Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Subota 05.11.2011.
23:09
B92, Politika A
Srpska napredna stranka ne odustaje od politike "i Kosovo i Evropska unija", obećavajući sto milijardi evra investicija u Srbiji za deset godina i uskoro kreće u zvaničnu izbornu kampanju, sigurna u svoju pobedu.
Nedelja 06.11.2011.00:29
Добили смо скоро толико у последњих 10 година, и где су сад те паре? Појела маца, мачоре. Овим лоповима се једноставно мора стати на пут, а те паре реално можемо да добијемо само ако регулишемо корипцију и омогућимо инвеститорима да могу да раде а без да муну неком дебелу провизију да би дозволу добили.
Subota 05.11.2011.23:25
Kad čitam ovo ne mogu da se ne setim Vuka Draškovića. Onog od pre deset godina i ovog sad Draškovića totalno degradiranog političara..Pre deset godina i on bi kao veliki opozicioni lider( kome sam do juče, skidao kapu za onaj protest, onog devetog marta) rekao ovo isto. A onda je svoju stranku pretvorio u satelit DS, zajedno sa Čedom Jovanovićem. Izjave Tome Nikolića iz tog vremena, gotovo da i nema, jer Šešelj to nije ni dozvoljavao.. Danas, hteli mi to ili ne Nikolić predstavlja onu ozbiljnu opoziciju kakvu je nekada, pre deset godina imao Vuk.
Subota 05.11.2011.23:34
Naravno da covek treba da bude iskren prem svojoj zemlji, prema svom narodu. Otvoreni dijalog Beograda i Pristine treba da postoji, uz posredovanje EU i Ruske federacije. Da je svaka vlada od 2000. pa na ovamo uradila po malo za srbe i za samo Kosovo, danas dosta problema ne bismo imali.
Subota 05.11.2011.23:37
EU je propala, jer kako god okrenes Kina nece da daje toliko para u nesta sta nije sigurno.Kao niti u Americi vise, hoce nekretnine.Papandreu je samo razbesneo Grke govorom o referendumu, kojeg je sad povukao. Mislim da netko namerno gasi euro. Kina ima rezerve u evrima, ruska ekonomija je vezana na evro, OPEC i zemlje izvoznice gasa takodjer.Americki ekonomista lepo rece, jedna valuta ce da plati ceh ili dolar ili evro.
Subota 05.11.2011.23:38
Kaze dobicemo pare za 10 godina sto taj laze ne opra ga ni Dunav ni Sava ! vec nas bije po intelegenciji a jos nije nije ni poceo da vlada nad nama sta ce tek biti sutra ?
Subota 05.11.2011.23:55
Ma mora, inace u sta narod da veruje.Sad je odjednom Tadic odbio nekakav naruceni performans preokreta.Odvojio se od istih fuk..ra kao sta je on i DS.Moraju EU bezalterne, inace nece da dobiju ukupno niti 15%.U medjuvremenu je Tadic taj koji poziva svoje glasace da izadju i glasaju jer ce Kostunicini sigurno da izadju.Moli i izvinjava za nerealna obecanja Dinkiceva, kojeg je takodje poslao u drugi tabor.Sad je taktika, mi drzimo liniju dok su izdajice kod Cede i Mladje. Pomaze takodjer i kolonista Toma. Samo da obrlate narod jos ovaj put, jer inace nece da vide pare Brisela.Uskoro ce da pocnu i naruceni performansi plasenja od IZLOACIJE I NESIGURNOSTI, pa ce SKOJevci da nas opet brane itd it
Nedelja 06.11.2011.13:08
Nikolic nepogresivo iznosi cinjenice. Mislim da je vladajuca koalicija izgubila uticaj, ako ga je imala, i da je strani funkcioneri ne uzimaju u obzir koa nesto relevantno.
Subota 05.11.2011.23:50
Ono što je problem ove Vlade je što nemaju jasan stav po pitanju Kosova. Ako zauzmemo stav poput ovog koji je izneo Nikolić, Evropa da ali ne po cenu Kosova, naterati njih da razmisle da li žele Srbiju kao takvu u EU ili ne, isticati to uvek i na svakom mestu kao jasan i nedvosmislen stav Srbije i svih njenih građana, možda i saznamo na čemu smo. Ponizno klimanje glavom i odobravanje svega što Brisel i Priština zatraže je prećutno slaganje sa njima i to nas samo vodi ka scenariju koji sigurna sam ne želi niko u Srbiji. Ova Vlada se jednostavno postavlja tako da ostavlja utisak da nema snage da se nosi sa tim problemom.
Subota 05.11.2011.23:56
Tomo , bolje idi peci rakiju u Bajcetini , iako verovatno ni za to nisi . Ako u trenutku kada nas je upravo ta politika dovela do propasti i kada cekamo novu ideju i nadu , ti se javljas da i narednih 4 god nastavimo sa istim ali sada vec provereno idiotskom politickom putem - i Kosovo i EU . PAO JE SNEG I PREKRIO BREG , SVAKA ZVERKA JE SVOJ TRAG POKAZALA . ILI SRBIJA ILI EU , nastavimo li da slusamo diktate iz EU , nema nam braco nista od Srbije.
Nedelja 06.11.2011.00:33
Идеје не могу да пропадну никада али спровођење идеја може итекако! Бар смо то научили на примеру ДС. Неко ко није преживео овај пакао од деценије надања и девалвирања свега што је добро и морално, притом гледајући програме ДС, могао би да помисли да ДС заиста нечему вреди. Идеје су вам одличне, господине Николићу, али имајте на уму да ћете након следећих избора бити у прилици да их спроводите. Немојте да закажете као данашња власт.
Nedelja 06.11.2011.00:57
U ponedeljak bela knjiga izlazi u javnost. Ta ista javnost moze da bira hoce li prihvatiti belu knjigu ili o dalje prihvatati da bude belo roblje ovog rezima.
Nedelja 06.11.2011.01:51
Сада је јасно речено да је за СНС Косово битније од ЕУ. Али мислим да играти на обе карте је и даље изводљиво ако би они дошли на власт после избора, јер овима сада с власти више не верује нико, ни народ ни Европа.
Nedelja 06.11.2011.13:07
Mislim da je situacija oko KiM previse dugo zanemarivana od strane naseg drzavnog vrha. Oni su se vise skoncentrisali na prodaju drzavnih preduzeca. Tako je problem Kosova postao naizgled neresiv. verujem da bi Nikolic sa svojom vladom nasao resenje, posto mi sve sto govori deluje ozbiljno i logicno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)