Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Nedelja 04.12.2011.
13:31
Beta A
Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da bi Srbija trebalo da zaboravi na člantvo u Evropskoj uniji i da njen cilj treba da bude da se razvija kao samostalna i politički nezavisna država.
Nedelja 04.12.2011.13:35
могло би се прећи мало са речи и саопштења на дела господине Коштуница.... Србију сваког дана све више распродају и распарчавају...поступите морално-ПОЗОВИТЕ НАРОД НА УЛИЦЕ ДА СЕ РУШИ БАГРА !
Nedelja 04.12.2011.13:45
A ako bagra angazuje provokatorski olos da pritom razbija izloge i kante za djubre, i da se mlati sa murijom ...onda opet Kostunica da bude kriv? Kao za paljenje dzamije i ambasade? I onda svi mi normalni budemo okarakterisani kao fasisti i nasilnici?
Nedelja 04.12.2011.13:51
Pa neka angazuje. Posle ovakvog protesta vlada pada sigurno. I oni su palili Skupstinu, pa je li ko odgovarao? NE podrzavam apsolutno koristenje demonstracija za rusenje i paljevinu, ali uvek ima ubacenih elemenata koji treba da diskredituju manifestaciju, a takodje i onih koji koriste manifestaciju radi licnog interesa tako sto ce razbiti koji izlog i opljackati sto padne pod ruku. Toga smo svesni, ali to je minorna pojava.
Nedelja 04.12.2011.14:11
posle nasilnih demonstracija Tadiqi uvodi vanredno stanje, a siptari i kfor koriste pometnju u drzavi i krecu jace nego do sad. vecina u ovoj zemlji ne zeli da se odrekne KIM, ali isto tako ne zeli ni da ratuje, ne zeli nasilje, ne zeli sankcije i izolaciju. Kostunica je DRZAVNIK, za sva G...a na politickoj sceni. Tu se balansira. Ili hoces da im Seseljevskim recnikom kazemo da mogu da nam... poenta je dobiti izbore na rodoljubivost Srba, koja jaca iz dana u dan. Poenta nije izjednaciti rodoljubivost sa nacionalizmom i nasiljem. Ajde probaj na nekom rezimskom online mediju da ostavljas ovakve komentare, ne mozes. Ajde probaj na nekom rezimskom mediju da pozoves na demonstracije, NE MOZES!!
Nedelja 04.12.2011.13:42
Човек добро говори али, колико се сећам, онај скот Влаховић је највећу штету направио у његово време. Сад се поставља оно чувено србско питање "а кога ћемо?"
Nedelja 04.12.2011.20:07
Какве везе има ко је из које странке? Масовна пљачка и распродаја свега и свачега вредног је обављена је у његово време. Иначе, поновићу: И глумци који глуме каубоје и глумци који глуме индијанце играју у истом филму а револвери и лукови су лажњаци. "туга" доле рече да нико неће смети да се игра интересима земље и народа. Уништене земље и убијеног народа? Како "горда" парола... "туго", тужно је да бољшевици још живе.
Nedelja 04.12.2011.20:48
Ima i te kako veze iz koje je neko stranke kada se taj neko bavi ocajnim privatizacijama, Ima veze koliko je i ko ima na sta uticaja. Ali ok, pljujte svi po Kostunici, ako on i jos neko ne napravi vladajucu koaliciju bez ovih zutih1 i zutih2, ima da se cesete gde vas ne svrbi jos 4 godine posle ovih izbora.
Nedelja 04.12.2011.13:51
DVERI, bar vise da ne gledamo iste,a tesko da mogu biti gori od sadasnje vlasti i opozicije, samo bolji.
Nedelja 04.12.2011.13:55
Moze bilo ko ako narod kaze svoje. Svakome ce od njih biti jasno da narod vodi glavnu rec, i niko nece smeti da se igra sa interesima zemlje i naroda. Treba utvrditi drzavnu politiku ( kao npr SAD) onda i magarc moze biti predsednik jer mu samo ostaje da se pridrzava onoga sto je vec odredjeno i stvari prilagodjava situaciji.
Nedelja 04.12.2011.13:46
Tacno Vojo, a sada treba ono glavno: poziv narodu na demonstracije sve do smene vlasti. Isto kao ono kada vas je soros organizovao i kada ste duvali u pistaljke, lupali u serpe i zapalili Skupstinu. Samo ovaj put bez paljenja, Skupstina je srpska i to nije nicja dedovina. Samim tim sto su je palili, "demokrate" su najvili svoj odnos prema drzavnoj imovini.
Nedelja 04.12.2011.13:49
Svi nek pricaju ti da cutis. Za vreme tvoje vladavine isporucen je Hagu ex predsednik, ubili su ti premijera, siptari u jednom danu proterali na 1000-de Srba i porusili stotinak manastira, odbio si da udjes u koaliciju sa radikalima i srusis DS sa vlasti, isporucio si Hagu najvece srpske generale,uveo tv pretplatu.......... Zato ti je bolje da cutis da ne nabrajam dalje.
