Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 27.11.2011.
20:33
Alo A
Najpoznatija svetska agencija za borbu protiv svih vrsta kriminala, čuveni američki Federalni istražni biro, poznatiji po skraćenici FBI, u svojim redovima ima i Srbe! Jedan od njih, specijalni agent FBI Milan Momčilović (46), lički Srbin koji se bori protiv trgovine ljudima govorio je za "Alo".
Nedelja 27.11.2011.21:04
Pa ovo uopste nije za hvalu. Ti druskana radis za srpske neprijatelje, hapsis Srbe koje se bore protiv tih istih neprijatelja u zemlji. Imas izvanrednu saradnju sa diplomatskim predstavnicima izdajnickih vlasti, i to ti se mnogo svidja jer sta god kao amerikanac da zatrazis oni ti odmah ispune. Jedva su te naterali u crkvu, a ti si lud za americkim fudbalom?! Stidi se i izjasnjavaj kao amerikanac. Mada takvih "srba" kao ti puna je Srbija(na zalost).
Nedelja 27.11.2011.21:44
"...Nisam želeo da se družim sa drugom srpskom decom.. " boli njega d()()pe sto su mu bratja desetkovali komsije iz rodnog kraja , bitno da se dobro asimilizovao, neka ide tamo da se puva , mozda , al samo mozda ne bi smeli bratja krvati da ga diraju .. :p
Ponedeljak 28.11.2011.12:12
Amere vode jezuiti....ovo je njhiova zakletva....medju najljuce neprijatelje ubrajaju pravoslavne Srbe...ovako postupaju sa neprijateljima: ‎''Ja (ime i prezime) sada u prisutnosti svemogućeg Boga, svete device Marije, svetog 21 Mihajla arhanđela, svetog Jovana Krstitelja, svetih apostola, svetog Petra i svetog Pavla i svih svetaca i sakralnih hostija neba, obećavam i izjavljujem da ću, kada bude povoljna prilika, voditi nemilosrdan rat, potajno i javno, protiv svih jeretika, protestanata i liberala, kao što sam usmeren i upućen, da ću ih istrebiti sa lica zemlje i da neću poštedeti nikoga, bez obzira na starost, pol i uslove; da ću ih vešati i paliti, pustošiti,
Ponedeljak 28.11.2011.12:13
guliti kožu, daviti i pokopavati žive, parati stomake i utrobe njihovih žena i razbijati glave njihove dece o zidove, da satrem zauvek njihovu odvratnu rasu. Pošto se to ne može činiti javno, ja ću potajno upotrebljavati otrovni pehar, stisnuti konopac, čelični bodež ili olovni metak, bez obzira na čast, rang, dostojanstvo ili autoritet osobe ili osoba, ma kakvi bili njihovi uslovi života, javni ili privatni, onako kako budem u bilo koje vreme upućen od bilo kog zastupnika pape ili starešine braće po svetoj veri, po društvu jezuitskom.”(str.20,21)
Ponedeljak 28.11.2011.12:54
Dovoljno je isčitati većinu ovih komentara, pa svatiti šta smo i ko smo! I onda se pitamo zašto nas mrzi celi svet.Nije nego! Mi mrzimo celi svet,svi su nama neprijatelji i niko nama nije dobar.Alo Srbende,pa otreznite se malo i počnite da mislite racionalno. Ja mogu da shvatim svu ljubomoru(jer drugačije se ne može naći razuman odgovor), na pojedine uspehe Srba u inostranstvu, ali šta su Srbi u Srbiji pokušali da urade da se ne potucamo po belom svetu i radimo za "Srbske neprijatelje" ? Ispada da svi mi koji bilo koji posao radimo u inostranstvu, radimo za "neprijatelje" Srbije? Ceo svet nam je neprijatelj?
Ponedeljak 28.11.2011.13:01
kakva smo to zemlja ili narod koji mrzi celi celcijati svet? Žalosno je i tužno, gde smo stigli sa takvim razmišljanjima. Da li možda želite da svi mi u inostranstvu radimo samo u "čobanskim institucijama"? Da ne iskoristimo našu inteligenciju nigde u svetu, jer se stavljamo u službu "neprijatelja"? Ne pitate se zašto je porodica ovog momka otišla iz zemlje a on krenuo za njima? Stidimo se uspešnosti pojedinaca u svetu. Za nas je jedino neki sportista oličenje Srbstva. Odreknite se i Nikole Tesle i njemu sličnih, i oni su radili za "neprijatelje Srba" ?? Vi koji sedite dole u Srbiji, napravite ambijent dosledan ljudskog života i egzistencije, jer ste Vi glasačka mašina, i onda ćemo
Ponedeljak 28.11.2011.13:05
se svi mi vratiti uSrbiju i tu raditi i normalno živeti. Zar mislite da je nama lepo što živimo po inostranstvu? Otišli smo jer nam Srbija nije omogućila pristojan život. Sela izumiru, Beograd je Srbija a sve ostalo jad i beda. Nemamo svi mesta u tom Beogradu prijatelji moji, moramo u svet da potražimo ono što naša gruda ne može da nam pruži. Pljujte po nama koliko želite, ali je ovo sušta istina.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)