Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Subota 17.12.2011.
14:47
Beta A
Vlada Srbije dostavila je ranije Skupštini na usvajanje predlog budžeta za iduću godinu kojim su predviđeni ukupni prihodi od 750 milijardi i rashodi od 890 milijardi dinara, tako da će deficit biti 140 milijardi dinra. Prema novom budžetu, izdvajanja iz državne kase za kabinet predsednika Srbije iznosiće 241,4 miliona, što je za oko devet miliona dinara manje nego u ovoj godini. Budžet Skupstine Srbije u 2012. godini biće 3,3 milijarde dinara, što je 1,4 milijarde više nego u 2011. godini.
Subota 17.12.2011.15:13
Smanjili za EKONOMIJU Smanjili za borbu protiv korupcije Smanjili za odbranu Povecali za policiju..........treba im za SUHOE ,avionima ce da jure pljackase
Subota 17.12.2011.16:11
Oni nemaju nameru da ratuju cak i slucaju napada. A unistavanje vojske je njihov prioritetan zadatak zbog koga su i postavljeni na vlast, da ne bi bili sposobni da se branimo od njihovih NATO gazdi.
Subota 17.12.2011.16:06
Budzet zasnovan na osnovu njihovih potreba, a ne na osnovu realne projekcije prihoda. Razliku ce naravno namaknuti zaduzivanjem i uzimanjem kredita posto vise nemaju sta da prodaju osim naroda. A i to bi prodali, ali niko nece ovakav narod koji sve trpi, gleda, i cuti. Inace, za smanjenje troskova, dovoljno je svima skresati primanja na visinu prosecne plate, zatvoriti 90% raznoraznih agencija koje sluze za pljacku drzave, a one koje su zaduzene za borbu protiv korupcije treba da se autofinansiraju i tu ce se pojaviti ogroman suficit obzirom koliko je korupcija prisutna.
Subota 17.12.2011.17:38
boris tadič sa desetinama svojih razbojnika za zlo na unuštavanju Srbije, da ima tri života sva tri bih treba provesti u tamnici kao okoreli kriminalac.. Nadam se da će se to desiti, vođen razmišljanjem da za zlo koje su počinili članocvi porodice Milošević koje je daleko manje, tako prošli, za njega sam siguran i mislim da nisam u zabludi niti ostrašćen..
Subota 17.12.2011.20:29
Poštovani uredniče, kao bivši članovi DS-a u Kikindi, želimo da damo svoj doprinos borbi protiv mafije. Iz Demokratske stranke smo se iščlanili prošlog leta, posle velikog previranja u stranci. Tada je sve što je bilo pošteno vratilo svoje partijske knjižice. Budite uvereni da je ovo što sada želimo da iznesemo sušta istina.
Subota 17.12.2011.20:30
Predsednik opštinskog odbora DS-a u Kikindi, ujedno i pokrajinski poslanik, Savo Dobranić, intimni prijatelj Bojana Pajtića, naložio je i preko svojih poslušnika iz opštinskog budžeta Kikinde dodelio devet miliona dinara za Ženski rukometni klub iz Kikinde odnosno u džep Zorana Pašića koji rukovodi klubom. Isti taj Pašić, poznati prevarant i lopov, vratio je Savi Dobraniću dva miliona dinara u kešu, a ovaj je te pare uložio u svoju kuću u Novom Sadu! Ovo je sušta istina.
Subota 17.12.2011.20:30
Ovo nije prva mućka Save Dobranića, do pre nekog vremena direktora Dnevnika, čiju su ostavku radnici te firme dugo tražili. Tada je preminuo i jedan od štrajkača. Dugo je Sava mutio i krao sa svojim pajtašima, pre svega sa Zoranom Mileševićem, koji u Fond za kapitalne investicije ulazi otvarajući vrata nogom. Može mu se. Jer iza njega stoji Bojan Pajtić.
