Petak 28. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Duboka dužnička kriza u Evropskoj uniji ne preti samo raspadu, ili u najboljem scenariju, prekomponovanju zone evra, već i samom konceptu ujedinjene Evrope. Jednima je zbog toga drago, drugima bi bilo žao, ali su svi podjednako uplašeni za sudbinu evra, tim pre što crne scenarije uveliko razmatraju švajcarske i britanske banke.
Petak 25.11.2011.12:12
Nemacka pristaje na objedinjavanje evropskog duga, parama svojih gradjana izvlaci zaduzene zemlje i zauzvrat dobija centralno evropsko ministarstvo finansija a potom i pravu centralnu evro-vladu i cak i nominalno postaje gospodar Evrope. Cica mica i gotova prica. Ponovo su (kao nekad) sklopili s Rusima pakt o miru (ovaj put gasni), samo je pitanje sta ce V.Britanija da uradi da bi to osujetila. I tako...sviranje k...
Petak 25.11.2011.13:40
Nemacka NIJE gospodar evrope , Nemacka je krava muzara od CIONISTA koji su stvorili EU , EU se pretvara u diktaturu a gradjani EU to i ne primecuju ( za sada ) . Svi zakoni i uredbe se donose u Briselu a moraju da se postuju u celoj EU ? U Francuskoj, Holandiji , Irskoj nije prosao referendum o ulasku u EU ( predavanju suvereniteta svoje zemlje u ruke Brisela ) zato su im napravili Lisabonski ugovor koji je isti kao i Ustav EU koji ljudi nisu hteli na referendumu. EU je prevara i poropbljavanja svih gradjana od strane Cionista . Cinjenica je da sve pripada Bankama a Banke su u vlasnistvu par Cionista kao napr. Rotshild, Rokefeler, Soros itd. Pitanje je dana kada ce izbiti krvavi sukobi
Petak 25.11.2011.14:10
A na kojim cinjenicama iz svakodnevice baziras zakljucak da cemo uskoro gledati krvave sukobe (da ne kazem "dogadjanje naroda") u Evropi? OK, vidimo ih u Grckoj, nesto vrlo sitno i mirno u Italiji i Spaniji, ali sta je sa ostalima? Ja bih rekao da je taj scenario, sto bi rekli Ameri, "wishful thinking"
Petak 25.11.2011.18:11
Konkretno to je osecaj kao 89-90 sto sam imao u Srbiji :-( Osecam ovde ( u Nemackoj ) puls naroda , i sve doazi polako do kuvanja . 30 % penzionera nemoze vise da zivi od penzije , radnik sve manju platu ima ( bez obzira sto je plata naocigled skocila ali su zivotni troskovi sve veci ) Politicari im rade sta hoce i svaki dan im truju mozak , ali ce tome doci kraj . vec sada godinuipo dana se vec zna ko ce biti kancelar nemacke , i narod shvata da mogu da biraju sta hoce ali ce biti sta oni ( Cionisti ) hoce !
Petak 25.11.2011.14:54
Pa nemojte jevropo bre..pa kako to tek tako bre..pa hrvati kuju novac euro. ..pa kako ce oni posle bre..i gde ce posle bre
Petak 25.11.2011.14:56
Sve je izvesnije da je scenario veoma moguc i da vise niko ne iskljucuje tu mogucnost. Ne razumem samo zasto francusku svrstavate u isti kos sa Nemackom kada je poznato da imaju dug od 1900 milijardi i da se uveliko spekulise o iminentnom gubljenju AAA kreditnog rejtinga. Cak i Nemacka koja vodi EU bankarski sistem i cijoj ekonomiji aktuelan sistem najvise imponuje, ovih dana ima problema sa zaduzivanjem na trzistu. I jos jedna neistina je to da je francuski franak bio jak pre evra? Svima nama je poznata nemacka podrska posrnuloj francuskoj valuti u zamenu za podrsku otcepljnja hrvatske od SFRJ. Francuzi su se prisljamcili uz svabe iz interesa.
Petak 25.11.2011.16:19
Па шта ако пропадне евро! Вратиће нам се стара добра марка. :))))) А ни швајцарски франак није за бацање. :))))))))))))
Petak 25.11.2011.16:57
има рубља, на пример, добру подлогу у злату, нафти, гасу и другим природним ресурсима. шта се бринете? а курба јевропа како је радила и другим народима септичку јаму копала, тако нека им се и врати, тј. нека сами у њојзу упадну, и то до балчака.
Petak 25.11.2011.20:26
Због судбине евра моје очи сузе а осећам и свраб негде испод гузе.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)