Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 05.11.2011.
10:56
Beta A
Danas se navršava 17 godina od smrti Milana Mladenovića, kultnog rok muzičara čije je stvaralaštvo sa grupom "Ekatarina Velika" (EKV) obeležilo drugu polovinu osamdesetih godina u bivšoj Jugoslaviji.
Subota 05.11.2011.12:24
Sinoć u rumsterdamskom Domu omladine održala se svirka EQV tribute benda. Bilo je 220 ljudi koji su dali sve od sebe da ZAJEDNO obeležimo godišnjicu Milanovog odlaska. Samo 500m dalje, u sportskom centru, Aca Lukac je održao koncert pred oko, kako sam saznao, 1800 fanova! Toliko o rock n rollu u Srbiji.
Subota 05.11.2011.14:56
e dragi kolega na zalost vremena su se promenila...zamisli kako je tek meni i nekolicini ovde medju nasima koji uopste ne slusaju ovako nesto...crne ovce smo..mnogi nisu ni culi za EKV...Zao mi je sto u Beogradu nema vise pristalica roka...a Aca Lukas je otisao tamo gde ima vise para..otprilike...Ovde sam ponekad na nekom rok koncertu i mogu reci da stranci to itekako posecuju mesta gde se svira dobar rok..provod je super ko voli ovu vrstu muzike...
Subota 05.11.2011.13:50
Милан је као и сви из ЕКВ'а био осведочени наркоман и не видим никаквог разлога да се идеализује и да се улице називају по њему ...
Subota 05.11.2011.14:56
Па био је и Аца Лукас, који је мени као лик екстра, макар не подржавам ту музику...и има, као што рече румстердам, мнооогооо фанова...као и остале звезде Гранда које штујеш, шмрчу, лочу и свашта нешта - неки остају чисти ко суза доживотно, али већина не. Такав је то посао и врло је неубавно вређати 1. покојника, 2. музичара уз којег смо многи одрасли и који је имао најбоље намере кроз своје деловање на сцени, а ти ако ниси био у тој кожи, небитно о којој се врсти музике ради, сиктер мори. Без неког личног вређања, ал нервирају ме навијачки коменти.
Subota 05.11.2011.15:53
Ја покојног музичара нисам нигде вређао и називао погрдним именима већ сам једноставно навео кристално јасну чињеницу без навијања свиђало се то некоме или не . А што се тиче твога коментара о зведама Гранда које наводно поштујем , о њему и целој естрадној сцени имам врло мало поштовања осим пар изузетака ( Тоза , Цуне ,Брена , Лепа Лукић од старијих и евентуално пар млађих , Рада и Топалко ) . Нажалост покојник није показао велику дозу патриотизма 90' их ( позивање на бојкот мобилизације и ширење хипи пацифизма док су усташе нападале ) . Надам се да Србија има много боље узоре које треба да памти од Милана.....
Subota 05.11.2011.16:15
Ма ђе ме нађе! Сваком музичару, песнику или било којем уметнику неко нешто може наћи да замери. Пратим те да си често на овим темама и подржаваш звезде Гранда,али мени лично то не смета. Па није Милан био само за демилитаризацију у Ср, већ у целој екс Ју! ШТА ЈЕ, ЗАБОГА, ЛОШЕ У ПАЦИФИЗМУ? Одржао је у Зетри наступ с песмом Ово је земља за нас и на крају заурлао: Мир! После сам му слушала интервјуе, био је згрожен свиме што се одвијало у екс Ју, али је наставио да живи даље. Толики људи свакодневно пију, ево иду славе, везе нема то чашћавање са оним шта нас је научио Св. Сава, али ето - ред је, јел те, да се која попије и поједе...мсм стварно. Ако је био наркоман и бис, па себи је наудио!
Subota 05.11.2011.16:18
Бар је био поштен, кад је већ тако живео, није засновао, колико је мени познато, породицу, па да му ближњи пате, кад су већ једним делом родитељи сигурно. Ко смо ти и ја да уопште одређујемо ко је подобан да буде узор у овој држави или не? За кога год се ти или ја одлучимо, увек ће доћи других 10 и рећи: Е, али...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)