Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 11.11.2011.
18:44
Vestionline A
Marš nezavisnosti u Varšavi, kojim poljski nacionalisti redovno obeležavaju nacionalni praznik, zabranjen je posle tuče huligana s policijom. Među desničarskim grupama bili su i "predstavnici" iz Srbije, Hrvatske i Slovačke, a prepoznali su se prema zastavama svojih organizacija koje su nosili.
Petak 11.11.2011.18:52
Десничари, хулигани, радикална националистичка омладина, екстремисти....стандардни појмови обојених медија у Србији и широм Европе. У ствари то су патриоте, праве патриоте. Свиђа ми се ова њихова парола, могла би и на Србију да се примени " Србија цела биће бела". Ако је овде неко крив то су полиција и ови левичари, анархисти, багра, шта ли су већ. Они су изазвали инциденте, као по обичају, док су патриотама забранили скуп! Зар је то демократија? Забранити скуп само зато то се изјашњавају против оваквог светског поретка и левичара, тј. комуњара.
Petak 11.11.2011.19:01
Све границе, па тако и дефиниције, се померају. Ја само видим макљажу и растурање. Како неког, ко је јуче учествовао у тучи, сутрадан мотивисати на ред, рад и дисциплину?
Petak 11.11.2011.19:15
Патриоте овде нису дошли да се туку и праве нереде. Наиме, скуп који су пријавили им је забрањен из неког глупог разлога. На крају, када су изашли на улице, испровоцирали су их пандури и ови левичари. Када су већ испровоцирани и нападнути, морали су да реагују и то је оправдано. Нико, ама баш нико није звао левичаре да се истог дана на истом месту окупе. То ме подсећа на Србију, када изађу патриоте на улицу, а ето их одмах и издајници. Како их мотивисати на рад? Њима није потребна мотивација, то је национално свесна омладина која жели да се избори за своја права, посао, слободу. Довољно су мотивисани и кад се промени светски поредак, они су ти који ће извадити Европу на прави пут.
Petak 11.11.2011.20:24
Ма пусти га бре, занео се, ионако ће морати тамо кроз неко време папку папак да целивају, мсм...смешно! Лепо рече онај дечко у Шишању, Хитлера ценим само због једне ствари, а то је што је рекао да је словенска раса над-раса, све друго је против нас! Патриоте...јес баш. Па анархисти су сви, по понашању. А сви су за комунизам, по опредељењу. Тупава деца, кад нису слушали Марскизам и социјалистичко самоуправљање. А и остали, који зову носиоце титиног режима комунистима...ван памети! Тешко је бити прави комуниста и социјалиста, мито и корупција свуда цвета, од синдиката на даље.
Petak 11.11.2011.20:28
Ти си прва комуњарка! Вазда се нешто буниш против десничара, нико ти не одговара. "Шишање", глупост од филма!
Petak 11.11.2011.21:01
hm...........pokusavam da te razumem ali mi nesto ne ide :-( Objasni mi sta rade Srbi kod Katolika koji su nas ubijali vekovima zajedno ili na smenu sa muslimanima ? Jeli bi podrzao Srbe da idu zajedno sa Vehabijama na proteste protiv Americko Judejske imperije ? Koja je razlika izmedju Ultra Katolika i Vehabija za nas Pravoslavce ? Jedino opravdanje za odlazak na skup u Varsavu moze da prodje u stilu : Isli smo da vezbamo za finale protiv ZUTOCRVENIH BANDITA u Beogradu !
Petak 11.11.2011.21:10
Свакако да не подржавам ни католике нити вехабије, не знам одкуд ти то. Овде на скупу нису само Ултракатолици него цела десница, а то је разлика. Из Србије је отишла екипа који нису католици. Овде су уједињени сви око истог циља-против новог светског поретка и ционистичке Европске уније.
Petak 11.11.2011.22:38
Имам ја своје десничарско опредељење, али теби с оваквим тоном нећу да се оправдавам. А умрећу ко социјалиста, сматрам да сви треба да имају права на достојан живот. Пошто ниси слушао поменути предмет, да ти кажем да је де-мо-кратија у основи социјалистичког уређења, па се сад мало замисли...ко што ови нису демократе по делима, ни претходници нису били комунисти по делима, ето остаде тај најближи назив: реалсоцијалисти. Али какав је то онда р-с руководиоц, а има кућну помоћницу? Чист капитализам. Није све тако просто, али не треба много да се човек замисли, све је очито. БОРБА ДА, разумем и молотовљеве коктеле, а Шишање ти је филм који осликава животну ситуацију, не буди смешан.
Petak 11.11.2011.21:26
Super ti je naslov.. Molim te satanizuj nas i ti pošto nam nije dovoljno satanizacije od strane svih ostalih..
Subota 12.11.2011.08:40
Jedino u čemu se slažem sa nišlijom je pitanje centralizacije Srbije. Sve ali sve vredno ste pokupili iz Vojvodine i preneli u Vaš Bgd.Sve Vojvođanske banke ste privatizovali i preneli sedišta u Bgd (osim Erste banke-bivše novosadske bake ).O prodaji NIS-a neću ni da pričam.Stvar je vrlo jednostavna,ono što zaradim hoću da ostane u mom gradu i mojoj opštini.Niška ž.stanica znači nema ni pristojan wc ali Vi zato gradite most preko Save vredan 150 mil.evra !?.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)