Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
28
Subota 29.10.2011.
13:37
Beta A
Generalni sekretar NATO pakta Anders Fog Rasmusen izjavio je da ne odbacuje mogućnost da će u nekim slučajevima taj vojni savez morati da interveniše bez odgovarajuće rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.
Subota 29.10.2011.13:43
Ma ko šiša UN! UN se pita samo kada treba da opravda američke zločine (istraga oko trgovine organima traje godinu dana, formiranje ad hoc tribunala za koje Ameri ne mogu biti optuženi...)!
Petak 04.11.2011.19:14
Ovo je zaista vec najava neceg sto u realnosti itekako moze da nas snadje. Nato je sebe proglasio medjunarodnim bogom, moze da radi sta hoce, kad hoce, kome hoce. Ima li svesti u svetu, ima li institucije koja ce stati na put ovoj bahatosti?
Subota 29.10.2011.13:46
Ма и Хитлер је тако мислио. Шта је следеће, да бомбардујете Ун, или да им закуцате неки авион у зграду. Додуше и није то тако лоше, направићете ви нови и лепши РН (разједињене нације или разјебане нације.)
Subota 29.10.2011.14:40
-Rusi su savili glavu u svim pitanjima....Kinezi takodje.....time su postali sauchesnici.....takvi kakvi su sad mogu i zvanichno da se udruze....nahebala je samo sirotinja.....na bilo kojo strani da je.....
Subota 29.10.2011.14:12
"To ne bi bila idealna situacija, ali smo to videli na Kosovu. Tamo je međunarodna zajednica intervenisala i ja smatram - posmatrajući u istorijskom svetlu - da su svi saglasni da je to bilo ispravno", kazala je kreatura ocito pomucena razuma,sa facom konja i glasom Paje Patka (oprosti mi Pajo na ovoj komparaciji).
Subota 29.10.2011.14:59
NATO nema uopste problema ubijati i civile u drugoj zemlji. Nakon toga NATO-drzave rado 'investiraju' tamo, da se okoriste. A uopste nije problem za njih biti istovremeno clan kod NATO i kod 'mirotvorca' i 'zastitnika ljudskih prava' UN. FUCKED NATO !!!!!!
Subota 29.10.2011.15:22
Konacno javno oglasavaju ono sto smo odavno znali da imaju pretenzija za ulogom "svetskog zandarma". UN su jedna masivna skupa i krajnje neefikasna organizacija koja zastupa iskljucivo americke interese i koja nikada nikoga nije zastitila.
Petak 04.11.2011.19:27
Svakom carstvu ma koliko bilo jako jednom je dosao sudnji dan i propast. Istorija o tome svedoci. Jednom ce i ova Amerika koja unisti tolike zemlje uz pomoc nato-a biti ta koja ce biti porazena. Osvajacki pohodi ove alijanse su toliko ucestale i postale sve bahatije da ovakva izjava nimalo ne cudi, Iskreno se nadam da ima razuma i hrabrosti u onim mocnim zemljama da jednom kazu - dosta je bilo.
Subota 29.10.2011.15:23
ovu izjavu tumacim ovako : sledeci put najverovatnije ce kina i rusija uloziti veto u un , nato to shvata i zato javno ovo kaze , izaziva stvari nadajuci se da ce kritika rusa i kineza ostati samo na recima , pa ako mi nemamo crvenu liniju ove dve zemlje sigurno je imaju. Ono sto sam ja zakljucio ovih silnih godina da zapad , bez obzira na tehniku , nema nikakvu vojsku, ko sto neko gore pomenuo pesadija im je sranje, a i ovako gde god su intervenisali , zaglibili bi se duboko ... zivi bili pa videli sta donosi sledece prolece ...
Subota 29.10.2011.16:37
Kao prvo, taktika Zapada je napadati zemlje za koje su apsolutno sigurni da ne mogu pružiti kvalitetan otpor, napadaju one zemlje koje imaju vrlo slabu PVO (ako i imaju unište ih tomahawk raketama) sve iz razloga jer ne žele/ne mogu podnijeti gubitke. Koliko su ukupno aviona izgubili iznad npr. Srbije 99' ? Koliko su aviona izgubili iznad Libije? Premda je vrlo moguće da su poneka rušenja bila zataškana, očigledno je da igraju na sigurno i da zbog toga imaju vrlo malene, zanemarive gubitke (kratko rečeno, napadaju zemlje koje su vojno tehnološki oko 15-20 godina iza njih). Napad na Siriju (zemlju koja ima neusporedivno jači PVO od Libije) biti će puno, puno teži zadatak za NATO pakt.
Petak 04.11.2011.19:20
Ako im se dogodi Kina i Rusija onda ce bogami prica biti jako zanimljiva. Siledzija nato misli da mu nema protivteze, da nema ko da mu stane na put pa se razmahao sve vise. Ni jedna sila nije bila do veka pa nece ni njihova.
