Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 16.12.2011.
14:32
Beta A
Sednica Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju ni danas nije održana jer u parlament nisu došli ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i šef pregovaračkog tima za razgovore sa Prištinom Borislav Stefanović.
Petak 16.12.2011.15:23
Ako niste gluvi ni slepi, primetili ste sigurno da je uveliko počela predizborna kampanja. Politički marketing je okupirao našu svakodnevicu. Čim uključiš televizor, neki slatkorečivi politikanti iskoče sa gomilom lažnih obećanja. Oni i pevaju i zlo nam misle. Političari ko političari, jedno javno kažu, a drugo potajno pevaju. Sve u nadi da će im skočiti rejting. A ja pišem o onome o čemu drugi ne smeju ni da šapuću. Pogotovo u hodnicima samozvanih velikih televizija. Za razliku od Dinkića, ja držim do svojih obećanja. Evo pesama koje politikanti potajno pevaju... Pevajte i vi sa njima, što da ne. Besplatno je i ne goji.
Petak 16.12.2011.15:24
Predrag Marković: Kulturnjaci, kulturnjaci, držim vas u šaci. Sve što vam obećam, promućkaj i baci. Kulturnjaci, kulturnjaci, naivni ste ko đaci prvaci. Zato i jeste elitni prosjaci. Oliver Dulić: Pekar, lekar, apotekar mogao sam biti ja - bilo šta. Ministar sam postao ne znam čega - nego šta. Za promašaje nikom ne odgovaram ja - ha, ha, ha. Dragan Šutanovac: Volim, volim, volim NATO. Ako neće Srbija, ući ću sam ja u njihovo jato. Volim, volim, volim NATO. Što su nas bombardovali, ništa zato. Politika to je, bato.
Petak 16.12.2011.15:25
Dragan Marković Palma: Zašto su danas devojke ljute. Zbog gej parade, niko iz vlasti neće pod njihove skute. Samo hoću ja, predratni švalerčina. Vojislav Koštunica: Mene nema ko da žali, na moje fore se više niko se ne pali. A da mene nije bilo, crveni još ne bi pali. Zato me Dačiću bar ti hvali. Gordana Čomić: Šta bi dali da ste na mom mestu. Digneš ruku a huk da te sledi. Kad ja Skupštinu vodim, svaki poslanik od muke pobledi.
Petak 16.12.2011.15:25
Čeda Jovanović: Pristao sam biću sve što hoće. Po nalogu žutih kradem čak i zabranjeno voće. Samo da me tata Boris u vladu hoće. Dragan Đilas: Niko, niko kao ja. Niko, niko kao ja. Od Beograda do Tokija. Niko nikad kao ja, ja pa ja, ja pa ja... Bojan Pajtić: Devojko mala, što si pred mene stala. To što bi mi dala, ne interesuje me. Nenad Čanak: Moja Vojvodina nema mane, niko nema tako lepe dragane. Neće, neće ona iz Beograda nikoga, ona želi samo mene jednoga. Takav san sanjam svake noći usamljen ja.
Petak 16.12.2011.15:26
Rasim Ljajić: Dajte jednu lošu, da mi radi mašta. Kukavice iz vlade, plašljiviji su nego moja tašta. Ko ih izabra za ministre, baš svašta. Aleksandar Vučić: April u Beogradu, meni mnogo znači. Naprednjaci će pobediti, popićemo ih sve u čaši. Ali zato su nam potrebni glasovi vaši. Dušan Bajatović: Siroma' sam, siroma' sam, al' volim da živim. Glasajte za crvene, jer bez 13.000 evra mesečno ne mogu da se smirim. Dragan Todorović - Ima jedna Skupština stroga, u kojoj živi baba roga. Valjda znate i sami, gospođa Čomić živi u tami. Ali ja sam razumete, jedno veoma hrabro radikalsko dete. Teram joj inat, kidam joj živce, a posle zajedno idemo na pivce.
Petak 16.12.2011.15:27
Milutin Mrkonjić: Tri metera somota, zar vas nije sramota. Da samo ja radim pre roka, ko da sam matora devojka. Tri metera, tri sa tri, ala smo se od radničkih plata našikali. Mirko Cvetković: Snegovi beli opet će da veju, a mojoj vladi ne prestaju svi na svetu da se smeju. Rekao mi je tata Boris da se smejem i ja, bar do parlamentarnih izbora. Vuk Jeremić: Šta sam to uradio od Srbije mama. Šta sam to od Srbije uradio ja. Promenio je, osramotio je, ponizio je kao da je banana-republika. Jovan Krkobabić: Penzioner sam tim se dičim, to ne može biti svak. Zaposliti svoje unuke, može samo Krkobabić junak. I posle Krkobabića - Krkobabić.
Petak 16.12.2011.15:27
Vuk Drašković: Moji su birači, po drugim strankama rasuti. Da pređem cenzus, više niko ne može da ih sakupi. Božidar Đelić: Kada dođe bežanija, svilen konac spremio sam ja. Da znam da se vratim do tetkinog kauča, a od njega do banke svoje, gde čuvam devizno milionče moje. Velja Ilić: Dajte vina, hoću lom. Uvek teram ja po svom. Ministar ću opet biti, ala ćemo to proslaviti, koaliciono se napiti. Ivica Dačić: Moja policija trenira strogoću, šaljem je samo na gladne radnike i seljake, jer tako ja hoću. Bogataše ja ne diram, moram i ja od nekog da profitiram.
Petak 16.12.2011.15:27
Mlađan Dinkić: Kad sam bio Mlađan Dinkić ja, svaka me je vlada volela. Dinar dajem da u nju uđem, a oni mi posle daju dva, da iz nje do izbora ne izađem ja. Tomislav Nikolić: Teci, teci, Dunave. Do pobede na izborima odvedi me. Sa svakim ću da oformim vladu, samo sa radikalima ne. Teci, teci ka pobedi, Dunave, ili više u politici nema me. Boris Tadić: Sinoć sam bacio radio kroz prozor, razbio se u tisuću komada. Javili su da su izgubili moji žuti, a to me kao večitog predsednika strašno ljuti. Upozorenje: Svako javno prepisivanje, presnimavanje, prepričavanje, pevanje ovog teksta je strogo - DOZVOLJENO.
Petak 16.12.2011.18:00
Namarno opstruiraju jer ovako samo mogu uspesnije da sakriju svoje mucke i dogovore koji su stetni po Srbiju. Naucila su ova dva piona dobro lekciju od svojih mentora iz vlasti. A inace, ovo glupi narod kada ne bi bio toliko glup koliko jeste, bi mogao da shvati kao **** u mozak.
Petak 16.12.2011.23:02
Dok srpska vlast overava nezavisnost Kosova, Srbi iz nase severne pokrajine masovno uzimaju madjarsko drzavljanstvo( list "PECAT"). Ova antisrpska politika je propagandom od propalog zapada napravila medju gladnim Srbima raj na zemlji. Ukoliko se Tadicevoj samovolji ne stane na put, za par godina Vojvodina ce brojati 50% srpskih Madjara, a onda je sve gotovo. Predsednik drzave svakodnevno krsi Ustav u koji se zakleo i to bez ikakvih posledica. Tuga do bola.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)