Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 24.12.2011.
19:32
Srna A
Komunistička partija radiće na obnovi starog sistema vrednosti, vraćanju dostojanstva narodu i insistirati na pomirenju naroda, rekao je večeras predsednik ove partije Josip Joška Broz.
Subota 24.12.2011.19:48
Onaj tvoj predak je uz pomoc srpskih komunista naneo najvece zlo Srbiji..vece nego Turci za 500godina..Izmislio nove nacije, muslimane srbe i makedonce, izmislio nove jezike, rasparcao srpske zemlje, izmislio bosnu i makedoniju, zabranio Srpsku Krajinu, zabranio povratak Srbima na okupirani Kosmet,Zato ti se ljepo preseli u tvoju lijepu i nestani i prestani da lazes naivnu srpsku raju.Ma sve vas okupatore treba po zakonu..i vaseg sponzora kapicica i ostale siptogorske dedinjce..na celu sa tadicijem..Sve vas vratiti u vase planine i zabiti iz kojih ste dosli i poubijali sve domacine po Srbiji..Od..bite okupatori..Srbi, spremajte kuke i motike
Subota 24.12.2011.19:52
ima li, zemljače, još Srba koji bi bili dostojni da ponesu pomenute kuku i motiku? lepo ti primeti na jednoj drugoj temi da je nama onomad, trebalo 5 vekova da se pobunimo protiv tiranije... a tad su nas na kolac nabijali i glave nam sekli... sad nam daju kredite i reprogram dugova... šta misliš koliko vekova će nam ovakvo robstvo trajati?
Subota 24.12.2011.20:05
Pozdrav neznanom Braticu.Onoliko dugo koliko mi 'probudjeni Srbi' budemo dozvolili da nas jasu.A ovi sadasnji okupatori su najslabiji i najljigaviji i najvece kukavice sto su ikad Srbijom vladale! Kad prestanemo da se druzimo i kontaktiramo sa svakom zuto-crveno-sns-ovskom lopovcinom i interesdzijom, kad prestanemo da mirno gledamo kako nas pljackaju lopovi iza zatamnjenih stakala njihovih im blindiranih vozila, kad se oslobidmo straha od par lopova koji vladaju milionima i kad ih uza zid poredjamo e onda se Srbija ima cemu nadati.Veruj mi da ovu sadasnju nenarodnu vlast niko ne bi branio.Ni policija ni vojska.Odmah sazvati Narodne Sabore po gradovima i sastaviti skupstinu a ona vladu itd
Subota 24.12.2011.19:51
Znamo mi dobro ko je bio ko u istoriji ,zato ti najlepse hvala na tom "pomirenju". Imali smo mi vec jednog takvog koji se zalagao za "bratstvo i jedinstvo" pa smo lepo prosli. Crvena banda i njihov nakot su najvece srpsko zlo.
Subota 24.12.2011.19:52
jel ovo zemlja ludaka na brdovitom balkanu?više ne smem ni novine da "prelistam" od ovih likova,odakle bre izviru ,te upravnik golog otoka koji je voleo srbe,te indijanac frizer-vrač,te opet josip broz,a ja sam alisa u zemlji čuda...
Subota 24.12.2011.20:14
Bice jos ovakvih *likova...to se zove rasipanje glasova za izbore... Propala ideja komunizma se nece povratiti na ovim prostorima .ne sto je los ili dobar, nego sto je UTOPIJA ,jer ljudska svest nije na tom nivou---***-radi koliko mozes a uzmi koliko ti treba***----zamisli primeniti to na ovim prostorima ...hahahaha Pre ce Svedska uvesti Komunizam ,jer zemlja treba biti prebogata (nije Marks dzabe nazvao delo _kapital_) Ovde bi to bila Servudska suma, otmi onom ko radi (pa ima) i daj onom ko ne radi (pa nema).
Subota 24.12.2011.22:47
A, ko to "vi"? I govorite li o ovom dostojanstvu koje je posljedica,Bogu hvala, davno prošle nakaze od države zvane Jugoslavija koja je tako "dobro" funkcionisala da je dovela do ne tako davnog krvoprolića? Od..bi u skokovima!
Nedelja 25.12.2011.00:10
stranka srba iz srbije mora nastati. ovo je vise dno dna,hrvati,crnogorci samo se jos azem vlasi ceka pa da udruzeni smisle nove republike i autonomne pokrajine maloj jugoslaviji ,danasnjoj srbiji . svi ostvarise samostalnost i napravise jake nacionalne drzave i njegova hrvatska i jovina crna gora,ali svi ostase kod nas da drobe ,valjda do nestanka srbije. a srbi iz srbije naivni ko sto su naivni i bili i ne primecuju da srbi iz srbije mogu uspeti samo kad su mali da ne mogu manji biti ,bas kao kod broza.
Nedelja 25.12.2011.00:36
Неки људи једноставно немају морала и основне пристојности . Комунизам је историјски одбачен као злочиначки , штетан , зао , антинационалан , антиидентитетски , антиграђански , антихришћански и антицивилизацијски пројекат .Једини гори поредак по злочинима је био националсоциализам и обадва концепта су доказала да рађају дубоко несрећне људе у коначници јер врше злочине и насиље тј уплив у слободе људи широких размјера .И твоме тати сам се фалш заклињао а имао сам само 9 година знајући да је сотона лично .Требало би једноставно донети закон против политичких странака које су доказано вршиле насиље и тачка .
Nedelja 25.12.2011.00:43
tesko da ce srbi vise slaviti svojie zlocince........joska se malo preracunao.....ta vremena su prosla jos davno....dosta je bilo....ne ponovilo se nikada vise.....joskin dedica je ubio na hiljade srba...dok je hrvate pomilovao..i umesto da budu gubitnici oni postali pobednici....
Nedelja 25.12.2011.00:42
Interesantni su ovi "nasi politicari". Samo velike i prazne reci.Samo u Aleksincu imamo 180 milijardi dolara vrednih nalazista uljnih skriljaca,novotkrivenih zlatnih rudnika,jednu od najplodnijih zemalja u Evropi,litijuma u Loznici,hroma,nikla,bakra a mi raspisujemo medjunarodni tender i dajemo posao strancima za bagatelu ! Nasi strucnjaci su jedni od najpriznatijih i najbolih u svetu i imamo 4,5 mil Srba u inostranstvu sto svake godine salju oko 3 milijarde dolara svojim rodjacima a nasi politicari ne rade apsolutno nista po tom pitanju! Umesto da gledamo da Srpsko ostaje Srbima da se organizujemo, hej, nema problema vraticemo dostojanstvo ovog naroda!Providniji je od svojih predaka.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)