Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Subota 24.12.2011.
09:26
Press A
Nova droga legalno se može kupiti u Beogradu i svima je lako dostupna! Mladi masovno puše osveživač prostorija, pod imenom "biljni tamjan", koji ima mnogo jače dejstvo od marihuane i bez problema se može kupiti u prodavnici.
Subota 24.12.2011.09:41
ја сам за легализацију, али нису они што ју продају.
Subota 24.12.2011.14:06
sa legalizacijom se navodno smanjuje kriminal ali u Holandiji se to pokazalo kao negativan efekat i sada polako zabranjuju u sve vise komuna van velikih gradova a u velikim gradovima je zabranjeno strancima prodavati travu i hasis !
Subota 24.12.2011.19:26
Vas komentar je povrsan i nije ni blizu istine.U Holandiji se nakon legalizacije marihuane i proizvoda od nje, drasticno smanjila upotreba smrtonosnih droga (heroin).Holandska desnicarska vlada samo pokusava da zabrani prodaju marihuane strancima zbog pritiska zemalja iz okruzenja(Nemacka, Francuska) ali ni to nece preci u zakon.U medjuvremenu Ceska a i tradicionalno Portugalija i Spanija imaju liberalnije zakone o travi nego Holandija.Trava nikoga nikada nije ubila a alkohol i cigare samo u Srbiji ubiju par desetina zavisnika svakog dana.Treba vutru legalizovati i spreciti odliv deviza iz Srbije u albaniju i pokvariti posao dilerima smrtonosnih droga.Alkohol i nikotin su mnoooogo vece zlo!
Subota 24.12.2011.20:09
Tipicna narkomanska retorika. Navodi nisu tacni, jer se i u doticnim zemljma odredjeni krugovi zalazu za legalizaciju. Holandija se odlucila na ove mere, jer je ovaj projekat doziveo fijasko.
Subota 24.12.2011.20:17
Ja tebi necu dati minus jer te nista ne razumem.Ja ne koristim nijednu drogu, svoj serotonin crpim iz sportskih aktivnosti.Kod tebe sve nesto uopsteno i verovatno ti alkohol izjeda ganglije.Zelim ti svu srecu, neznani braticu
Ponedeljak 26.12.2011.06:36
Знам само једно, сваки наркоман који се лечи је почео са марихуаном! Ако постоји неко ко још верује у Бога, нека се уразуми и избаци све што је штетно из употребе. Све је то велики грех и никакво добро неће донети. Дрога, која је до сад бар била скупа, сада ће постати јефтина и доступна сваком. Па зар смо сви продали душу ђаволу и нико се више не бори са својим пороцима и страстима. Јадна наша деца!
Subota 24.12.2011.10:31
kakve su ovo gluposti,pa debilčići duvaju lepak još u osnovnoj,tako da bi verovatno trebalo zabraniti i prodaju lepka.a o novinaru koji prenosi utiske i samo reklamira budalama suvišno je i reći bilo šta...cvetić,on je naduvenko od svežeg vazduha,ne od toga što ti miliš...
Subota 24.12.2011.11:12
BoTa izvinjakovic ponudio omladini drogu,,,,umesto radnih mesta, kad se dobro napusite i nadimite opet glasajte za BoTu.
Subota 24.12.2011.12:20
Полако, али сигурно ствара се маса необразованих младих људи, без занимања и без икакве наде да ће наћи легалан посао. Уместо радног места гурају се у криминал и нуди им се анестезија у виду опијата и јефтине забаве. Површност и отуђеност (дебилизација) је циљ друштвеног инжињеринга којим треба да се прекомпонује српско друштво и претвори у бесловесну масу лаку за манипулацију којом ће управљати марионетска псеудоелита испраног мозга.Уместо социјалних програма, радних места, лекова, образовања...државе, ничу сигурне куће, затвори и народне кухиње.Уместо права људи и деце, ''држава'' се бори за права кућних љубимаца и паса луталица...
