Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 04.12.2011.
03:37
Večernje novosti A
I dvadeset dana posle pogibije legionara Gorana Franjkovića na ratištu u Avganistanu, u kuću njegovih roditelja u Subotici stižu telegrami saučešća. Otac Pavao otvara tek pristiglo pismo i glasno čita:
Nedelja 04.12.2011.06:22
Iskreno saucesce porodici. A ti drzavo Srbijo, stidi se i neka te je sram sto zbog gomile smeca i nesposobnjakovica, nasa deca traze bolji zivot i ostvaruju svoje snove u nekim drugim drzavama.
Nedelja 04.12.2011.06:32
I da, ja sam mislila da je francuska legija neka elita i da je cine izuzetno sposobni ljudi, a ono ispade da je nasa vojska savrsenstvo. Pa mi mozemo protiv celog sveta i mnogo smo jaki. E, bruko i sramoto, ama ne trebaju nama neprijatelji dok imamo ovakvu vladu i ovakva ministarstva, u rodjenoj zemlji smo svi osim njih nesposobni. Zlo
Nedelja 04.12.2011.09:25
Саучешће породици али какво је добро(изазов)ићи по цијелом свијету и убијати за интересе других.Колико се сјећам исти ти французи су нас двапут бомбардовали у задњи пар година?!
Nedelja 04.12.2011.10:40
Kada je krenuo u Legiju imao je 150 evra, a sada mrtav vitez ima verovatno 150 i vise hiljada i to ordenje. Sta je bolje? To je bas unosan biznis, ratovati i ubijati druge za pare, ili kako to preko propagandnih medija zovu u "boriti se za mir". E bas je "ostvario svoje snove".
Nedelja 04.12.2011.11:06
Не треба сметнути с ума да легија странаца није никаква хуманитарна организација, већ су то белосветски најамници који за рачун Француске иду да ратују тамо где их пошаљу. Ратују за интересе Француске и убијају народ. Убијали су и Србе у Босни.
Nedelja 04.12.2011.11:29
zao mi je decka.....bilo mu je na KiM mnogo blize,,,da se dokaze, nego tamo po nekim vuko...ebinama proliti svoju krv.
Nedelja 04.12.2011.13:04
Halo narode, razlog zasto je on otisao tamo je njegov problem bio, a tako da pricate o mrtvom decku nije mi jasno, prvo pogledajte svoje dvoriste pa onda pljujte po tudjem. Kao prvo Milice Milovanovic, lako je tebi sedeti u Becu gde sedis i da igras igrice po FB i da laprdas o nekome koga neznas a pogovoto njegovu vrstu poslova, za vas je legija krvolocna banda ubica, e bre alo kada vec sedite na neto googlajte malo ili idite na youtube pa se malo informiste sta radi danas legija po Avganistanu!!!Pogledajte sta vam-nam rade politicari nasi? kada ste tolike junacine idite branite Kosovo hvatajte se oruzja i isterajte Shiftare vise! e klinac sedeti na netu i laprdtati je lako, Sramite se!!!!
Nedelja 04.12.2011.14:49
Ostvario mu se san......kakav crni san ici po svetu i ratovati samo zato sto to volis. Ta legija je mogla da ga posalje i na Kosovo da i dole pogine pa bi Srbi opet bili krivi jer su mladom coveku prekinuli SAN. LEGALIZOVANI PLACENI UBICA...... dali ga zalim..... NE..
Nedelja 11.12.2011.10:50
msilim da naslov dovoljno govori sve o decku pa neka ga tamo i glorifikuju jednostavno placeni ubica iskreno mi je zao decka ali kao veteran rata u bosni vidjeo sam dovoljno nafuranih kao on pa mogu samo da pitam gdje su tu bili roditelji koji su ga podrzali u tome i sada kukaju . A usput i kritika za novine koje bi trebale ovakve vjesti da negiraju a ne na sve moguce nacine da podizu tiraz i doprinose da se jos vise slicnih,po meni labilnih osoba, upusta u ovakve avanture.
Subota 16.06.2012.00:35
aloo ljudii vi samo serete po internetu nemate vi pojma! sto je ovaj covek uradio vi nikada necete on je bio junak i ostao junak vi ste bili picke i ostacete picke samo se kurcate preko interneta nista ne raditite nije on isao da ubija ajd malo se bolje raspitajte sta je radio otisao je tamo zato sto je to voleo i zato sto ga je legija privlacila spasavao je ljude a bogami i svoje saborce spasio je njih 8 iz svoje jedinice bas tada kad je on ubijen! odbijen je iz nase vojske iz naseg mupa ne zato sto nije bio sposoban naprotiv bio je vise od sposobnog ali nije imao veze a bogami ni srece iskreno saucesce njegovoj porodici ! i neka pociva u miru!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)