Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 11.12.2011.
16:48
Beta A
Predsednik republike i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je u nedelju u Beogradu da je budućnost Srbije isključivo u Evropskoj uniji, i da se jedino tu može rešiti pitanje Kosova što je jedan od najvažnijh nacionalnih interesa.
Nedelja 11.12.2011.17:23
E, glupi tadicu, nikad od tebe chovek... Pa ja takvima kao sto si ti ne bi dao da voze bicikl po livadi, a kamoli da vode jednu napacenu drzavu...
Nedelja 11.12.2011.17:49
Pokazao si koliko si sposoban kao ministar odbrane kretenu, unistio si vojsku, a i Srbija je pri kraju, i svasta je jos moguce do novih izbora. Primetno je da ste dali gas u postizanju sporazuma sa siptarima, i svi su na nepovratnu stetu za Srbiju. Uporan si sa tom EU, toliko da si postao vise dosadan, dajes sebi za pravo da odlucujes u ime svih gradjana, kao da smo mi svi retardirani i treba nam staraoc.Ti si jedna obicna gnjida,bez imalo stida i morala, i okruzen si sa debilima kao sto su onaj portir Suntanovac, i onaj debeli vepar Dacic.Milosevic je mislio da je nepobediv!! Svi znamo kako je zavrsio, raspisite izbore i brisite dok jos mozete izdajnici.
Nedelja 11.12.2011.17:58
Al je ovaj mamlaz navakio u eu.Dali se tamo slucajno djele cokolade.Majmune vodis srbiju u vecu propast.Vec smo robovi evrope i amerike.Naci sad hoces da budemo i kurve da nas guzi ko god hoce.Ej moj presjednice gdje ti je glavurda.Valjda ce ti doc iz guzice u glavu jedan dan.Ali ce biti kasno.
Nedelja 11.12.2011.21:44
Ovaj je totalno prolupao! On tvrdoglavo vodi zemlju u propali Evropski eksperiment.Svakoj ekonomskoj krizi prednjaci moralna kriza sto mi Srbi to osecamo. Vlasti vise niko ne veruje,korupcija je masovna,privredu su opljackali tajkuni,a nama prodaju prazne price o Evropskoj buducnosti! Samo Srpske Dveri i Gospodin Kostunica imaju viziju resavanja moralnog i ekonomskog problema u Srbiji.Ja iskreno verujem da se u Srbiji moze lepo ziveti!Postavimo sebi bazicna pitanja.Nasi strucnjaci jedni od najboljih u svetu! Sta im nasa vlada nudi? Strana ulaganja! Imamo 4,5 Mil Srba van Srbije sa parama.Sta im vlada nudi?Srbija je bogom dana za poljoprivrdu! Sta vlada radi po tom pitanju?
Nedelja 11.12.2011.22:27
Idemo dalje.Nasi rudnici imaju najeftiniji zakup u Evropi! Sta vlada radi po tom pitanju? Siva ekonomija cveta, Drzavna kasa prazna! Izbeglice imaju nereseno pitanje u Srbiji,a sela su nam prazna!Odobren slobodan uvoz poljoprivrednih proizvoda,a Srpski seljak se ne stimulise! Ukinute zadruge,pa nas seljak nema gde da plasira robu!Ljudi stoje u redu za narodnu kuhinju,zemlja neobradjena!Slobodan izvoz za Rusiju(mi izvezemo u Rusiju samo jabuke sto samo Moskva pojede za dva dana) Sta vlada radi po tom pitanju?Ali nema veze ,nas put je ka toj propaloj Evropi!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)