Nedelja 04.12.2011.13:57
Tacno je da ima "zasluga" za ovakvu situaciju. Ali moze da se iskupi u ovom presudnom trenutku. Srpski narod je ionako amnezican i oprasta isvojim najgorim dzelatima sve.
Nedelja 04.12.2011.14:53
Коштуница без власти као дете без рачунара, бистро, паметно, уживаш да га слушаш... а на власти одмах други шињел... па имао је прилике да буде и довукао је сав онај олош, и оставио га, и сад опет нешто мудрује, не би ли му се указала прилика и благослов од народа да га опет с неким напреднијим олошом зајаше.
Nedelja 04.12.2011.17:41
Г. Коштуница је заједно са осталим опозиционим странкама, као ДОС, срушио Милошевића и као председник СРЈ, тј. СЦГ владао до престанка федерације. Касније је са својом странком, Г17 и СПС, владао 3 године. Колико видим овде га људи или оспоравају или бране. Човек је преспор да буде политичар, без харизме и без чврсте руке. Уосталом, његови људи у странци су на локалном нивоу доста укаљали и себе и странку, вршивши власт пуне 4 године. Србији су потребни нови људи, јер сви политичари код нас су неко време били на власти. Ни Коштуница нити остали ништа нису урадили за народ, нису подигли економију земље(а економија је најважнија ствар у једној држави). Народ живи у беди.
Nedelja 04.12.2011.17:44
Бити квалитетан политичар, значи бити поштен, постављати квалитетне људе, а не своје људи из странке, бити искрен и храбар према народу и рећи у лице и добро и лоше. Подићи земљу из економске беде, а не кукати како је економска криза. Квалитетан политичар не пљује остале странке и говори шта је било пре 20 година, већ прича народу шта ће и како ће урадити за земљу. Нико од садшњих странака у Србији и позиционих и опозиционих нема програм! Немају програм ни економски нити било какав други. Политичар не треба да прича оно што народ жели да чује, већ да каже како је реално стање. Најлакше је да наши политичари кажу: "одбрана Космета, подићи запошљавање" да би народ гласао.
Nedelja 04.12.2011.17:49
А сви тако причају и обећавају брдо ствари народу. Оно што замерам народу српском то је да брзо заборавља. И то изузетно брзо заборавља! Заборави овај народ и Милошевића и ДОС и Коштуницу и Тадића и све остале политичаре и њихова обећања. Политичари су у једном успели, великом делу народа су испрали мозгове кроз ране серије латино-америчке или турске, кроз разноразне Гранд параде и слична такмичења, па сад народ не може нормално да разлучи ко је какав него као овце гласају за оног ко је у фином, углађеном оделу. Србији је потребна нова снага, млади људи, људи чији родитељи нису били чланови КПЈ-СКЈ, родитељи који нису користили државу за пљачкање.....
Nedelja 04.12.2011.17:53
Нова снага која ће без икаквог спуштања главе да се обрати сваком светском политичару и да каже како Србија није банан држава, већ држава која има историју, традицију и која има народ храбар да се супротстави сваком злочинцу! Земља која се неће сагињати зарад мало пара, већ која чврсто стоји са обе ноге на земљи! Држава која неће да зависи ни од кога са стране, већ да ће искористити све ресурсе које има! А Србија јесте богата ресусрима. Држава која треба да буде равноправан саговорник и са Немачком и са Русијом и са САД и сваком другом земљом у свету. Такве политичаре данас немамо. Имамо само издајнике и лопове.
Nedelja 04.12.2011.17:56
Нека свако од нас у Србији прво крене од себе и нека промени оно у себи што не ваља. Свако од нас жели добро за себе, своју породицу, своје дете! Ако тако жели за себе, онда треба да то исто жели и за друге. Ако гледамо само свој д.пе, свој интерес онда смо пропали, а у Србији свако гледа само себе и не занима га други, како живи, да ли има основне услове. Доста са таквим погледом на свет! Срби су народ који треба да живи као колектив, као нација, не као појединац. Појединац чини тај колектив и појединац не може да буде изнад колектива. Србин треба да брине и за себе и за другог. Нека једном за сва времена прстане у Србији да важи она изрека " да комшији цркне крава".
Nedelja 04.12.2011.18:02
Дајте да једном за свагда искоренимо лоповлук, мито, корупцију. Биће болно, истина, али само строгним казнама можемо и морамо тај коров да уништимо! Макар то био неко наш најближи. Доста више са рођацима, партијским члановима, љубавницама, женама.....Србији требају стручни људи у свом послу, независно да ли су нечији партијски другари или рођаци. Поштење је одржало Србе вековима од уништења, данас тог поштења нема овде. Надам се да није умрло. Само га требамо мало оживети. Србија може да буде богата као Швајцарска, само ако будемо радили на исправан начин, без лоповлука и криминала. А то све може да се уради!Ајде да већ једном кренемо да радимо тако на поштен начин и без икаквог процента!
