Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 13.11.2011.
03:08
Večernje novosti A
Iza debelih zidova masonskih loža u Beogradu već mesecima traje bitka za tron u najvećoj srpskoj obedijenciji. Od Velikog majstora izdvojila se grupa od 250 slobodnih zidara, koji čekaju izbore u decembru, ne bi li sa svojim kandidatom za starešinu preuzeli vlast nad masonima u Srbiji. Srpska javnost, međutim, gotovo ništa ne zna o borbi četiri Velike lože Bratstva slobodnih zidara koja će da bude glavna i da ostvari moto masonskog ustava: “Ima samo jedan!“
Nedelja 13.11.2011.07:17
Gospodo, sta ste to , tako veliko odradili za Srbiju, zajednicu ili hajmo reci za covecanstvo? Osim mozda za sebe ili mozda vece bosove koji nisu u Srbiji. Verovatno uzivate u tajnovitim pricama o strasnim masonima koji okrecu svet , ruse drustva i drzave i kroje novi poredak. Nema od toga nista, barem ne kod vas srpskih masona! Laku noc, dosadni ste!
Nedelja 13.11.2011.08:23
Masaoni-Satanisti,eto ko nama vodi drzavu i onda se pitamo zasto nam je tako kako nam je.Sve dok se Srbi neokrenu Hristu neće nama biti bolje.
Nedelja 13.11.2011.08:27
Vidimo kao ste nas fino udesili zadnjih 20 godina. Sojic je lepo narodu rekao ko ste vi. Narod vas se grozi i cuva kao kuge i ostalih zaraznih bolesti a sve u zavisnosti od nacina vase bolesne organizacije kupljenih mozgova i dusa. Mrrrrrrrrrrs svima mi smo zdravi i normalni ljudi.
Nedelja 13.11.2011.09:30
veliki knjizevnik danko popovic u najezdi rotari glubova 90-ih u srbiji rece , "SRBIJI NE TREBAJU ROTARI KLUBOVI ,VEC RATARI KLUBOVI" srbiji trebaju sumadinci ,vojvodjani na vaznim mestima ,dosta su nam zagorci kreirali sudbinu.
Nedelja 13.11.2011.10:41
Једино је важно шта су та " браћа" учинила за Србе и Србију? Судећи какво је стање очигледно ништа, или су спрегани са влашћу у издаји и уништењу Срба и Србије.
Nedelja 13.11.2011.10:44
Зашто не бисмо организовали тајно друштво са циљем да се побију сви масони света, колко би ту светских моћника страдало али би касније свет био много боље место.
Nedelja 13.11.2011.12:27
Удружења помодара пуних себе, манипуланата и мрачњака који покушавају створити паралелну власт и законе. Желе себе представити елитом овог друштва, а већином су регрутовани из редова ''новобогаташа'', актуелних политичара и интелектуалаца са фикс идејама моћи и величине.То су ови што обликују српску политику и друштво и јавно, а стање у Србији говоре колико су способни и колико раде у интересу свог народа и државе. Пример, бивши ''премијер'' Живковић - угледни ротаријанац, полуписмени политикант, сецикеса и преварант. Једино што их издваја од странака је њихов ''ореол'' тајновитости. Србија је некад имала добар закон - десет по туру, па на туцање камена. Ништаци.
Nedelja 13.11.2011.12:50
Све у свему, псеудоелитистичка друштва (ја теби Војводо ти мени Сердаре) која својим члановима дају осећај ''величине'' и моћи. То се одлично прима код коплексаша свих боја. Заједничка одредница је презир према ''плебсу'' - идеално за дипломате, политичаре, културне посланике и новобогаташе, који су у детињству чувале овце и вршили нужду иза куће, а сада се јако стиде тога и очајнички би хтели да буду ноблес. Потомци југословенске црвене буржоазије се такође издвајају од осталих, са традицијом од по 40-50 година псеудоаристократског живота и они ''заслужују'' да буду члан елитне организације која се не меша са ''глупим сељацима'', а уз то се игра са њиховим судбинама.
Nedelja 13.11.2011.16:35
Ма лупајте ви минусе колико хоћете, ове псеудоелитистичка друштва су биле, биће и остаће скупљалишта покондирених и искомплексираних људских полуфабриката. Као и све битанге и ништаци крију се у мраку, убеђујући себе и друге, својом мистиком (глупим паганским ритуалима) и тајанственошћу (као, припрости народ неби успео да схвати њихов изузетни геније и визије, били би погрешно протумачени, а тако су посебни), да су надљуди. Виноградар Живковић и слични, генијалчине, градитељи новог света, визионари...? Хааа,хаа,ха,ха...!!! Па такви нису у стању да направе кулу у песку, али да би при том покушали неком детету да мазну пластичну лопатицу, би.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)