Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 25.12.2011.
09:34
Srna A
Srpske žene koje su kao maloletnice silovali hrvatski vojnici 1992. godine na području Odžaka traže da zločinci konačno odgovaraju za svoja zlodela.
Nedelja 25.12.2011.09:46
Regionalizam i EU zaborav, Tadicu nemaju alternativu.Smisao je da se po tko zna koji put zaborave zlocini nad Srbima i sve uljulja u neko novo BIJ do novih paljenja, silovanja jer su Srbi budale koj ce to opet da oproste i zaborave.Samo sledeci put nece Srbi ni pistolj da imaju, jer treba da dopuste bezalternativno nove zrtve na oltaru. Toliko o Evropi i Latinima, koji nikako ne bi zeleli da takvo sta izadje u javnost, ipak su to njihovi granicari i jurisnici.Posle samo skoce do nekakvog fratra da prozbore po par molitava i sve je oprosteno, da ne osecaju da grizu savesti. Sistem koji je kroz vekove stradanja manjih stvorio od zapada mocnike na zemlji.
Nedelja 25.12.2011.09:49
Usput zamoleo bih komentatore da pogledaju sve NAZOVI srbske portale , pa da prebroje na koliko njih se ovakva ili slicna vest nalazi.Da ne bi pomisleli da netko laze kad se govori u agentsko-ambasadorskoj kontroli i bezalternativnom ritualu.
Nedelja 25.12.2011.10:13
Ако им на овом свету не буду судили, онај горе ће се побринути. Али судиће им се и овде, кад тад!
Nedelja 25.12.2011.10:26
Тешко је да ће било који суд да суди у вашу корист. Узмите правду у своје пошто починиоце знате, а и на дохвату су вам руке. Једино решење. Да је Србија независна држава имали би службу као Израел која се бави ликвидацијом српских непријатеља.
Nedelja 25.12.2011.13:23
Језиво, остадох без текста... још горе од свега је што наша држава није способна да помогне овим женама које су изашле у јавност са овим и говориле кроз шта су пролазиле... Где су сад оне НВО за заштиту људских права, где је то наше правосуђе које се хвали од Лондона па до Вашингтона како је у свему успешно... срамота! Све ће их једног дана стићи казна, нико од казне није побегао
Nedelja 25.12.2011.11:30
Не знам шта се чекало 20 г.!?Мислим да нико у свету,мање не води рачуна о својим страдалницима од нас!Своје смо осудили чим је неко (оправдано или не!) поднео тужбу а злочинци над нашим народом умиру некажњени,у дубокој старости!Какви смо то људи?!
Nedelja 25.12.2011.11:39
Усташе једном усташе заувек(мислим на њихову војску).
Nedelja 25.12.2011.12:56
Ja sam rodom iz posavine a majka mi je porijeklom iz tog nesrecnog Novog Grada nekada najveceg i najljepseg srpskog sela na opstini Odzak. Znamo da tu niko nikada nece odgovarati a kamoli biti osudjen, samo nam ostaje da nasu djecu opominjemo i ucimo ko su i kakvi su ti rvati i muslimani koji zive tu u okolini, da nam djeca budu spremna ako opet ustase navale da i docekaju kako se taki zlotvori samo docekati mogu. A sto je najgore to su nasi Srbi, posavci, koji danas opet sa tim ustasama pjevaju neke bratske pjesme kao naprimjer "dvije nosnje jedna dusa", i slicne bljuvotine. Te srbe sto to pjevaju i sto tako uce svoju djecu treba dobro izmlatiti pa izlijeciti i opet izmlatiti
Nedelja 25.12.2011.13:23
Prijatelji, na -slavicnet.com/sokolac- možete da nađete dosta o stradanjima pravoslavnih na područiju Sarajeva. Tu je moderator u diskusije pustio i hrvatske i bošnjačke aktere, a i zločince koji su pokušavali da skriju ili anuliraju svoju odgovornost. Možete da pročitate izjave žrtvi, a i onih koji su im dolazili u pomoć. Dok je još bio mir i Alija pozivao na "razboritost" , po njegovim nalozima uz kontrolu njegove policije su čak razapinjane i žive guljene žrtve te žive spaljivane. Tu se može naći još uvijek nedovršeni spisak sarajevskih civilnih žrtvi, kao i posijetiti bar preko neta, lijepo uređeno Vojničko groblje Sokolac, te upoznati se i uključiti u humanitarne akcije bivših boraca.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)