Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 06.11.2011.
18:44
Vestionline A
Šef Međunarodne civilne kancelarije (ICO) u Prištini Piter Fejt izjavio je da se nada da će problem barikada na severu Kosova biti rešen mirnim putem i ocenio "poželjnim" da se situacija na tom području "vrati u normalu što je više moguće". On je naglasio da svi u međunarodnoj zajednici žele da sever ostane unutar Kosmeta.
Nedelja 06.11.2011.18:56
......izvinite ALI nas zabole shta misli neprijatelj Srba.....nismo ochekivali niti ochekujemo podrshku od ovakvih.....
Nedelja 06.11.2011.19:34
"Gospodine" Fejt, vrijeme je da ta Vasa "medjunarodna zajednica" (Njemacka, Engleska, Francuska i SAD sa vazalima) sama "prihvati realnost na terenu": Srbi sa sjevera Kosmete niti ce da se sele, niti da prihvate Tacijevu narko drzavu koju je Taci & Co kupila od vasih politicara... To je JEDINA REALNOST od koje cete i na vasu zalost i na zalost vasih vjernih slugu u Beogradu morati da krenete u rjesavanju situacije na Kosmetu, Balkanu i EU...Usput receno ne nadajte se ni da ce Toma Lopata biti u stanju da navede vodu na vasu vodenicu po tom pitanju, barem koliko ja znam i Srbe i njihov mentalitet...
Nedelja 06.11.2011.20:29
Kako ovakvi kreteni uopste uspevaju da disu ,da li su genetski prerdodredjeni da budu idioti ili ih je sistem naprevio takvima,ili jednostavno pohlepa za novcem pa su u stanju i *sopstvena govna jesti* ne bi li prodali maglu kretenima kao oni
Nedelja 06.11.2011.23:11
sta reci, a ne zaplakati?Kosovo je Srbija breeeeeee,izdajnici,kako vas nije stid?!
Ponedeljak 07.11.2011.00:24
Naravno da sever kosmeta ostati tu gde jeste -U SRBIJI. A Srbe nećeš moći da utopiš u šiptarske institucije nikad. Misliš silom, to ne može. Ako dovedeš ROSU, ona ti ovde jutro dočekati neće, ako potkupiš neke izdajnike među nama, poput Bojana Božovića, taj zanoćit u svom domu takođe neće. Ako preko beograda kupiš naše domove, mi ti nećemo pripasti, jer sami odlučujemo o svojoj sudbini. Zato ti, faco, ostaje da se okaneš zamišljene granice u mom mestu, i da "vidiš realnost", nema granice tamo gde vi mislite. Realnost vam je i 250 000 proteranih SRBA, i najmanje 65% teritorije Kosmeta u vlasništvu SRBA, na koju mi imamo pravo jer je to privatni posed.
Ponedeljak 07.11.2011.00:34
A kad pomenu granice na severu, samo tu je problem oko prelaza, a ka makedoniji i albaniji nije. Naravno da nije , tamo granice niste ni postavili. Poznajem teren od Đeneral Jankovića pa sve do Letnice ka centralnoj Srbiji. Može se na google maps videti koloko puteva ima ka Makedoniji gde je nekad bila granica. U selima Mijak i Debalde izn ad Kosovske Vitine postojao je samo jedan put ka MK, a sad dvadesetak. Odlično se vidi. Tu ne treba granica a na severu mora. Dobra vam je ta matematika, gospodo hitlerovi potomci.
Ponedeljak 07.11.2011.07:03
A koji to "svi iz medjunarodne zajednice" zele da sever ostane u Kosovu? Verovatno, zlobnice mislis na zemlje clanice NATO i ostalih trabanata, koji su i stvorili ovaj NATO ISPRDAK. Clanovi medjunarodne zajednice su demokratske zemlje poput Kine, Rusije, Indije, Brazila i ostalih u mnogo vecem broju, koji nisu priznali nelegalnu, laznu i mafijasku drzavu tkz. Kosovo. Kosovo i Metohija je deo Srbije i bice, pa makar se ti usro u svoje smrdljive americke gace!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)