Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 19.11.2011.
09:43
Alo A
Bivša voditeljka “Zvezda Granda” Ljubinka - Buba Dobrosavljev (33) juče je saslušana u beogradskoj policiji povodom priče da ju je bivši dečko Nebojša (34) gurnuo i da je ona pala na stomak, da ju je davio i da je posle toga imala pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće.
Subota 19.11.2011.10:07
Au al se ova zena upetljala toliko amaterski u neku pricu koju je samo ona rezirala..Pa napravila je samo sebi blamazu jer je ovo toliko providno da je prosto smesno...
Subota 19.11.2011.18:56
nemoj da me teras da opsujem sad tako socno da zapamtis...Samo sto te slatke reci ne bi objavili...Sta lupas i ti bre?...Za razliku od ovakvih imam dostojanstvo i nikad svoj ves ne bi iznosila javno i ovakvim glupostima se bavila...ovo je nivo jedne malogradjanke koja nema sa cim da se proslavi pa iznosi ovde neke jeftine stvari ne bi li bila u centru paznje...Pa jel se mi zakopcavamo na ledjima...ova laze pa ne zna vise ni sama sta je istina...na strani sam zena koje nepravedno trpe nasilje...al te jadnice uglavom cute a ova nece pandurima pazi da kaze sta je bilo al oce na tv...sta hoce d apostigne a?
Subota 19.11.2011.23:15
Pa o tom ti i govorim, šta se peniš ko šampanjac: niti poznam zapravo tebe ko ni nju, te ne verujem - NI JEDNOJ! Lažni moralisti, joooj. Znaš, i malograđanština je - širok pojam, ispada da što podrazumeva jedna osoba, ne znači da druga ne podrazumeva još nešto pod tim.
Nedelja 20.11.2011.09:43
Po, meni djevojka se skroz pogubila. Izgubila trudnoću, svaki od načina je bolan. Ostavljena od čovjeka... iz njima znanih razloga. Vele da je nedavno izgubila dobar posao. Dakle, sve to je palo na nju samo jednu. Očigledno da je psihički labilna osoba, a ko nije u ovim čudnim vremenima. U jedno sam siguran; da nema pametne, kao ni plemenite ljude oko sebe. Nikada ranije nijesam čuo za nju ni za njenog "viteza".
Subota 19.11.2011.19:52
Necu da komentarisem 'Slucaj Buba' dok se definitivno ne sazna sta je istina, a sta laz ali cu da vas podsetim na jednu scenu iz kultnog ostvarenja B. Baletica Balkan Expres___Akteri Bora Todorovic kao Pik i Milo Miranovic kao agent___Agent: Ti, ti budjavi dodji ovamo, brze...a jesi li ti muzicar?___Pik: Ne nisam muzicar__Agent: Nisi?___Pik: Jesam___Agent: A jesi?____Pik: U stvari jesam___Agent: A jesi___Pik: Pa ne kazem nisam...E sad ne znam zasto sam vam ovo rekao,napisao ,al ko zna mozda nekom i zatreba ,sigurno ne skodi ,a kad ne skodi onda koristi.
Nedelja 20.11.2011.02:23
samo mi nije poznato kome je ova devojka bitna.....i po cemu je to ona bitna da se novine toliko bave sa njom.....ima mnogo drugih zena koje zaluzuju medijsku paznju, a ne ova koja ni sama nezna o cemu prica.....
Nedelja 20.11.2011.13:59
Pa da se nije dogodio ovaj skandal,narod bi je vrlo brzo zaboravio. A nazalost mnogo ljudi je izlozeno nasilju svaki dan,ali oni nisu poznati pa novinari o tome slabo pisu.
Nedelja 20.11.2011.13:53
Od samog pocetka meni je cela prica bila sumnjiva i lici mi na veliku podvalu,objavljena je i njena izjava da je unistila medicinsku dokumentaciju ''da bi sacuvala privatnost'' a sama je iznela celu pricu u medije,pa ko je ovde lud? Tolika prasina se podigla a najverovatnije se radi o Bubinim lazima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)