Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 28.10.2011.
09:03
Blic A
Dolazak Dina Merlina u Srbiju, prvi put posle rata u bivšoj Jugoslaviji, digao je veliku prašinu. Dok njegovi obožavaoci i treće veče pune Beogradsku arenu, oni koji ga ne vole pišu peticije, pozivaju na bojkot i nazivaju srbomrscem.
Petak 28.10.2011.09:11
Сада си невинашце што је типично за оне који себе зову бошњаци.Све је његове изјаве већ неко забележио и ако су срби који су склони забораву то заборавили,сведочанства су ту да нас подсете.Интересовање за његов концерт опомиње да ће народ који брзо заборавља прошлост доживети још веће страхоте.
Petak 28.10.2011.09:34
Slazem se sa tobom sombore.mazohisticki smo narod.volimo da nas ponizavaju i izivljavaju se sa nama.ja nemam drugo objasnjenje,za ovo sto se odigrava.doci na koncert ovog balijandera.ovekovecenog srbomrsca.to samo beograd moze da nam priredi.odavno taj grad vise ne zasluzuje da bude srpska prestonica.ima li pravih beogradjana u beogradu?izgleda da nema...sve ih je krcun pobio....vratiti prestonicu u krusevac
Petak 28.10.2011.10:22
Njegov dolazak je guranje prsta u oko vecini naroda,a oni koji ga dovode nisu nista bolji od njega.
Petak 28.10.2011.11:04
"Reagovao sam i kada je Srbima činjena nepravda", Jesi, i to sa veseljem!!! Pa ti si i sam na to podsticao tvoje! Samo ti ostani u BiH, a mozes ici u Tursku ili HR, mozes gde hoces, samo kod nas neces. Mi tvoja s..nja jos pamtimo! recimo, Halid B. moze i oni koji su u ratu bili ljudi, mogu rado da dodju, smradove kao tebe netrebamo.
Petak 28.10.2011.12:27
Lazes sve.I ja sam rodjen u tom gradu i znam sta si sve pricao pre,za vreme i posle rata o nama Srbima.Zato i ima razlike velike izmedju muslimana i balija i to vrlo dobro znas smradu.Nikada te nisam posebno slusao ne zato sto si musliman vec sto ima mnogo boljih pjevaca i kao prvo zbog tvog opredjeljenja,sto nacionalnog i politickog.To ti nije trebalo,ali zasto da ne kad mi Srbi,pogotovo beogradjani zaboravljamo sve i svasta.Zato ne seri,nego priznaj i budi jednom covjek u zivotu da si sve to govorio,i kao prvo niko nije iz cista mira poceo da bombarduje Sarajevo dok niste ti i tebi slicni osnovali mnogo prije rata "nacionalne lige" spasa itd.Zar ste mislili da ce se ponoviti 1941, fuj.
Petak 28.10.2011.13:56
DINO, reaguj danas za Srbe !! Moras prvo da se izvines za uvrede Srbima,zatim odrzis humanitarni koncert u Sarajevu i sav prihod posaljes u KOSOVSKU MITROVICU u glavni grad KOSOVA I METOHIJE. BILO bi to pozitivno za Srbe,humano i demokratski! A na koncertima u BEOGRADU da pevas pesme od BAJAGE, CORBE I GALIJE! Sasvim demokratski, BEOGRAD to voli! DUKI59
Petak 28.10.2011.13:58
Ja volim da slusam njegovu muziku , ali nikada ne bih otisao na njegov koncert bas zbog svih njegovih izjava i stavova prema Srbima , koji sami po sebi nisu sporni , jer i ja i mnogi drugi ne volimo bosnjake zbog onoga sto su radili u Bosni i sto planiraju u Raskoj ... Ipak mi je najjadnije u svemu kada su moljakali njega ili onog pokatolicenog Srbina Olivera Dragojevica da dodje u BG , pih
Petak 28.10.2011.14:34
A gde si ti to "branio" Srbe? Hajde daj navedi makar jednog svedoka cak i potplacenog. Ali, na zalost nemas nikakvog razloga da se pravdas jer su Srbi amnezicni. Tako da slobodno mozes da im uzmes pare, i izvredjaj ih neka vide da su stoka bez postovanja i ponosa. Bolje nisu zasluzili.
Petak 28.10.2011.19:27
Volim Merlinove pesme, znala sam ih sve još pre ratova i u početku nisam verovala da nas mrzi dok nisam videla omot albuma na kojem je pisalo da je zabranjen za Srbe i pse. Nije uverljiv način na koji se sad brani, pogotovo što je došao da zaradi, možda je tako nešto rekao u afektu i više to ne misli ali svakako zaslužujemo izvinjenje. Nije lepo što je naša vlast iskeširala veliki novac da ga dovede u Beograd, ne zaslužujemo da rasipaju naše pare na one koji nas mrze.
Subota 29.10.2011.06:11
@Dino Merlin (Edin Dervishalidovic: Lazes, pseto! Lazes sve koliko si god: ruzan, star, primitivan I zaostao u razvoju! Srbima bi se samo delimicno iskupio kada bi postupio kao I Kusta: da se vratis veri pravoslavnoj, veri tvojih predaka!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)