Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 18.11.2011.
12:01
Vesti A
Izjava Dmitrija Rogozina, predstavnika Rusije u NATO-u, "da bi dolazak Srba sa Kosova i Metohije na prostor istočno od Urala bio pravo blago za Rusiju, koja se suočava sa demografskim problemima", iznenadio je, ali nije razočarao članove Udruženja Slobodna Srbija koji su ambasadi Rusije u Beogradu predali peticiju sa zahtevom da, pored srpskog, dobiju i državljanstvo Ruske Federacije.
Petak 18.11.2011.12:22
Москва намерена использовать все возможности российского и международного законодательства для защиты интересов косовских сербов. Такое заявление сделал на пресс-конференции глава МИД РФ Сергей Лавров, комментируя сообщения о просьбе более 20 тыс. косовских сербов предоставить им российское гражданство. Преведите сами.
Petak 18.11.2011.12:25
Niko na svetu nece dati bolju ponudu, tako da nek ta ponuda ostane u slucaju najveceg zla , mozda cemo jednog dana morati svi iz cele srbije ..
Petak 18.11.2011.12:50
Bez obzira na sve, bitno je da su ipak Rusi, koliko toliko, pokazali da ne bi ostavili toliki narod bez krova nad glavom, za razliku od zvanicnog Beograda sa flekavim na celu antisrbstva. U danasnje vreme ponuditi nekom, pace svoje zemlje, pa makar to bio i Sibir, je veoma velikodusno. Naravno da Srbi nece sada tamo da idu, ali ko zna sta nosi dan, a sta nosi noc, mozda ce to biti jedini spas od masovnog istrebljenja koje nas ceka. Uostalom ne bi Srbima bio prvi put da se sele za Rusiju eto za vreme Osmanlija Rusi nas naselise u Krajnu (Ukrajnu). Znimljivo je da su i tada Srbi naseljavani u Vojnim Krajnama da bi branili granice Carske Rusije a sledeci veliki rat ce se voditi za Sibir. Dakle?
Petak 18.11.2011.13:10
Једина земља га желим да живим је моја и наша вољена отаџбина Србија,пре ћу да умрем,погинем за њу него да одем било где,па макар то било у братску Русију,коју неизмерно волим и поштујем. Недамо золтворима,ни парче,ни најмању груду наше земље,има у овој напаћеној Србији још Срба,има их,чуће те их итекако белосветски шљаму а и ви слуге,и бандо издајничка,кад осетите коначно гнев нас,обичних,породичних људи,јер вичемо на сав глас ДОСТА ЈЕ БРЕЕЕЕЕ,ДОСТА !
Petak 18.11.2011.13:27
А шта ће им и пасош, ако неће да путују? Једино што је праведно да траже, јесте држављанство (што директно омогућује и добијање рус. докумената, па и пасоша).
Petak 18.11.2011.19:17
Kako rece Milosovic u hagu jednom na sudnicu "nema jara i para"pa sad vi srbi iz kosova hocete ono pa sad necemo ovo pa ako ste trazili Ruski drzavljanosti covek vam ponudio lepo to da doseljite u Rusiju tamo lepo Sibiriju i stvar je resen.pa gde ima u svetu nesto ovako "trazim drugo drzavljanstvo a na drugoj strani da zivim u drugoj drzavi ?pa tako nemoze da funkcinise nikako zer ne ?nemojte da zaboravite da Rusi imaju bolja pameti posla nece oni tek tako da upadaju u takve prljave igre njima interesuje samo interes "para od prodaja gasa na evropskom trzistu.nece vam Rusija pomoci zaboravite to za uvek..pozzzz
Subota 19.11.2011.23:12
Čini mi se, da neki opet igraju sa osjećajima napaćenih, jer sa traženjem pasoša zapravo ništa neće postići. Kad bih i dobili, puno im ne bih koristilo, sem za iseljavanje, i za političke poene, a to, i sami kažu da ne žele. Ko poseduje dvojno državljanstvo, zna se, da druga država (Rusija) ništa ne garantovao, u slučaju potrebe, u onoj državi gde je stranka rođen-a, tj. u KiM (Srbiji).

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)