Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Četvrtak 29.12.2011.
09:01
B92 A
Predsednik Srbije Boris Tadić pomilovao je glumca Žarka Lauševića, potvrđeno je u Predsedništvu Srbije.
Četvrtak 29.12.2011.09:18
lausevic je gradjanin crne gore ,ubio je dva nenaoruzana crnogorca i treceg tesko ranio u crnoj gori. u jednog je ispalio 14 metaka. zasto crnogorci iz srbije stalno uplicu u svoje medjucrnogorske odnose srbiju i srbe iz srbije. ovo sto se dogadjalo sa pricom lausevic i nekakvom knjigom njegovom je nevidjeni skandal u kojem su najvise ucestvovale novosti u novine u kojima crnogorci dominiraju. nedeljama se perfidno od ubice pravi zrtva pa ispade da je u ovom slucaju lausevic stradao,a ne dvadesetogodisni nenaoruzani mladici. ali treba pogledati sta su nam novosti servirale zadnih meseci, knjigu "naseg dobrocinitelja" crnogorca milovana djilasa,knjigu drugog "naseg dobrocinitelja " crnogorca
Četvrtak 29.12.2011.09:41
Pre svega, mislim da ti nije poznat sled dogadjaja u kojem je Zarko prekoracio nuznu samoodbranu, i lisio zivota dva bahata mladica, koji su usput pokusavali dovesti u opasnost Zarkov zivot. Sto se tice crnogoraca, vecina se oseca srcem i dusom srbima i ne znam otkuda ti tyoliki animozitet prema nasoj braci. Cini se da tebe podjednako smetaju srbi iz Republike Srpske, srbi iz Srpske Krajine i svi srbi a koji nisu iz Srbije a sa tvoga lokaliteta. Prosiri malo svoje vidike, mladicu i bice ces malo pametniji!
Četvrtak 29.12.2011.10:00
postovani,nema potrebe da se vi crnogorci krijete iza drugih srba. imate vasu samostalnu crnu goru ,spomenik borcima protiv srpske okupacije kod titograda i jos uvek crnogorsku dominaciju u beogradu . znaci taj vas crnogorski nacionalizam nemojte skrivati iza srba ovih i onih. mi vas volimo bas toliko koliko i vi nas volite,reciprocitet je posten odnos,zar ne? MI SRBI NISMO CRNOGORCI! I MI BI DA BUDEMO SAMOSTALNI ,ZAR NE
Četvrtak 29.12.2011.10:35
Postovani , nemam potrebe da te ubedjujem da sam srbin i to "ljuti" od Srpske Krajine i rep. Srpske, o tom potom. Ne volim da se bre delimo, jer bracu srbe iz Crne Gore volim kao kao i sve druge, i ne vidim u cemu je tvoj problem? Ako je neko dosao iz srpske Crne Gore u Bgd. zavrsio skole i uspeo dogurati do visokih pozicija, pa ko je tebe sprecio da ne ucinis isto? Zapamti jedno, sve za srpstvo a srpstvo ni zasto!!
Četvrtak 29.12.2011.11:08
postovani,nekulturno je i neumesno da mene srbinu iz srbije poducavas bilo cemu a posebno srpstvu. dosta je nama bratstva i jedinstva na teritoriji srbije,ajmo malo kod tebe da igramo igru bratsvo i jedinstvo. bratimi se ti s kim hoces u tvojoj maticnoj drzavi,to je tvoje pravo. neko kad dodje kod mene u srbiju mora to isto pravo da obezbedi meni i mojima u srbiji! srbi iz zrbije ne mogu u crnoj gori biti nista drugo do sezonski radnici,tako da pitanje koje si postavio mogu samo protumaciti kao PRIMER CRNOGORSKOG NACIONALIZMA! RECIPROCITET!
Četvrtak 29.12.2011.11:10
tako je.Srbi iz Srbije moraju da vladaju Srbijom da bi joj bilo bolje.nemam ama bas nista protiv ostalih Srba iz drugih republika i krajeva,ali dosta je bilo vise,da nam drugi vladaju.najbolje ce razumeti mentalitet i probleme Srbije onaj kome su tu pradedovi od pamtiveka,i koji je odrasto u Srbiji poz Kolubara
Četvrtak 29.12.2011.09:22
jove kapicica ,i najzad knjiga koju sa nestrpljenjem po novostima ocekuje cela srbija,knjiga crnogorca zarka lausevica. mi srbi bi hteli da citamo malo knjige srba iz srbije , ne samo crnogorske knjige u izdanju crnogoraca iz novosti. srbi iz srbije moraju dobiri stranku srba iz srbije!