Subota 17.12.2011.20:30
Pokušali smo da izbacimo Savu Dobranića iz DS-a, napravimo red i prekinemo saradnju DS-a sa mafijašem Zoranom Mileševićem. Umesto toga, mi smo morali da napustimo stranku, jer je Bojan Pajtić stao iza ove dvojice lopova. U DS-u u Kikindi ostali su samo lopurde i perverznjaci najgore vrste.
Subota 17.12.2011.20:31
Krenimo redom. Predsednik opštine Ilija Vojinović, po sopstvenom priznanju na lokalnoj televiziji - ne razume se ni u šta. Profesor politehnike Ića strastveni je kockar i pijandura. Svoju ljubavnicu postavio je za direktora Tehničke škole u Kikindi. Gordana Bulatović, njegova zamenica, prodaje dečje patike u opštini. Branko Ljuboja, načelnik opštinske uprave nameštao je tendere sa Vladimirom Ilićem iz SPS-a, načelnikom Okruga koji sada vozi najnoviji model opel insignija.
Subota 17.12.2011.20:31
U situaciji kada ceo grad ne radi, na sve strane gladni građani, opština je kupila dva luksuzna vozila marke škoda za-pet miliona dinara, a malo posle toga i fijat punto iako ima prilično dobar vozni park. U zgradi Opštine i javnim preduzećima vlada javašluk i nerad.
Subota 17.12.2011.20:32
Direktor SC Jezero Ranđić renovirao je kuću ukradenim materijalom koji je pripadao SC Jezero. Za vrlo kratko vreme kupio je i nova kola. Direktor Agencije za poljoprivredu i malu privredu Nebojša Laketa pravi orgije - ko koga stigne u zgradi Agencije. Tu se, kao i u opštini, nemilice ispija viski. Niko se nije zapitao odakle članu opštinskog veća Čolaku - džip! Pipkanje devojčica u školi je pored članske karte DS-a bila valjda jedina preporuka gospodina Badrljice za direktora škole u Mokrinu, gde je nastavno osoblje pokušalo štrajkom to da spreči. Nisu uspeli u tome.
Subota 17.12.2011.20:32
Sramota je što su pozapošljavali partijske poslušnike koji primaju platu u javnim preduzećima, a na poslu se uopšte ne pojavljuju. Jedan od takvih je i Tepavac. Pokušao je Sava Dobranić da lažira i referendum o samodoprinosu u Kikindi. Nije uspeo jer je krađa bila očigledna, te je Ministarstvo za lokalnu samoupravu moralo da naloži da se referendum proglasi nevažećim, jer je nezakonito usvojen. I niko nije odgovarao!
Subota 17.12.2011.20:32
Građanima su obećali materijal za oštećene kuće, obećali su da će njive pod vodom odvodniti. Ništa od toga. Ove godine komaraca je bilo na sve strane. Nije ni čudo kada su prskali - vodom, stavljajući u džepove neverovatne sume novca. "Zaprašivanje" je izvodila zloglasna "Ciklonizacija" iz Novog Sada.
Subota 17.12.2011.20:33
Izmišljaju razne agencije da bi zaposlili kadrove G17 plus s kojima su opet u koaliciji. Tako su Šestaku izmislili Agenciju za promociju Kikinde, a Maljugića su postavili za novog potpredsednika opštine. Od zla oca i zle matere! Vladimir Srdić iz G17 plus, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje u Kikindi, krao je bicikle ispred Hemika. Dva puta ga je policija hvatala, ali je vezama u SPS-u sve zataškano. A ovo je samo vrh ledenog brega. S poštovanjem, Imena potpisnika poznata redakciji
Ponedeljak 26.12.2011.19:02
Svaka cast prijatelju, pratim tvoje komentare i vidi se da si posten covjek i otvoreno i iskreno pises sta ti je na dusi.!!! Samo se pitam ko ti nalupa ove minuse i zasto ??? Od mene imas sve pluseve !!! Pozdrav !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)