Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 09.12.2011.
16:40
24sata.info A
Šta ako seks postoji da bi čovek uživao, kao božji poklon ljudima? Ako prihvatite tu ideju hoće li to promeniti vašu vezu sa seksualnošću?
Petak 09.12.2011.22:11
kao prvo ne piše se božji, dvije greške ste napravili. Piše se Božiji veliko B i i između ž i j, i dalje, ne mogu da vjerujem koji ste sektaši i satanisti!!! Šta ima ko od vas da komentariše ovo i ono, Bog je JEDNOM (potrebno i dovoljno) rekao da to nije dobro po ljudsku dušu, bla bla, a VI MEDIJI kenjate i kenjate i KENJATE o ovome kako eto možda i nije grijeh!!! Ljudi, ne igrajte se sa Carstvom Nebeskim, svi ćemo na "vagu" uskoro, pa... uh. Ostajte sa dragim Bogom i svako vam dobro od Njega želim!!!
Petak 09.12.2011.22:52
Ne svidja mi se uopste vase satanisticko poimanje vodjenja ljubavi (seksa-po zapadnjacki) kao greha. Najbolje da svi budemo devci i device i posle nas da pocrkaju svi ljudi usled nereprodukcije. Zar kod katolickih svestenika ne vazi pravilo celibata. I eto koliko je to dobro, svi postadose pedofili i pederi. Dakle, vodjenje ljubavi je dar od Boga, njemu sluzi, jer Bog rece ljudima da se mnoze i napune zemlju. Ne postoji previse seksa i to nikako nije greh. Greh je biti glup i misliti da celibatom ili uzdrzavanjem od seksa ce te biti blizi Bogu. To nema veze. Budite dobar covek, pomazite drugima, ne cinite zlo i usrecite svoju lepsu polovinu uvek i svuda, jer dobro se dobrim vaca.
Petak 09.12.2011.23:23
Ja stvarno ne znam gde pise da je "vodjenje ljubavi" greh.Razvrat jeste greh. Bog je stvorio coveka i dao mu mogucnost da stvara potomstvo.
Petak 09.12.2011.23:24
skadarska srbijo sokole moj, dakle, da ne bi brkali babe i zabe, svim Pravoslavnim Hriscanima je cilj da ugode Bogu, a ne svojoj ljepsoj ili kakvoj vec polovini, i to na svim poljima (o ugadjanju Bogu mislim)!!! nemam namjeru da ispravljam bilo ciji zivot jer sam ja veliki veliki gresnik, i po Svetome Jevanjdjelju bi bio ludak kada bih ispravljao ljude oko sebe, dakle, smetaju mi (na zalost, i to bi mi trebalo biti nebitno) sto emnidi uticu prvenstveno na mlade, a onda i na sve ostale kako BLUD nije GRIJEH, i to na milion nacina!!! upravo gledam jednu emisiju na tv-u, i kao intervju i od 20 pitanja 10 je o seksu, sto je SKRNAVLJENJE LJUDSKE DUSE U PRVOM LICU!!! pozz i svako dobro od Boga
Subota 10.12.2011.01:37
Pozdrav i tebi. Ne opterecuj mozak glupostima sa TV, jer sluze samo za odvracanje od bitnih stvari u zivotu i poklanjanje paznje nebitnim stvarima. Ja ne gledam TV vec 2 godine i super mi je. Ne salazem se sa svim ucenjima Grckog zakona (ili ti Pravoslavne Crkve). Vise sam naklonjen Rodoverju ili ti predhriscanskoj Srbskoj veri. Stoga imam drugacije vidike i drugacije poimanje Visnjeg Boga. Ljudski je gresiti, a Bozanski je prastati. A covek ima obe osobine. U danasnje vreme globalni mediji posvecuju previse paznje seksu i sa time se ne slazem, ali seks sam po sebi nikako ne moze biti greh, jer da nema toga, ne bi bilo svih nas. Vec sam pomenuo da Bogu ugadjas tako sto ces biti dobar covek!
Subota 10.12.2011.09:29
hvala ti sokole na savjetima, ali, svi su izgledi da vjerujemo u druge stvari, ti ne u istinsku Pravoslavnu Crkvu, nego u to sto si rekao, a ja suprotno, i to je to, postujem tvoju odluku, samo naprijed!!! :) ugodan ostatak dana i svako dobro od Boga zelim

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)