Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Sreda 30.11.2011.
16:01
Beta A
Ministar ekonomije Srbije Nebojša Ćirić izjavio je danas da građani Srbije ne treba da strahuju od eventualne propasti evra i da on ne veruje da će do toga doći.
Sreda 30.11.2011.16:15
e kad ti kazesh....sa tom facom koja "uliva poverenje".....i tim kafanskim izrazom.....
Sreda 30.11.2011.16:20
Izgleda da se ti u zadnje vreme mnogo "druzis" sa cedom. Citav svet strepi od krize, vidljivo, a ti "udario" sa motivacijom ulaganja jadnih narodnih crkavica u oligarhijsku "srpsku" ekonomiju!? Gde nadjoste sve ovakve "ministre" a populacija bas i nije mala. Ovo je primer za Kovin.
Sreda 30.11.2011.17:23
E da vam ja kazem sta ce se desiti kad ukinu evro. 1. Sva vasa dugovanja bankama u evrima pretvorice u dolare ili svajcarce, po najlosijem kursu za vas. 2. Vasu stednju u evrima, moci cete podici u dinarima na neodredjen broj rata, po kursu od 50 din za euro. 3.Drzavljani Srbije moci ce samo u Srbiji da zamene gotovinu.
Sreda 30.11.2011.17:42
Samo ti drzi pare u banci. Ja sam vec jednu takvu bankarsku prevaru preziveo. Valjda je vreme da opeljese nove naivcine, koje nista nisu naucile na iskustvu ljudi koji ni dan danas nisu povratili svoju deviznu stednju iz 90 tih.
Sreda 30.11.2011.18:46
Ti se stvarno nisi salio gore sa komentarom!? Iz mog uzeg kruga drustva, poznanika i prijatelja, do sada niko nije "propao" niti jednom zbog banke. Pare su za trosenje, investiranje, da budu u toku a samo najneophodnija kolicina novca se drzi/stedi u banci. Da si to i ranije znao, bio edukovan, ostao bi danas "nevin" i za tu jednu dozivljenu prevaru. Ovaca za sisanje ima dosta a pohlepljivih mi nije ni malo zao. Tako i tebe i tvoje devizne stednje. Svaka skola se placa a naivcina...pun obor. Nadam se da nisam bila gruba sa komentarom ali zbog tvog "muskog" sugerisanja si sve ovo i zasluzio. Zna se ko u kuci drzi finansije...MI ZENE, svaka cast pametnim muskarcima, na dobrom si ti putu. ;)
Sreda 30.11.2011.20:06
Pare nisam ni prvi put izgubio. Izvukao sam deviznu stednju, ali u dinarima i to jedva, jer su iz banke pozvali policiju da me sprece da podignem moju ustedjevinu. To je bio dan pre blokade racuna. Ne znam sto si neprijateljski nastrojena. Molim te reci mi gde gresim u scenariju koji sam opisao. Mozda malo karikiram, al iskustvo me uci da cemo opet slicno proci. Pozdrav
Sreda 30.11.2011.20:41
Joj, nedas mi nikako mira. Zbog ove sugestije "Samo ti drzi pare u banci" sam bila samo malo grublja ali ne i neprijateljski nastrojena. Shvati ili se nemoj ni truditi ako mislis da si superioran samo zato sto si muskarac!
Sreda 30.11.2011.20:52
Ni jednog trenutka ni prema tebi ni prema bilo kome nisam nastupao kao "superiorni" muskarac. Izneo sam moje misljenje na osnovu moga iskustva, a dobio sam od tebe samo uvrede da lupam, da sam glup, da ne znam da investiram, da sam pohlepan jer drzim bednu crkavicu u banci, a ne u slamarici, itd. No posto si zensko, moram da tolerisem i te agresivne ispade, jer shvatam da nisu upereni protiv mene, vec protiv muskog roda u celini. Pozdrav.
Sreda 30.11.2011.21:31
Sada si uveliko i preterao sa sugestijama "vec protiv muskog roda u celini" tako da i nema vise smisla da trazis "kontakt". "Agresivni ispadi"? Ne znam gde si to zapazio ali ne moras da tolerises nista jer si "jaci" pol...za cepanje drva si uvek dobrodosao.
Sreda 30.11.2011.22:34
Drva ne dolaze u obzir, nisam jos ni nacepkao svoja. Kontakt i ne trazim, ali ti preporucujem da malo iscitas cika Frojda. Cela tvoja prepiska sa mnom odlikuje prikrivena agresija prema meni, ne kao sagovorniku, vec kao predstavniku "superiornog" muskog roda, od kojeg tvoja zenska osetljiva anima ne moze da dodje do izrazaja. Pa sintagma "izgubljena nevinost" kako si ti nazvala moj finansijski gubitak i slicno, govori dosta o tvojim podsvesnim razmisljanjima. Pozdrav
Sreda 30.11.2011.22:56
Pa zasto bih ja citala knjige o izgubljenoj nevinosti kada ti sam cmizdris da te je banka zeznula. Pominjes podsvest a govori se o osnovnim razumnim finansijskim razmisljanjima. Bezis od stvari oko sugestija jer si u bespomocnoj situaciji, corsokaku. Lako je meni sa tobom a drugim zenama takodje, udoban si i podoban. Ima ovde na portalu jedna idealna tetka za tebe, bice srecna da joj neko malo paznje skrene...da ne umre od tuge.
Četvrtak 01.12.2011.00:40
Pa sta ces drugo nego da se samo nasmejes kada si ostao si bez teksta iako si "nacitan". Steta, juce sam imala slobodan dan pa sam mogla na Kompu da ubijem malo vremena i dosadu. Kod tetke ces sigurno moci da "superiorises", da nije vec u "drugoj mladosti" bilo bi ti vec teze. :)
Četvrtak 01.12.2011.00:59
Ni jednom mi nisi napisala: Pozdrav. Pa zar si toliko ljuta na mene? Evo nudim ruku pomirenja i kompromis. Ti drzi pare u banci, ja cu u slamarici. Sad smo kvit, niko nije pobedio, niko nije izgubio. Sad mozemo iz pocetka. Poceo je novi dan u nasimi zivotima. Pozdrav.
Četvrtak 01.12.2011.01:52
Ja vec htela u prnje kad...opet ti!? Sta bi sa tetkom, ne pase ti zbog "mladosti" ili zbog njene "pameti"? Ovaj tvoj avatar mi je nesto poznat iz ranijih postova. Da tebe ovde ne zovu slucajno "tampon sa krilcima" i da imas narav da masiras zene po portalu? Slatko sam se ismejala pogotovo kada ti je ova tetka pisala da je alergicna na dodir. Naravno samo ako si ti ta ista osoba a ako nisi, izvini unapred. Ali sigurna sam da ipak jesi. A pozdrav, cemu pozdrav kada "visis" ovde svaki dan? Ispocetka se moze samo sa novom osobom, toliko si barem iz knjiga "naucio" tako da, hvataj se ti tetke, ona vise ne moze da bira, samo budi uporan i kad-tad skuvace ti i jutarnju kaficu. :)
Sreda 30.11.2011.18:21
Ма јесте, верујем вам као за вакцине прошле године и "епидемију" свињског грипа.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)