Subota 24.12.2011.12:28
Антидемократски, антицивилизацијски, антикултурни, антиљудски, а пре свега тирански и освајачки пројекат ''Нови светски поредак'' ради темељито и на дуге стазе. Нападнути су сви сегменти друштва-привреда, школство, здравство, војска, црква...а постављена квислиншка псеудоелита која спроводи друштвени инжињеринг на ''терену''. Примарна мета је породица, без чије деструкције ће све остало ићи много теже. У том контексту и са циљем уништења породице (где се одмакло далеко) пише се и ''Закон о правима детета'', у чијем су писању преднацрта учествовале следеће особе:
Subota 24.12.2011.12:30
Проф. др Невена Вучковић Шаховић, Правни факултет Универзитета Унион у Београду, руководилац – члан УО Београдске канцеларије за људска права, води је Војин Димитријевић, један од водећих другосрбијанских организација; Тамара Лукшић Орландић, заменик Заштитника грађана Републике Србије, бивши члан Фонда за отворено друштво, који је према сопственом признању, „део међународне мреже Института за отворено друштво чији је оснивач Џорџ Сорош“; • проф.др Невени Петрушић, један од оснивача „Женског истраживачког центра за едукацију и комуникацију”, чији је један од основних циљева „промена патријархалних и конзервативних модела мушко-женских односа“, а први пројекат „Феминистичка школа“, реал
Subota 24.12.2011.12:33
Др Ивана Стевановић, председник Центра за права детета, члан Виктимолошког друштва на чијем списку донатора се на првом месту налазе Фонд за отворено друштво, Фондација Фридрих Еберт (Fridrich Ebert Stuftung, немачка фондација), док је међу донаторима и чувени “Freedom House” у чијој званичној биографији стоји да је “снажан глас спољне политике САД”;... ''Новим законом „сорошевци“, амерички и немачки стипендисти одређују како треба да васпитавамо нашу децу. ''
Subota 24.12.2011.12:34
''Заступници идеологије која промовише екстремни концепт људских права (нпр. Невена Петрушић је хтела да се из уџбеника избаци традиционлна породица као дискриминишућа) су написали Закон којим ће држава да има она права која тренутно имају родитељи. На овај начин, та иста идеологија имаће законски оквир да уђе у наше домове и одређује нам како треба да се односимо према нашој деци.'' А закон би требало да изгледа овако:
Subota 24.12.2011.12:37
Закон о правима детета = Закона против породице Овим Законом се предлаже: ●да деца постану доушници који цинкаре своје родитеље! ●да деца могу да се парниче са родитељима и унајмљују адвокате против својих родитеља! ●да се родитељи посматрају као „сумњива лица“ у погледу васпитавања своје деце! ●да се родитељима ускрати право васитавања и заштите своје деце у одређеним годинама и одређеним областима живота! ●да деца могу да уцењују родитеље ако нису задовољна својим џепарцем! ● да деца буду слободна од родитељске бриге и уплива у погледу свог сексуалног живота, уласка у секте и политичке организације! ● да се родитељима забрани васпитавање деце у духу традиционалних вредности
Subota 24.12.2011.12:44
Будите сигурни да ''Нови светски поредак'' неће стати на овоме већ ће наставити напад на српско (и остала) друштво преко својих пудлица, све док не уништи културу и цивилизацију која се у Европи стварала задњих 2000 година. Покушавају нас одвести у робовласништво старог Рима, а не у никакву ''светлу будућност''. Спремили су нам ланце и арене у којима ћемо се борити међу собом и са дивљим зверима зарад њихове забаве. Спремили су нам замку, немојмо упадати у њу.
Subota 24.12.2011.14:32
Овим се треба законски кодификовати остављање деце на ветрометини без родитељске заштите и заштите породице, на милост и немилост испирачима мозга, који ће ''направити новог човека'' по болесној замисли твораца и практичара друштвеног инжињеринга, еугенике и осталих псеудоначника који требају спровести монструозни план прекомпозиције човекове свести и стварање ''друштва'' по мери ''Новог светског поретка''. ''Сатанистичка библија'' има све исте премисе, само грубље и директније исказане, а утолико су ''свештеници'' Великог Брата, оличени овде у псеудоинтелектуалцима, опаснији и малигнији. Прави се инверзија морала, породице, хришћанства, правде, државе...окреће се крст наопако.
Subota 24.12.2011.14:47
Наркотици, глорификовање конзумације наркотика и нарко дилера, као ''опасних момака'' празних глава у бесним колима, који живе брзо, пуцају без опомене и убијају из задовољства у друштву проститутки. Наравно, то су јунаци - ''хероји улице'', а они који се боре за своју отаџбину, за своје људе, за своју децу су ''сељаци'' достојни сваког презира. Идеал треба да буде напушени дебил пун пара са пиштољем који (с времена на време ''рокне'' истог таквог дебила) и силиконска кучка на игли. Посебно је битно да ''их боли дупе за Косово'' и да дивно сарађују са истом таквом шиптарском багром, чак да буду њихова дистрибутивна мрежа и промотери чувене ''Албанке''.
Nedelja 25.12.2011.16:57
Свака част за коментар! Све што си написао је жива истина. Само традиционална породица може спасти људски род. Све остало је сатанистичка идеологија "новог светског поретка". Нажалост, такви као ми ћемо бити у будућности у мањини. Тешко нашој деци!
Subota 24.12.2011.12:33
Iste simptome bi imali i MISOMOR da probaju, a i da gurnu glavu u plinsku rernu !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)