Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 27.11.2011.
03:17
Beta A
Barikade na severu Kosova "ojačane" su knjigama i podrškom članova Udruženja književnika "Sjeverac" iz Podgorice.
Nedelja 27.11.2011.07:26
Kad se pomenu barikade na severu Kosova i Metohije, u meni se mesaju osecanja-naviru mi emocije,proradi bes i ljutnja,doziva me rodoljublje,setim se junaka, hajduka,procitam Pakistanski Ultimatum Amerima. Naravno zastanem i vidim se kao da sam u nekom monologu, bezimenom i ne znam koliko dugom! Kazu Evropa se ne boji terorista! A Tacijevi ubise preko hiljadu Srba, od Srpske prave siptarsku drzavu! Kao rodoljub nema sanse a da ne pomenem siptarskog kuma tita,spanskog teroristu. Prodju mi onda i nasi partizani-demokrati, nekakvi k'o u magli u obliku avetinja, ljigavi, istroseni, nikakvi- kao da ne znaju gde se nalazi Kosovo i Metohija kolevka Nemanjica, Lazara, Obilica Sindjelica, Novaka !
Nedelja 27.11.2011.08:58
успавана је Србија..нису само демократе..успаван је народ Србски....не могу ја да разумем ово..на Космету је тешко, али ако се Космет не одбрани-шта даље? И како даље? Рашка, Војводина, Јужна Србија... И шта онда? Успавана је Србија и уморна од ратова и зла којег су јој нанели домаћи назови политичари-али они не стају. Они и даље наносе зло ! Ове барикаде су једино што нам је остало као будилник..једино што ће нас можда разбудити и натерати нас да схватимо да смо некада били поносан Србски народ.
Nedelja 27.11.2011.10:32
Hvala na javljanju i odlicno si napisao! SRBIJA jeste umorna od ratova,ali imali smo perod od 1945-e god. do1992-e, period za tri dobre generacije. IMALI smo i period od 1918-e do 1941-e. Kad sve saberemo dobre cetiri generacije. I OVA PETA GENERACIJA ZA VREME BOMBARDOVANJA. Nas najveci problem je natalitet. CIKAGO I SIDNEJ su dva velika mesta u kojima zive Srbi i vidi cuda los natalitet.Najlepsa zemlja na svetu sa SUMADIJOM, POMORAVJEM I VOJVODINOM NERADJA DECU! POZDRAV!
Nedelja 27.11.2011.12:25
Viteze slazem se sa vasim komentarom osim da su Srbiji nasi politicari napravili ratove na Balkanu , nama je rat nametnut , samo sto ga nismo dobro vodili to je druga prica ! Cionisti su zeleli da se SFRJ rasturi a mi Srbi smo se drzali te SFRJ dok su ostali stvarali svoje drzave i proterivali Srbe sa svojih ognjista . Umesto da sada vodimo nacionalnu politiku i da ekonomski oporavimo svoju domovinu , ovi sadasnji politicari , zutocrveni kvislinzi nam otimaju i poslednju trunku nade u zivot. Srbija treba da otera sve sadasnje politicare ( vlast i opoziciju) i da napravi jednu ekonomsku vladu , sa nezavisnim sudstvom i policijom i da se krene u ekonomski oporavak Srbije.
Nedelja 27.11.2011.11:46
Dobro je da se makar neko setio da pruzi podrsku. Mada nikoga nije briga za knjizevnike kao recimo za "zvezde granda" i "farmu". Kada bi oni dali podrsku braci sa KiM, sigurno je da bi se podrska omasovila.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)