Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 21.11.2011.
14:08
B92 A
Srbija neće u nastavku pregovora sa Prištinom ni na implicitan ili eksplicitan način priznati nezavisnost KiM, kaže predsednik Boris Tadić.
Ponedeljak 21.11.2011.14:46
samo tebe da sklonimo sa mesta predsednika na sledecim izborima,i postavimo Srbina iz Srbije.lako cemo posle da se izborimo sa ostalima. ti si nam najveca prepreka,nacionalnom jedinstvu i razvoju
Ponedeljak 21.11.2011.16:16
Uvek kada bi izvršili veću pljačku, mafijaši Borisa Tadića tražili su prijem kod američkog ambasadora, otpravnika poslova ili onih koji ih zamenjuju, da na sva usta popljuju ruske državnike, da se zakunu da će raditi u korist američkih interesa, a na štetu države u kojoj žive i koju pelješe.
Ponedeljak 21.11.2011.16:17
U depešama nema izjava državnih funkcionera koji su direktno sarađivali sa obaveštajnim američkim službama. Izjave Nenada Čanka i njegovih kolega nisu šifrovane, već su prosleđivane redovnom diplomatskom poštom u centrale u Lengliju, ili Pentagonu.
Ponedeljak 21.11.2011.16:18
Istraga koju je FBI pokrenuo povodom para iz Srbije za Obaminu partijsku kampanju počela je od guvernera Ilinoisa Roda Blagojevića, a bilo je planirano da se završi hapšenjem i sekretara Ambasade Srbije u Vašingtonu, gospodina Vladimira Petrovića, inače američkog državljanina, koji je bio saradnik guvernera Blagojevića i transporter svežeg novca iz Beograda. Umesto da posluša preporuke i oduzme 32-godišnjem Petroviću diplomatski status, Boris Tadić je odlučio da ga unapredi u ambasadora, što je još više razbesnelo američke centre moći.
Ponedeljak 21.11.2011.16:19
Jašući na paroli da Evropska unija nema alternativu, Boris Tadić je, sa svojom propagandnom mašinerijom i velikom količinom novca i poklona, uspevao da srpsku opoziciju predstavi kao opasnost po bezbednost regiona. Njegova spoljna politika, koju je promovisao njegov bivši učenik i velika pederska ljubav Vuk Jeremić, zasnivala se na besmislu - stalnim ustupcima u ime mira. Sve što je radio, poklanjao, izvinjavao se, potpisivao, Tadić je činio u cilju jačanja svog položaja pred evropskim komesarima i američkom administracijom.
Ponedeljak 21.11.2011.16:21
1 Deo: A zahvaljujući Tadićevim mafijašima i partijskim saradnicima, kompanije iz SAD dobrano su opelješile Srbiju. Smederevsku železaru kupila je američka kompanija za smešnih 23 miliona dolara, i još 30 miliona dolara koji su isplaćeni kao mito onima koji su učestvovali u njenoj prodaji. Samo imovina Sartida vredela je, sa fudbalskim stadionom i upravnim i poslovnim zgrada u Smederevu i Srbiji
Ponedeljak 21.11.2011.16:21
2 Deo: nekoliko stotina miliona dolara! Za podizanje železare Srbija je od nemačkih banaka pre raspada Jugoslavije uzela preko milijardu maraka kredita! Kada je Sartid prodat Amerikancima, Srbija je preuzela dug od milijardu maraka, da to plaća kao kredit, tako da je srpsko državno rukovodstvo kod nemačkih vlasti dobilo ogavan imidž.
Ponedeljak 21.11.2011.16:22
Američka kompanija je za simboličnih 460 miliona kupila Duvansku industriju iz Niša. Imovina fabrike i imovina koja je bila uložena u razvoj proizvodnje kod kooperanata i mašine vredele su nekoliko puta više. Do tada je fabrika iz Niša punila budžet Srbije sa više od dve trećine, a otkada su fabriku preuzeli Ameri, u budžet Srbije nije ušao ni jedan dinar!
Ponedeljak 21.11.2011.16:22
Srpski predsednik se nije učio na tuđim greškama. Svi oni koji su izdavali svoju zemlju i građane američkoj administraciji i njenim službama završili su kao smeće. I ovog puta podsećamo kako je prošla Biljana Plavšić, dobra drugarica Medlin Olbrajt. Vremešna Biljana je osuđena kao ratni zločinac na 11 godina teškog zatvora. Slobodan Milošević je bio američki igrač koji je umro u zatvoru, a u tamo sedi i Radovan Karadžić, koji je, crno na belo, potpisao sa Ričardom Holbrukom ugovor o povlačenju iz javnog života, u zamenu za imunitet od Haga!
Ponedeljak 21.11.2011.16:22
Ко још њега пита, ко још њему верује? О.о Косово је признато и треба то обзнанити пуку. Питам се шта у Србији треба да урадиш да ти буде суђено као велеиздајнику... кад већ неће њима да суде, можда би могли нама, блудним синовима национализма.
Ponedeljak 21.11.2011.16:23
Kako da ti vjerujem,kad si ostavio srpski narod na nemilost.Ako nema priznanja treba da zastitis nas narod na kosovu pa ako treba i silom.Prizno bi ti i vojvodinu ako ti sutra ponude clanstvo.Srami se svoje vjere i nacije

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)