Četvrtak 29.12.2011.10:37
Voleo sam ga kao glumca sve dok nije glumio u predstavi u kojoj je ispljuvao Svetog Savu.Posle te predstave i pretnji zbog nje je dobio dozvolu za oruzje i pomislio da moze da ubija nenaoruzane napaljene klince.Trecem je pucao u ledja dok je jeo hamburger a u jednog je ispalio 13 metaka !!! Kad si poznat u srbistanu dobijes narukvicu ili budes pomilovan za kriminal i ubistva.Sta je puruka ostalima posle ovog pomilovanja ? Ko god vam opali samar vi ga ubijte.Napisite knjigu kako se kajete i dodjite u srbistan kojim vladaju njegovi zemljaci sa, rodnog mu, Cetinja.Smejurija od presjednika i banana drzave !
Četvrtak 29.12.2011.11:17
Predstava se zvala "Sveti Sava" a izvodilo ga Narodno Pozoriste iz Zenice (zamisli to ???) i on je glumio sa njima.Predstavu su radikali i patriote nekoliko puta prekidale u Narodnom Pozoristu u Beogradu. Pozz
Četvrtak 29.12.2011.11:21
Prvo, predstavu Sveti Sava napisao je Sinisa Kovacevic, i danas istaknuti clan DSS-a (necete i njemu da podmetnete antispstvo?), a to sto su primitivni nasilnici predvodjeni Seseljom i protojerejom Zarkom Gavrilovicem (kasnije se proslavio antisemitskim izjavama, predvodjenjem batinasa na prvoj gej-paradi ili pisanju o slikarkama kao vesticama, nisam siguran da li je iskljucen iz SPC) prekinuli predstavu (snimak prekida ovde : http://www.youtube.com/watch?v=h6UxmXdwpXM) bilo je najava nesrece koja dolazi. Drugo, Lausevic nije napustao lokal nego je kad je napadnut izvadio pistolj koji je imao u torbici kod sebe i pucao u ljude koji su gazili njega i brata i kojih se plasio ceo grad.
Četvrtak 29.12.2011.11:36
Zato tu predstavu niko nije hteo od srpskih pozorista da igra.Probaj da napises predstavu o Muhamedu pa idi u Bosnu sa srpskim glumcima da je igras.I opet Srbi netolrantni.Povrsno karikiras i protojerej nije pisao o slikarkama nego o slikarki(ci) koja se takodje vrlo ljigavo i grubo narugala Srbima.Jednoj od onih vrlo popularnih na b52.To su bili decaci od 19 i 20g.Pravdu ne smemo uzimati u svoje ruke.Treci mladic je ostao dozivotno nepokretan a u bolnici su mu nasli zalogaj u ustima.Tih 13-14 metaka (ne znam tacno) je celih 15 sekundi ispaljivao u jednog od napadaca.Nema tu ni a od afekta.Uzgred..taj sa tvog avatara je solunac a ne komunjara
Četvrtak 29.12.2011.11:54
Tu predstavu niko nije smeo da igra, a to je nesto drugo, jer budala je uvek bilo i ima dovoljno... ljudi su se plasili za zivot, jer igraju u pozorisnoj predstavi... Jeste li vi videli predstavu kad tvrdite da se narugala Srbima ? Predstava u kojoj se Srbi pozivaju na jedinstvo a ne da srljaju u krvoprolice im se ruga ? Molim da pojasnite tu tvrdnju. Pravdu ne smemo uzimati u svoje ruke, slazem se, ali i Lausevic je bio u zatvoru oko 5 godina.. za prekoracenje nuzne odbrane, to nije isto kao hladnokrvno pobiti ljude sa ledja. A taj sa avatara je moj predak, pa me bas interesuje otkud vama da sam ja komunjara ?
Četvrtak 29.12.2011.17:49
Nisam gledao predstavu jer sam dovoljno procitao iz 'pouzdanih izvora' da je antisrpska.Nisam zeleo da finansiram Zenicane i Cetinjane koji se ismevaju srpskim svecima u sred beograda.Postovanje za tvog predaka koji se sa mojim borio ali.. Kazes da je to "bila najava nesrece koja dolazi"..Znaci opet Srbi krivi i zapoceli rat a o "tisucljetnjem snu" hrvata za svojom drzavom i pocetku drugog genocida nad Srbima nista !? Samo jos naivni Srbi i potomci antisrpskih komunjara veruju da je rat iz '90tih slucajan ili kao sto ti nagovestavas poceo sa srpske strane.Ne persiram ti, izvini zbog toga.
Četvrtak 29.12.2011.11:12
Ja bih postupio isto tako da mi neko bije brata ...Mislim da bi to svako uradio za svoje najmilije ... Ti momci su trazili problem i bili su poznati po problemima.Lausevic je bio smeker,magup i jos poznatiji glumacc..Nije mu bio niko ravan ..Svaka cast ja te podrzavam ...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)