Nedelja 23. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Ponedeljak 05.12.2011.
19:06 >> 00:23h
RTS A
Odluka o kandidatiri Srbije biće doneta u petak, 9. decembra, na samitu šefova država i vlada zemalja Evropske unije, saopštio je ministar za evropska pitanja Poljske Mikolaj Dovgelevič na konferenciji za novinare posle sedmočasovne rasprave ministara EU u Briselu.
Ponedeljak 05.12.2011.19:16
BRACO SRBI ja ne zelim u EU ali 100% u petak oni ce nama dati kandituru dabi TADIC dobio poene
Ponedeljak 05.12.2011.20:11
Na zasedanju u petak EU se bavi sopstvenim problemima, kako da spasi brod koji i te kako tone. Bas ce da se posvete nekoj tamo kandidaturi jos jedne siromasne zemlje koja bi zivela od dotacija. Jedino o tome trube domaci mediji jer je to krucijalno pitanje vladajuce izdajnicke nomenklature. Ali sada se cuju i drugaciji tonovi, da nije toliko bitno iako ne dobiju tu toliko zeljenu kandidaturu, ali svakako od vlasti nece odustati i kursa izdaje svega sto je srpsko.
Ponedeljak 05.12.2011.20:57
Srbija ne treba da udje u eu.francetica treba deportovati za vatikan
Ponedeljak 05.12.2011.20:58
Ne možemo više da slušamo laži i ucene briselske birokratije, koja je, nesposobna i korumpirana, potpuno obesmislila evropsku ideju ujedinjavanja država i koja je dovela do bankrota evrozone. Prema poslednjim procenama uglednih evropskih ekonomista, onih koji nisu potkupljeni prljavim novcem multinacionalnih kompanija i koji nisu na budžetu vavilonske briselske birokratije, do kraha evrozone ostalo je svega nekoliko nedelja, tačno tako prognoziraju, pa je nenormalno da nam takve političke protuve drže predavanja i uslovljavaju nas i ponižavaju.
Ponedeljak 05.12.2011.20:59
Fakat je da su države EU u bankrotu. Grčka je bankrotirala i nalazi se pred novim vojnim pučem. Nobelovac Mandel, samohvalisavac koji se ponosi što je stvorio evro, boraveći tu u našoj malograđanskoj sredini, okružen tržišnim fundamentalistima bez radnog iskustva i tajkunima koji sopstvenoj državi ne plaćaju poreze, nagovestio je da je za Grčku najbolje da se uspostavi vojna diktatura. Tako se potvrđuju moje prognoze da neoliberalni skotovi, pljačkajući i uništavajući nacionalne države, čovečanstvo vode u novi totalitarizam.
Ponedeljak 05.12.2011.20:59
Portugalija je bankrotirala. Španija ne može da vrati 1.300 milijardi evra dugova, niti može da pronađe lek za 25-postotnu nezaposlenost koja razara društvo. Sledeća je Italija koja će morati za nekoliko meseci da proglasi bankrot. Italijanskim bankama već je snižen kreditni rejting, jer dug od 1.800 milijardi evra ne može da vrati italijanska država, bez obzira što seksualno potentni cirkusant Berluskoni pokušava da se vrati u svoju ranu mladost i što leči svoje frustrirane komplekse egzibicionizmom na najvulgarniji način. O Belgiji ne vredi ništa govoriti. To je država koja se raspala, samo to niko javno ne sme da objavi.
Ponedeljak 05.12.2011.21:00
Onda je na redu Francuska sa procenjenim gubicima od preko 2.100 milijardi evra, pa austrijske banke koje su, uprkos tome što su opelješile istočnoevropske države, nakon silnih afera što se sada tek otkrivaju, ipak, dovele zemlju do bankrotstva. Potom Velika Britanija sa gubicima od 2.300 milijardi evra i Nemačka sa minusom od 2.500 milijardi evra. Svi naznačeni iznosi su samo najniže procene gubitaka, dok su pravi iznosi znatno veći.
Ponedeljak 05.12.2011.21:01
O irskom bezubom tigru, islandskim ribarima koji su umislili da su bankari i baltičkim ekonomskim čudotvorcima (sećate li se samo kako su nas naši neoliberali ponižavali praznom pričom o našoj nesposobnosti i privrednim čudima u zemljama koje su danas bankrotirale) ne vredi više trošiti reči.
Ponedeljak 05.12.2011.21:02
Naše strpljenje je na samom kraju. Svedoci smo da se EU raspada, profesor Jože Menciger kaže da su kao Jugoslavija 1983. Svedoci smo da briselska birokratija ne zna da reši nastalu krizu; sve to što rade, zajedno sa ECB, potpuno je suprotno od onoga što treba da se radi, što će, prema mom stručnom mišljenju, dovesti do još veće katastrofe u evrozoni, pa je potpuno nesuvislo, suludo, van svake zdrave pameti i logike, kada je već sve tako kako sam napisao, da mi slušamo pridike, uslovljavanja, ucene i pretnje od onih briselskih birokrata koji su uništili svoje države i koji nemaju nikakvu ideju kako da se reši kriza u njihovim državama
Ponedeljak 05.12.2011.21:02
Ako nekome nešto predlažeš, ako tražiš da neko nešto prihvati, naročito se takav princip mora uspostaviti u međunarodnom odnosima, onda je logično da si sve to već primenio u sopstvenoj državi i da onda, kada si pokazao i dokazao koliko si uspešan i moćan, držiš lekcije svima nama ostalima, koje smatraš nižom rasom i koje si pripremio za svoje nove političke eksperimente. Ako si bankrotirao i na ulicama tvojih gradova teče socijalna revolucija, onda niko od briselskih birokrata nema šta da nam valjano kaže dok ne reši probleme u svojoj kući

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)