Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 18.12.2011.
16:41
Beta A
Srpska radikalna stranka (SRS) zatražila je pomoć Ruske federacije, kako bi se zaštitila prava lidera radikala Vojislava Šešelja, koji je gotovo devet godina u pritvoru haškog Tribunala, izjavio je u nedelju Šešeljev pravni savetnik Dejan Mirović.
Nedelja 18.12.2011.16:52
Da li se ikada ova izdajnicka vlada ili njihovi ustolicitelji zapitaju zasto se narod obraca sve vise za pomoc Rusiji umesto svojoj maticnoj drzavi? Trebalo bi ovo da bude i signal njihovim NATO sponzorima, da si istroseni kod biraca i da je vreme za pustanje niz vodu. Kako god, antisrpski tribunal ostaje dosledan svojoj ulozi koja nema veze sa pravdom vec osudjivanjem Srba cak i bez krivice, i protiv pravno.
Nedelja 18.12.2011.19:06
Seselj je sam rekao da trazi smrtnu presudu jer time samo jaca u naseg naroda i iducih generacija osecaj pripadnosti.Radi im sramotu, koju vide intelektualci u ostatku sveta.Dakle enigma ne mogu da ga ubiju, ne smeju da ga vrate u Srbiju, ne mogu da ga osude.Lepo je rekao da ce da zatvori taj sud, I NAPRAVICE TO, UNISTICE MU REPUTACIJU. Taj covek je intelektualna velicina za onaj skup prodanih dusa.
Nedelja 18.12.2011.22:20
Naravno, Šešelj je sebi obezbijedio mjesto u svjetskoj istoriji sudstva. Tema kako se brani čast , integritet i identitet svoje nacije, u vrijeme kad su mediji najubitačnije oružje a nalazi se u rukama neprijatelja stranih i domaćih! Najveći vandalizam držati utamničenog jednog intelektualnog kolosa kao što je Voja, i da cijele generacije ne čuju glas tog patriote najvećeg od svih! Ova vlast su bijeda dosad neviđena... da su ga poslali na Bahame 9 godina, pa bi se Predsjednik sjetio i rekao ALO bre ljudi mnogo je a ne u zatvor i to pod istragom!? NACIONALNA BRUKA!!!
Sreda 04.01.2012.22:01
Хмммм, маса минуса на родољубиве коментаре који критикују инсталирану квислиншку интелектуално-политичку ''елиту''! Пудлице ''Новог светског поретка'' су укључиле све моторе обмане да би сачувале власт, па и активисте да лупају минусе и на коментаре који кажу : ''Цар је го!''. Мали, бедни, тирани ''а ла црвена буржоазија и синови, Јово Капичић енд НВО бабе трибјут'' (не пишем на енглеском да би ме самозвани еуропејци-полуписмени шибицари у скупим оделима- разумели). Јадно. И ово показује сву беду квислиншке интелектуално-политичке ''елите'' и њиховог агитпропа. Заслужују само презир. Уплашили се родољубивих коментара на једном сајту, туга. Похвале сајту.
Nedelja 18.12.2011.16:53
Nece ga pustiti dok ne zavrse zapoceto sa unistavanjem SRBIJE,to je svima jasno! Uklonili su sve sa politicke scene, ko bi im poremetio planove
Nedelja 18.12.2011.18:15
Haski zlotvori drze u tamnici doktora Vojislava Seselja,on je genije i treba da budemo ponosni na njega,jer on ne saginje glavu i pokazao je zube tom ruglu od suda.Bojim se samo da ga nece pustiti zivog.
Nedelja 18.12.2011.18:15
Haski zlotvori drze u tamnici doktora Vojislava Seselja,on je genije i treba da budemo ponosni na njega,jer on ne saginje glavu i pokazao je zube tom ruglu od suda.Bojim se samo da ga nece pustiti zivog.
Nedelja 18.12.2011.19:43
eu nas vodi pravo u sredjni vek (u najboljem slucaju) jer ovo sudstvo nas na bolje mesto ne vodi
Nedelja 18.12.2011.21:06
"...Treba reći da je rasturanje Jugoslavije bila dugo planirana operacija u Nemačkoj. Nije se samo radilo o tome da treba sačekati odlazak Tita 1980. godine, nego i pripremati period posle koristeći se njegovim odlaskom... Želja Nemačke strane da se osveti Srbima, koji su početkom Prvog i Drugog svetskog rata bili na strani Saveznika protiv Nemačke... Osim toga, Srbi su 1941. godine uspeli da zadrže više nemačkih divizija, inače veoma potrebnih za front Moskve, a potom Lenjingrada... Sad je trebalo je kazniti narod za to...