Subota 29.10.2011.17:33
I to zaboravih da pominjem: Zajebana NATO moze i bez savesti i bez morala i bez ikakve obzirnosti i bez ikakvog razuma i bez ikakvog boga i bez ikakvog ljudskog osecaja da deluje. Pa ponovo: FUCKED NATO !!!!!!
Nedelja 30.10.2011.06:29
Ovaj čika mi se u opšte ne sviđa, kao i onaj pre njega, samo ne znam da li smem to da napišem? Da me ne bombarduje, šta je za njega jedna raketica, bup kroz dimnjak. Nestrpljiv je, neće da čeka odluku SB UN, odmah puca!
Petak 04.11.2011.19:04
Ma naravno, NATO je sila, ko sad sme njih da kritikuje i zaustavlja njihovu ratnu masineriju ako oni odluce da nekog malo prevaspitavaju onako po sopstvenom nahodjenju. Svete, potpuno si poludeo koliko vidim.
Petak 04.11.2011.19:07
Ni jedna sila nije trajala do veka pa nece ni ova nato. Covek prosto ne moze a da se ne zapita - da li smo svi postali kao roboti, programirani na daljinski i reagujemo samo na komandu dugmeta. Ove siledzije iz nato saveza su definitivno preterali. Gradjani planete Zemlje, probudite se iz te duboke kome u koju ste zapali.
Petak 04.11.2011.19:15
U prevodu to znaci : mi mozemo sve!!!! Ima li kraja bahatom ponasanju nato pakta, pa koliko jos to treba da se tolerise. Koliko je zemalja bilo bombardovano, koliko je predsednika svrgnuto s vlasti jer se eto tamo nekoj vladajucoj strukturi nije dopao taj neko. Borba je ocigledno da se porobe sve zemlje i da njima upravljaju nekoliko najjacih u ekonomskom smislu.
Petak 04.11.2011.19:17
Siledzija zvani Nato pakt. Od celnika te siledzijske druzine nista drugo se i ne moze ocekivati do ovakvih najava. Osilili su se jako puno i misle da im niko nista ne moze. Pa gospodo iz nato alijanse i najveci su jednom padali ali nakon tog pada se nisu podizali. Bice to i sa vama.
Petak 04.11.2011.19:18
Kad god su oni brinuli o ljudskim pravima i stitili nekog od genocida taj je uvek dobijao bas zastitu. Ljudsko pravo po Nato logici je pravo da ti oduzme zivot jer ti nije potreban, genocid da se spreci ali ne od njih jer oni su zaduzeni da uvode red oruzjem. Ima li pravde na ovoj planeti?
Petak 04.11.2011.19:22
Pa ovaj ima hrabrosti da govori o agresiji na Libiju, da kaze da nije bilo civilnih zrtava. Kako samo prosipa lazi. Civili su stradali u svakom naletu aviona alijanse, kako u Libiji tako i u svakoj drugoj zemlji koja je bila na udaru njihovih aviona. Ovo je prevazislo svaku meru.
Petak 04.11.2011.19:23
Nato je samo hrabar sa 10 hiljada metara visine. Zasto gospodo ne sidjete dole, napadate tudje zemlje, ubijate tudju decu, mislite da ce to ostati uvek nekaznjeno. Pa svakoj sili je jednom stala na put neka druga sila.
Petak 04.11.2011.19:25
Kada bi se prebrojale sve zrtve iz ratova u kojima je nato ucestvovao brojka bi bila verovatno zapanjujuca. Da li se ponosite time gospodine, da li vam je to nesto sto mozete reci da Vam sluzi na cast. Nositi na savesti tudju krv prolivenu bez ikakvog razloga nije lako, sada Vam i to nije dovoljno, sada bi da postanete bas organizacija ubilacki jos vise nastrojena.
Petak 04.11.2011.19:30
10.000 izvršenih napada bombama, bez potvrđenih civilnih žrtava ..... Ovo rece gospodin Rasmusen i osta ziv. Ovoga se stidi svako normalan, oseca stid zbog tudje bahatosti jer nije u mogucnosti da spreci ovakvo divljastvo. A on se ponosi. Da li iko normalan moze reci da u Libiji nije bilo civilnih zrtava? A sta je sa zrtvama iz rezidencije pukovnika Gadafija, sa ubijenim unucima medju kojima je beba od par meseci, sta je sa njegovim sinom koji je poginuo tom prilikom. Sta je gospodine Rasmusen sa civilima u Srbiji koje su nato bombe usmrtile, male Milice Rakic koja je u svojoj kuci poginula a imala je tako malo godina. Neka vam jednom savest bude najveci neprijatelj i neka vas proganja

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)