija ova Rada sto se krevelji i pravi grimase....Kao voditeljka treba da zna za osnovnu kulturu,da se na televiziji ne ponasa tako i da mnoge stvari mogu blaze da se kazu. Veliko FUJ za ovu Radu.
Sreda 04.01.2012.16:06
hahha,nije mi jasno zasto Rada muca dok prica,ako se pogleda u ogledalu videce sebe obucenu kao babu,prsluk sa uvelim cvetom,prugice i sarene pantalone spremne za cirkus?
Sreda 04.01.2012.16:14
Ooooooo sumraku televizije, ooooooo trula Srbijo pomerenih vrednosti, nisu ONI uzalud unistili, cirilicu, medije, crkvu, tako da je ova, kako je nazivaju "voditeljica", isplivala iz sljama nepoznatih i neostvarenih malogradjanskih likova, sa slamom u zadnjici, isplivala, kako bi skrenula paznju na svoj bezgranican intelekt koji se sastoji od par prosirenih recenica. Ona i njoj slicne , a ima ih , ne mali broj na svim srbijanskim medijima, svojom gluposcu i ogranicenoscu, truju narastaj Srbije, i daju nerealnu sliku o vrednostima koje mlad covek nesvesno prihvata. Ako je ona ovakva kakva jeste Rada, sa stilom i karijerom, onda sam svoju decu vaspitao u urbanom stilu.
Sreda 04.01.2012.16:18
Ona i njoj slicne spodobe sa medijskog neba Srbije, morale bi se jednoga dana naci u udzbenicima za novinare - kako bi se mladim studentima dalo na znanje -kako ne treba raditi novinarsko-voditeljski posao. Do sada su ih skupljali sa ulice, i od njih napravili Tv kreature, kao sto je politicka scena Srbije , sazdana od onih setaca koji su bez dana radnog staza, samo zato sto su duvali u pistaljke i lupali u serpe, danas postali uvazeni poslanici u Vladi Srbije !!!
Četvrtak 05.01.2012.10:25
Ledi Gaga jeste cudna i po oblacenju i po svemu ali to je takav stil koji je eto prihvacen od onih koji je valjda zato i obozavaju...licno je ne slusam i ne gledam a Radi bi rekla da je pametnije ako je vec htela da komentarise neciji nacin odevanja i ponasanja da malo bolje pogleda ove novokomponovane pevaljke...kad vidim da neko ima deholte i mini suknju zeludac mi se okrene...a trkaju se prosto koja ce vise da pokaze...Glas se uopste ne slusa.. vazno je da se sto vise kreveljis skaces drmas sisama..to je nasa tragedija...
Četvrtak 05.01.2012.14:30
E Rado Radooo, aj' ti malo nestani sa lica zemlje i sve će biti u redu Ko si ti? Šta si ti? Nećeš nam nedostajati!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)