Nedelja 18.12.2011.21:07
Preći u akciju i bombardovati tu nesrećnu zemlju (1999. godine, prim. red.) podrazumevajući i njeno civilno stanovništvo i to osiromašenim uranijomom, ne vodeći računa o posledicama... Ceo taj sistem je rađen u isplaniranim delovima. Prvo, izrazito loše tretirati narod optužen za zločine. Drugo, uništiti ekonomske resurse zemlje i tako smanjiti snagu volje i otpora, što se i dogodilo. Treće, bombardovati ekonomski potencijal zemlje tako da posle teško može da se oporavi, što se takođe dogodilo.
Nedelja 18.12.2011.21:07
Četvrto, okupirati zemlju totalno, što je i bilo predviđenu u Rambujeu i odrediti političke vođe koje će biti naklonjene kursu agresora. Ovaj sistem od četiri dela sprovođen je jedan za drugim. Proučeno je sve inteligentno i neki njegovi delovi sprovođeni su i u Iraku... Može se reći da je Balkan američka lekcija strategije za Irak... Sve to u korist Zapada koji se poneo autokratski: spasiti jednog guranjem drugog...
Nedelja 18.12.2011.21:08
To je operacija (NATO bombardovanje Srbije 1999. godine) koja me duboko šokirala, jer je bila vrsta modela duboko uzemljena u javnom mnenju koje je moglo da apsorbuju svu tu količinu dezinformacija, što je veoma zabrinjavajuće jer dozvoljava ubuduće ekscese razne prirode... ...Danas se osvrćemo na jednu tužnu deceniju tokom koje su Evropljani pokazali da su spremni za međusobno ubijanje.
Nedelja 18.12.2011.21:09
Sa jedne strane podstaknuti širokom inicijativom Nemačke koja se namah ujedinila posle rasturanja Sovjetskog Saveza i koja nije našla drugo rešenje do da pokrene taj famozni rat. Uostalom, posle Dejtonskog plana B 1999. godine, i svakako, posle odbijanja gospodina Miloševića da potpiše taj plan kojim je bila predviđena NATO okupacija Srbije u jednom limitiranom periodu, koji je okupatoru ponudio sve olakšice, aerodrome, puteve, železnice i sve to besplatno, što je Milošević odbio i što ga je uvuklo u komediju Rambuje koja se završila bombardovanjem...
Nedelja 18.12.2011.21:09
Tužna epoha, tužan period na koji se danas osvrćemo sa velikom tugom... Jer je zapadni svet pokazao da je sposoban za čiste perverzije da bi odgovorio jednoj Nemačkoj opsesiji da poništi sve što je ostalo od Versajskog ugovora i Trijanona, što znači Jugoslavija, a onda i Čehoslovačka, što se i dogodilo, kako bi Nemačka izbrisala teritorijalnu i političku organizaciju koja je obeležila pobede Saveznika, na način da od nje ne ostane ništa...
Nedelja 18.12.2011.21:10
I Francuska je, svakako, tome pridružena, što je dozvolila gospodinu Kolu da izjavi da je Dejtonski sporazum i svakako ono što je sledilo, velika pobeda za Nemačku. Na to je gospodin Miteran moga da doda, pod uslovom da je razumeo, a što nije bio slučaj, da je to velika greška za Francusku... Velika materijalna greška sa nestankom Jugoslavije...
Nedelja 18.12.2011.21:10
Zapadnjaci su se pokazali puni neprincipijelnosti, što me iznenadilo od tvoraca koncepcije prava čoveka, od Francuske, Engleske, pa i Nemačke... Ali, stari demon, posebno blagosiljan u Nemačkoj, ponovo je iskočio i krenuo prema aktuelnom haosu, bilo da se radi o Republici Srpskoj ili Kosovu...
Nedelja 18.12.2011.21:11
Kosovu, naravno, izvornom srcu Srbije, gde je za kratko vreme od strane muslimana uništeno desetine i desetine remek-dela religiozne umetnosti srpskog naroda, što je u suštini masakriranje srpskog naroda, na isti način na koji bi se uništavao francuski, dolinom Loare i njenih zamkova ili Il de Fransa (Ile-de-France, najveći francuski region, prim. red.). Dakle, živimo jedan veoma tužan period i ne znam kako ćemo moralno iz njega izaći... U svakom slučaju, dali smo dokaz naše dvoličnosti... To nam ne služi na čast..."
Nedelja 18.12.2011.21:11
Samo oni koji su bili spremni da pljunu u svaku svetinju u zamenu za vlast, moć i pre svega za veliki novac, mogli su da organizuju otimanje duše sopstvenog naroda. Surova stvarnost i gorka iskustva iz prošlosti svakodnevno opominju na veliki oprez kod izbora nekog novog političkog i državnog vođstva.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)