Nedelja 04.12.2011.18:09
Slazem se sa vecinom toga sto si rekao, mada mislim da Kostunica licno nije umesan ni u kakve korupcionaske afere, i nadam se a i cujem da ciste stranku od olosa. Ali, evo reci mi kako zamisljas sledecu patriotsku vladu bez DSS i Kostunice. Ko da je formira? Ja matematicki to ne umem da smislim, pa makar Dveri dobile i 25 %.
Nedelja 04.12.2011.18:23
Што се тиче Двери, пре неки дан сам разговарао са неким момцима из те организације, рекоше ми да ће изаћи као Група Грађана. Али проблем који они имају је велики-недостатак пара. А кад немаш новац, немаш рекламу, не можеш да штампаш предизборни програм, летке, плакате. Самим тим мало људи је чуло за тебе. Гледао сам њихов програм пре неки дан и могу рећи да је одличан. Но, видећемо, нисам њихов члан те нећу да агитујем за њих у овом тренутку. Што се тиче следеће владе, пријатељу, не знам. Изборе ће скоро сигурно добити СНС, а придорно је да они буду у коалицији са ДС(јер ДС их и направио). Ако они владају следеће 4 године, Србија је дефинитивно уништена. Ово су заиста преломни тренуци за РС
Nedelja 04.12.2011.18:28
Много људи се разочарало у ДСС и Радикале. Гледам то на локалном нивоу. Где су владали они пре ових последљих избора било је партијског запошљавања, пљачкања буџета, нерада и слично. Отприлике као и ови жути који сада владају на локалном нивоу. Тако да људи са резервом прилазе Коштунци. Радикале не видим као неку снагу, мада искрено против њих сам цео свој живот. Они су ми смешни, јер странка која на својим митинзима пушта четничке песме, а против су монархије ми је све само не озбиљна ствар. А и искрен да будем кадар им је катастрофалан, благо речено. Г17, ЛДП, СПО, нећу трошити речи на њима, јер не заслужују-гомила страних плаћеника и нерадника и мафијаша.
Nedelja 04.12.2011.18:31
За СПС могу само да кажем да ми је жао што постоје и даље, јер су одавно требали да укину ту странку, али је свака власт корупционашка зажмурила и пустила их да раде. Сада ниједна влада не може без њих. На жалост. Тако да кад све погледам, испада да нас и у следеће 4 године чека тешка судбина, неизвеснот, корупција, мито, лоповлук, нерад, кој год буде владао. Тешко да ће се за ово кратко време свет људи променити. Најгоре је управо то - учауривање, а Србин се учаури, и не воли да мења ствари. То је убило Србију последњих деценија.
Nedelja 04.12.2011.18:45
zemo svaka ti ko u njegosa;zlata vredi.dosta vise da se zamajavamo sa gosn neobavestenim,spor neodlucan,na lokalnom nivou su sve talog u dss-u.ja sam ga gotivio pre,ali trezveno treba sagledati stanje.nesposoban je;samo ostri i drasticni zakoni protiv kradja i korupcije.sa Srbima iz Srbije bez komunisticke biografije,na celo Srbije,uz decentralizaciju.vratiti parlamentarnu monarhiju zavrsiti jednom za svagda sa mracnim komunizmom poz
Nedelja 04.12.2011.19:01
pazi po komentarima na internet medijima(ne ovom), cak i na b92 i blic(koji je nesto slobodniji), i u razgovoru sa ljudima, zakljucujem da je DS pukao skroz, nisam bas siguran ni za SNS da ce nesto sjajno proci, vidno je vracanje biraca sve vise DSS, bas zbog ove situacije oko KiM, kao i radikalima iz istog razloga(ni meni nikada nisu bili favorit,). PUPS ako ne izadje sa SPS- om, SPS ce tesko preko cenzusa, za Dveri sam siguran da ga prelaze jer vredno rade tribine po delovima Srbije koji su inace zapostavljeni od strane partija, a i mislim da ce pridobiti jedan deo onih ljudi koji godinama nemaju za koga da glasaju. G17+, tj. URS ne prelazi cenzus osim u slucaju neke velike kradje na ...
Nedelja 04.12.2011.19:07
...izborima, jer Mladja je najomrazeniji lik u Srbiji pa ma koliko mu Panic sipao para u kampanju. Ono sto je jos vidljivo je da vlast siri u izbornom rasulu propagandu belih listica. U pitanju je svakako prevara, jer u vecinskom izbornom sistemu koji ima Srbija, ti glasovi idu najvecim delom pobedniku. Sad, da nam politicari nisu neki vajni, to stoji. Opet, mora postojati neka vlast, inace sta? Anarhija? Ostanak ovih istih? Mislim da na ovim izborima mozemo do patriotske vlade. Sto je najvaznije, makar jedne vlade bez G17+ i DS, koji su ekonomske odnosno antisrpske ubice Srbije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)