Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 07.11.2011.
08:07
Srna A
Tim odbrane nekadašnjeg predsednika Republike Srpske (RS) Radovana Karadžića otkrio je imena stotina ljudi koji su živi, a uredno evidentirani kao srebreničke žrtve iz jula 1995. godine, izjavio je Karadžićev pravni savetnik Goran Petronijević.
Ponedeljak 07.11.2011.08:57
Zaista su svasta radili,u cilju prpagande a uz blagoslov USA ! Tako danas mrtvi ponosito hodaju a RADOVANU se sudi. ISTORIJA ovu namestaljku JOS nije zabelezila. Svi znamo da je AMERIKA rezirala Srebrenicu! Svi znamo da je AMERIKA bombardovala SRBIJU, a onda SATANIZOVALA i optuzila celi Srpski narod. TAKO JE AMERIKA izasla kao nevinasce[ opravdala se] a mi smo dzelati. KO je onda poklao Srbe po KRAVICI,BRATUNCU,KAMENICI i sire! KO je onda zapalio Brcansku kolonu JNA--1992-e g. Bila je to patriotska liga Tuzle i HORICEVA SATNIJA! DUKI59
Ponedeljak 07.11.2011.09:36
не ммогу да тврдим 100% али сам начуо из појединих извора да су многи који су на списку жртава преко Београда уз помоћ неких невладиних организација отишли у иностранство..Аустралија, Канада, Америка...Ако је то истина чисто сумњам да "власти" не знају за те људе...само питање је да ли им је у интересу да то сазна и шира јавност..ипак су "добросуседски" односи у региону приоритет приоритета..одма иза приступања четвртом рајху...
Ponedeljak 07.11.2011.09:57
Komlet pripremljenih spijuna i cia tehnokrata nam je urucen 5. oktobra kada smo "osvojili slobodu", uz naravno nove i stare nvo organizacije iz istog miljea. Licno znam da je prvi ministar energetike covek direktno poslat iz amerike bez ikakvog iskustva za tu vrstu posla. Takvi su toliko uvuceni u sve pore naseg vladajuceg sistema, da ne znam kako cemo ih se svih resiti.
Ponedeljak 07.11.2011.10:03
treba efikasan ANTIVIRUS program....da istera i unishti sve zapadne "trojance"......a tachno je da ih ima mnogo,jer smo devalvacijom svega spustili i cifru pa mogu tako da plate bez problema veliki broj izdajnika.....
Ponedeljak 07.11.2011.10:29
Све те НВО организације су мафијашко/шпијунско легло зла и сигурно имају своје прсте у оцрњивању Срба!
Ponedeljak 07.11.2011.09:26
Ako se mene pita ameriku treba tuziti za izazivanje ratova u svijetu i teroriziranje naroda i drzava. Ali kako to uraditi kad je ona najaca sila na svijetu? Za to bi trebala ogromna organizacija sa ukupnim mjesecnim primanjima oko par stotina miliona da bi se to moglo izvesti i sa visegodisnjim prikupljanjima dokaza bez znanja amerike da ta organizacija prikuplja dokaze jer bi onda amerika iscenirala da ta organizacija je teroristicki nastrojena napravila neke lazne dokaze samo da bi je unistili. A kolko ja znam onaj 11 septembar je napad izveden od same americke vlade kako bi mogla napasti nekoga ko nije ni kriv ni duzan za to. Ako su razne zle sile mogle pasti moce i amerika.
Ponedeljak 07.11.2011.17:12
Uzmite zvanicni biracki spisak na prvim opstim posleratnim izborima na nivou BiH pa proverite, videce te da je ogroman broj tih takozvanih nestaloh lica glasao(spiskovi su uporedjivani sa glasackim spiskom iz 91,zbog prava glasa) a broj od oko 8 000 je uvecan nesrazmerno broju nastradalih, tako da je prikazano da su streljani i svi oni koji su nastradali u oruzanim operacijama prilikom izvlacenja iz srebrenice(VRS ih je propustala tako da sebi smanji opasnost a vece grupe je hvatala u tzv potkovicu pa udri,tako je nastradalo izmedju 2i3 000 boraca plus svi oni izginuli tokom ranijih borbi na podrucju Birca, ukupno je nadrljalo oko 1000 van borbenih operacija kao odmazda na napade iz srebren
Ponedeljak 07.11.2011.18:59
Противничка страна забраном критичког испитивања Сребренице постижу само једно,а то је да – јавно признају чињеницу да нису способни ништа да докажу у вези ''геноцида''! Аутопсијски извештаји су главна и уједно најслабија карика у доказном материјалу у вези са догађајима у Сребреници у јулу 1995. године. Без адекватних форензичких доказа да је у Сребреници било стрељано 8000 ратних заробљеника, званична прича је лишена своје главне материјалне потпоре.Исто и за Маркале важи јер ни ту нема аутопсијских и форензичких доказа (веровало се ''поштеним'' муслиманима на ''реч''!?) а без њих је то суђење најобичнија фарса!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)