Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 11.12.2011.
15:19
Srna A
Zoran Krasić, šef pravnog tima za odbranu lidera radikala Vojislava Šešelja, smatra da će Haški tribnal verovatno pripremiti nove optužbe na račun Šešelja.
Nedelja 11.12.2011.15:30
Ово већ постаје невероватно. После 10 година суђења, спремају му нове оптужбе. Да није истина, никада не би поверовао да је тако нешто могуће и то на "демократском" западу.
Nedelja 11.12.2011.15:34
kecaju ga zato što se njegova država ne interesuje o svom državljaninu... ameri podignu celu 6. flotu, kad neki njihov ribarski čamac zariba negde u okeanu... a "naša" stoka bi i majku prodala... da im majke vrede pišljiva boba...
Nedelja 11.12.2011.15:36
A za sta ce sada jos da ga izmisljeno optuze?! Za razvoj Iranskog nuklearnog programa?
Nedelja 11.12.2011.15:51
Kakav je ovo tekst ljudi... "Seselju se u hagu sudi vec nekoliko godina" Pa valjda se zna koliko se Seselju sudi nije nekoliko godina vec 9 godina ......
Nedelja 11.12.2011.15:56
Pa ove demonkratske Pichke ne daju!!Sve Republike bivse Jugoslavije brinu se o njihovim Haskim Zatvorenicima,a ova nasa domacha Bagra nista!Sta drugo da ocekujes od Neprijatelja domaceg!!!Sramno za Srbe!!Ako Bog da sudice im Narod!!
Nedelja 11.12.2011.19:18
Da je makar Haag ovoliko kriv za ova "pakovanja" nego veleizdajnici Srbije.
Ponedeljak 12.12.2011.07:25
Potpisniku ovih redova gospodin Stojanović navodi da je u vreme dejstva NATO alijanse bio svedok teških zločina na Kosovu. Da bih mu podigao moral, još 2005. godine pozvao sam zamenika tužioca za ratne zločine Dragoljuba Stankovića i zamolio ga da Stojanovića primi na razgovor, što je on, tog 5. oktobra 2005. godine i učinio. Taj dan i Stojanovićev susret sa zamenikom tužioca izmeniće njegov život, a zagorčaće život mnogim njegovim kolegama iz Leskovca.
Ponedeljak 12.12.2011.07:25
Skoro pet godina kasnije, Slobodan Stojanović je ponovo u našem listu, da prenesemo njegovu priču. - Tužilac Dragoljub Stanković me je primio uljudno, saslušao je moju priču i pozvao je - Natašu Kandić. Predložio je da ubuduće nastavim da radim s njom! - kaže Stojanović. On navodi da je saradnja sa gospođom Kandić bila korektna, ljudska. Opisuje tu saradnju biranim rečima.
Ponedeljak 12.12.2011.07:26
U međuvremenu, gospodina Stojanovića vraćaju na posao, a direktor policije Milorad Veljović postavlja ga za komandira Policijske stanice u Crnoj Travi. On ne ispunjava uslove za to radno mesto, ali je direktor, pretpostavlja on, hteo da ga rehabilituje za sve što je propatio. Od kada se upoznao sa gospođom Kandić, policijski službenik Slobodan Stojanović postaje njen menadžer! On joj na isleđivanje dovodi policajce iz Policijske uprave za Leskovac. Svoje iskaze Nataši Kandić, stvarnom rukovodiocu Tužilaštva i Veća za ratne zločine, daju policajci Jovan Golubović, *** i ***, koji su bili angažovani na Kosovu u vreme dejstva NATO alijanse.
Ponedeljak 12.12.2011.07:27
I gospođa Kandić privodi i ovu istragu kraju. Svoje druženje sa Natašom Kandić Slobodan Stojanović i njegove kolege opisuju kao vrlo srdačne. Mada oni koji je poznaju tvrde da je patološka cicija i da ogromne pare koje zarađuje na trgovini informacijama o zločinima šalje svom sinu, narkomanu, koji ih troši u Sjedinjenim Američkim Državama. Posebno su im ostali u sećanju ručkovi i srneća leđa (i to ne kolači nego meso), na koje ih je, posle napornog rada u njenom kabinetu u Mekenzijevoj ulici, vodila gospođa Kandić. - Dok smo radili sa gospođom Kandić, niko nije ništa znao o sadržini naših razgovora - tvrdi Stojanović. Sve ima svoj kraj, pa na red dolazi i njihovo svedočenje.
Ponedeljak 12.12.2011.07:27
Četvorica policajaca iz Leskovca 15. marta prošle godine, u prisustvu Nataše Kandić, razgovaraju sa tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem, njegovim zamenicima Dragoljubom Stankovićem i Nebojšom Markovićem i pomoćnikom tužioca Snežanom Stanojković. Svedoci su Slobodan Stojanović, Jovan Golubović, *** i ***, policajci iz Leskovca.
Ponedeljak 12.12.2011.07:28
Četiri dana ranije, četvorica policajaca u prostorijama Tužilaštva za ratne zločine, u Ustaničkoj ulici broj 29, u prisustvu dvojice zamenika tužioca za ratne zločine, Dragoljuba Stankovića i Nebojše Markovića, i u prisustvu zapisničarke Snežane Stanojković, daju izjavu kojom, između ostalog, potvrđuju da... "Ostajem pri izjavi koju sam dao tužiocu za ratne zločine i Fondu za humanitarno pravo" i da "...Spreman sam da svedočim pred sudom, s tim što tražim status zaštićenog svedoka".
Ponedeljak 12.12.2011.07:29
Nataša Kandić čita na tom sastanku krivičnu prijavu od 37 tačaka kojom se sumnjiči 17 bivših pripadnika 37. odreda 4. čete Posebne jedinice policije MUP-a Srbije (od ove jedinice će, kasnije, nastati Žandarmerija).Trojica tužilaca su oduševljena i konstatuju da po jednoj tački iz prijave Nataše Kandić može odmah da krene u procesuiranje. Slobodan Stojanović tvrdi da je odmah pozvan urednik TV B92 i zakazano je gostovanje četvorice policajaca na ovoj televiziji, i njihovo svedočenje o navodnim zločinima njihovih kolega.
Ponedeljak 12.12.2011.07:30
O trošku Nataše Kandić! Emisija je snimljena istog dana, sutradan je emitovana, a dva sata kasnije usledila su hapšenja pripadnika 37. odreda 4. čete Posebnih jedinica policije MUP-a Srbije, sve u koordiniranoj akciji Nataše Kandić, Tužilaštva za ratne zločine i TV B92! Odmah nakon hapšenja policajci iz Leskovca i pripadnici Nezavisnog sindikata policije MUP-a Srbije organizuju proteste. Svi prepoznaju četvoricu svojih kolega koji su svedočili na TV B92.
Ponedeljak 12.12.2011.07:33
Ćerka zamenika tužioca Dragoljuba Stankovića zaposlila se u Tribunalu u Hagu. Ćerka Vladimira Vukčevića postala je sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu. Ko ne presudi po volji Nataše Kandić biva razrešen, poput sudije Gordane Božilović-Petrović, koja je smenjena jer Nataša Kandić nije bila zadovoljna njenom presudom. Nijedna smrt građanina Srbije ne dotiče Natašu Kandić. Ona nije plaćena da traga za njihovim ubicama. Nju zanima novac i samo novac. Za njom, poput kučića, idu novinari TV B92, koji svaku njenu izjavu objavljuju kao udarnu vest. Za šaku dolara.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)