Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 19.12.2011.
14:32
Beta A
Odlaganje dodele statusa kandidata Srbiji neće imati negativne posledice na njene evropske integracije, izjavio je ambasador Francuske u Srbiji Fransoa-Gzavije Denio.
Ponedeljak 19.12.2011.17:41
EU kolonijalfasisti ne mogu da dozvole sebi rupu bez kontrole ili beton kapiju za naftu i gas s Bliskog istoka.Zato se i sluze metodom motke, dok im nasi SKOJ evci pomazu i nama izbijaju mogucnosti bilo kakvog uspeha.Dogovorena igra sa kontrolom medija opet preko postavljenih ljudi u medijske odbore. Upravo zato su tu i postavljeni SKOJ evci sa svojim savetnicima, koji ustvari i vode igru dok njima prepustaju modne piste Evrope. Srbija ce da dodje na svoje tek kad se postavi u lice kolinjal fasistima kad doje trenutak, a izbaci im argumenta da je ponovo bombarduju uz podrsku ostatka sveta.Trenutak dolazi propascu evrozone i nemirima na BI. Zato i zure sa svim.Vreme je na nasoj strani.
Ponedeljak 19.12.2011.19:18
Ne traži se da prizna Kosovo, ali da ubrza umiranje Srpske reči na Kosmetu, ukudanjem tablica, prosvete, opštinskih institucija, .... Za tablice KS, ja moram da imam šiptarsku ličnu kartu, a za nju šiptarski izvod rođenih i državljanstvo u kome piše da nisam Srbin, već KOSOVAR, gde piše prvo na šiptarskom, pa engleskom, pa najzad na netačno ispisanom srpskom jeziku. Na svim dokumentima ima hologram preko celog papira "republjik kosove". TAKO ĆE SVAKI DOKUMENBT PRIZNATI DRŽAVNOST KOSOVA. A Srbiju Stefanović laže, kao samo ks table. Pitajte Srbe na jugu kako to izgleda. Oni su prodali stanove (većina je morala) i odselili zauvek, ali mi smo opstali, SAMI. a sad nas Srbija proteruje
Ponedeljak 19.12.2011.19:28
... skida kamen oko vrata. Mi smo se očuvali, zato što smo s puškom u rukama 3 meseca držali straže ispod Zupča da balisti ne udare. Priznajem mi smo čisto Srpska sredina, ali to smo postali i opstali jer nismo hteli šiptarima prodavati zemlju, ni pre ni posle rata. Ali Srbija se nije mešala. Misli li Tadić da ću ja živeti pod Taćijevu šapu. Pa ja znam kako se živelo do 1999, šta smo sve pretrpeli od balista u "zajedničkom "životu. Zar da se ponovo nađemo u toj situaciji. NEĆEMO: Biće mi žao ostavit sve što sam decenijama stvarao, ali .....
Ponedeljak 19.12.2011.19:36
Zaboravih reći; a za svaki dokument treba da odem u prištinu, Kako sam da odem tamo? Ako tražim autobus, moram otići u južnu mitrovicu na bus stanicu kod Tamnika gde su sve UČK veterani, kako da tražim autobus kartu na srpskom jeziku, kako da nađem mesto gde se izdaju dokumenta ako neznam šiptarski, smmem li izgovoriti srpskm jezikom, smem li otići kolima sa KM tablama, kako da uplatim u evrima kad je moja plata u dinarima koji se ne menjaju u bankama šiptarskim, i kako otići krvnicima koji su mi ubili dva najbolja druga, čija sam tela na rukama doneo njihovim roditeljima. Kako da pružim ruku nekome ko me je gledao preko nišana, nekome ko mi je zauzeo imanje sa kojeg hrani svoju decu. KAKO
Ponedeljak 19.12.2011.19:42
A Srbija nek ukine srpsku reč na Kosmetu, i srbijanci neka miruju, neka ćute, nemoj slučajno da protestuju, neka mirno spavaju. Žao mi je što se moral i ponos Srpskog naroda ugušio, žao mi je naših predaka čiju krv nosimo.
Ponedeljak 19.12.2011.20:53
Prodali su nas Krajisnike, prodali su vas.Da nema ljudina u RS i to bi prodali jer su za to placeni.Njima se ne svidja brate srbska trobojka nego jugoslavenska.Oni nisu niti vaspitani kao hriscani vec kao deca komunista.Njima nije svet Kosmet jer oni manastire ne priznaju.Oni priznaju pare i modno politicko korumipiraske piste Evrope.Zapad nadje takvih par kojima daje paru, drugoj polovini izvuce iz istorije posla nesta i onda kontrolise ceo narod.PITANJE JE GDE JE INTELEKTUALNA ELITA SRBIJE.Jer smeju sta da kazu ili svi trube u isti rog pos...ani za usima. IZDRZI JOS MALO, padaju g...a uskoro jer im se njihov svet raspada.USKORO ces da vidis i intelektualce kako izlaze iz kukuljica.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)