Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 10.12.2011.
04:12
Tportal A
Osječki novinar Drago Hedl, jedan od najboljih istraživačkih novinara u Hrvatskoj i dobitnik niza hrvatskih i međunarodnih nagrada, odgovorio je na nezabeležen napad Katoličke crkve koja je protestovala zbog dodele Reda Stjepana Radića ovom novinaru, koga je odlikovao predsednik Hrvatske Ivo Josipović.
Subota 10.12.2011.06:58
Gospodine Hedl, hvala Vam na hrabrosti i požrtvovnosti, jedan ste od retkih koji je smeo da uopšte zine išta protiv nepomenika, njegovih zlodela i njegovih štićenika kriminalaca, pljačkaša i ubica.
Subota 10.12.2011.12:33
И као што ја упорно пишем а многе ''патриоте'' се нађу увређене(па се ''убише'' типкајући ми минусе!?),у сваком народу има добрих и мање добрих људи! Драго ми је прочитати овакве (мада ретке!) коментаре у медијима суседне нам државе! Све док има оваквих људи,постоји нада за добре међудржавне односе.
Subota 10.12.2011.18:51
Da Gago verovatno si u pravo ,ali evo npr.ja licno (posto znam da je doticni novinar likovao na sav glas kad je uhapsen GORAN HADZIC) nemogu da volim niti da postujem nekoga ko slavi sto je uhapsen covek koji je branio moj zivot u hrvatskoj..Sta da radim, takav sam.... Nemogu da se pomirim sa satanizacijom Srba ,..bio sam tamo ..doziveo sve to...znam sta je bilo i ko je koga napao a ko se branio....
Subota 10.12.2011.21:03
Milane, ti si bio u Krajini, a ja ostala u OS još 12 g! Ljudi poput ovog novinara su tamo veliki izuzeci. Vezano za Gorana, ni 1 deo moje šire porodice nije mogao mirno da spava, u nadi da neće i njih skupa s njim pohapsiti, prisluškivali su im mobilne, a verovatno to rade i danas...Zbog boravka u Goranovoj blizini, i kad god je s njim išao na pregovore, strašno se plašio čovek da nas zbog njega ne šikaniraju u OS...Nije lako. A zločinačka država je i dan danas takva. Zato što ih niko nikad nije kaznio za logore koje su koristili za naše istrebljenje pod patronatom nacista; o '90.ima možemo samo da se hvatamo za glavu...
Nedelja 11.12.2011.13:00
Слажем се да је тешко поштовати некога ко ликује над туђом невољом! Ко зна из којег је разлога морао тако поступити (не пада ми на памет да га браним због ''ликовања''!),нисмо сви исти.Не знам праву истину о Хаџићу и његовом српству али,из искуства (са простора где сам био у рату!),знам за неке локалне ''војводе'' којих се и њихови родитељи требају срамити!Тако је,сигурно,било на свим странама! А сатанизацију Срба смо и сами ''подгревали'' са којекаквим лошим потезима и тешко ће бити ''опрати'' нас!Свако добро и не обраћај пажњу на ове провокаторе у покушају,из ндх!
Nedelja 11.12.2011.15:17
Miroslav Pisarević, do rata osječki novinar, kasnije beogradski, doživeo je da su mu u njegovom rodnom mestu Trpinja, koje je bilo u sastavu SAO Krajine, ostane bez kuće zbog upravo takvih lokalnih "vojvoda". No kolika je njegova ljudska veličina dokaz je da je izlio na papir sva svoja sećanja i razmišljanja u knjizi "Vreme i nevreme", a pretprošle subote je bila u istom mestu promocija njegove knjige posvećene baš - Trpinji. Da bar svugde slušaju TAKVE, PRAVE intelektualce...ali je problem, eto je i pok. S. Jovanović upozorio, što sve preuzimaju poluintelektualci i mafijaši.
Nedelja 11.12.2011.18:28
''Мојим'' локалним,полуписменим ''војводама'' сам сметао што сам био нормалан у ненормалним временима (нисам мрзео по ''службеној дужности'',као неки!)па су ми правили смицалице али,хвала Богу,надживео сам многе! Нисам ни сумњао да ћемо се разумети,велики поззз...!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)