Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 27.10.2011.
16:51
Beta A
Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je danas da koalicije nisu tema koja je na dnevnom redu, jer izbori još nisu ni raspisani.
Četvrtak 27.10.2011.17:02
Vas prioritet je Preosveceni Vladika Pahomije i sva usamljena decica.
Četvrtak 27.10.2011.19:05
Бар један доследан политичар.... Иако ми се не свиђа што је окружен(унутар странке) многим лошим људима...иако ми се не свиђа што је на неки начин тотално маргинализован, великим делом због сопственог несналажења у овој септичкој јами названој Српска политика, ипак морам да признам да је једини доследан од почетка у свом родољубљу... Изгубио је доста поверења међу грађанима од 2000 па наовамо, ал је и даље једини политичар коме би дао свој глас-само њему никако целом ДСС
Petak 28.10.2011.21:30
Ne moze se osporiti da je Kostunica covek koji ima kvalitete, dobre namere, samo mu nedostaje ipak malo vise energije da bi se pokrenuo. Sklonost da se u odlucivanju kod njega izgubi mnogo vremena, a vremena ova zemlja nema, zato Vojo pamet u glavu pa spremno docekaj izbore. Realnost koalicije sa SNS-om nema dileme, imaju dosta zajednickih pogleda na to kako odredjeni problemi treba da se resavaju.
Petak 28.10.2011.12:35
Sveopšta ekonomska, moralna i socijalna kriza, lepo rečeno, zato je potrebno da se menjaju stvari u Srbiji, a zna se ko to jedini može, zato se uzmi u pamet i daj svoj doprinos u rešavanju istih. Jedini si neobavešten da je kampanja počela odavno, vlast je odavno prestala da radi svoj posao i bavi se predstojećim izborima. Ako mislite da nam krene morate da se trgnete, Nikolić je to uradio, na redu ste vi, hajde da menjamo stvari u Srbiji!
Petak 28.10.2011.21:45
Voja k'o Voja, uvek nema informacije na vreme, sa zakasnjenjem on bude obavesten. Tako i sada. Nije po njemu jos vreme da se razgovara o mogucim koalicijama, ali sam cin odlaska na slavu kod Nikolica govori da mu verovatno podsvest reaguje i "gura" ga u razgovore. Zato, bilo bi dobro da se uspostave dogovori medju onim strankama koje su orjentisane na resavanje nagomilanih problema koje nam je ova vlast stvarala vec 11 godina. Mislim da i DSS i SNS imaju kapacitet da donesu pozitivne promene.
Petak 28.10.2011.13:42
Тачно је да је ситуација у земљи и више него алармантна, али да би се ствари решавала на жалост неопходни су избори јер су се ови показали као неко ко није дорастао решавању озбиљних проблема
Petak 28.10.2011.21:28
Apsolutno da u ovoj zemlji postoji jako puno problema, to niko ne spori, ali sve to probleme necemo resiti ako se ova nesretna vlast sa svojim satelitima zadrzi na vlasti jos dugo Neophodnost izbora je nesporna. Cekamo vec 11 godina da ovi koji obecase resavanje svih nedaca koje su Srbiju zadesile od 90-ih godina do danas, ali, nazalost pored tih postojecih dobismo jos gomilu novih. Zato, jedino smena vlasti, korenite promene u drustvu i sistemu uopste dovode do pocetka resavanja istih.
Petak 28.10.2011.21:32
Rezoluciju 1244 kao validni dokument potpisan od strane relevantnih institucija je nesto sto stoji kao sansa Srbiji. Ali, ko od ove vlasti ima hrabrosti da se "uhvati" za taj papir i da krene u diplomatsku borbu da se to i ispostuje. Kostunica to pominje, ali njegov stav nazalost i zelja nemaju uticaja na one koji treba to da pokrenu ili pak sprovedu.
Petak 28.10.2011.21:35
Razumljivo je da SNS i DSS imaju i zajednickih gledista na situaciju u Srbiji, politicku, ekonomsku i svaku drugu, ali imaju naravno i razlicite stavove. To je potpuno normalno, pa ni u istoj kuci medju clanovima domacinstva se ne ocekuje da uvek i za sve moraju imati iste zelje. Ono sto mogu, ako udju u neku vrstu koalicije nakon izbora, a to je da se zaista iskreno potrude da se ova potpuno unistena i ponizena zemlja pocne podizati iz pepela i stvarati normalne uslove za zivot.
Petak 28.10.2011.21:37
Analizom svake vlade od 2000-te do danas, moze se, ako se zaista realno posmatraju stvari reci da je period dok je Kostunica bio premijer bio kvalitetniji od ovog koji imamo u zadnjih 4 godine. Izborima se dolazi do promena, jedino tako, a o mogucoj koaliciji DSS i SNS kao i o svakoj drugoj mogucoj koaliciji moze se razgovarati. Vecinu ce tesko iko imati da bi samostalno formirao vlast, tako da je vreme da se i o nekoj mogucoj kombinaciji ove dve stranke i razgovara, bez obzira da li ce ili nece doci do dogovora.
Petak 28.10.2011.21:39
Kostunica ostaje dosledan svojim stavovima, navikama i uostalom i svojim ponasanjem. Polako, bez zurbe, sve odmereno mnogo puta pa tek onda odluceno. Dobro, ne mogu svi biti brzi, odlucni, hazarderski orjentisani. Komentar koji se tice da toga da ce o nekoj koaliciji odlucivati kad za to dodje vreme je nesto sto je van svake sumnje, ali se ipak vec uveliko razgovara i prikupljaju informacije ko i koliko bi mogao biti od koristi.
Petak 28.10.2011.21:42
Od bivseg DOS-a koji je dosao pre jedanaest godina na vlast u ovoj zemlji, koliko god da sam ili nisam pristalica DS-a moram priznati da je Kostunica ipak neko ko se bitno razlikuje od ostalih lidera pomenute "grupacije". Ono sto je u prvom planu vezano za njega je skromnost i sasvim sigurno da je daleko od bilo kakvih afera koje imamo prilike da vidimo da se vezuju za mnoga imena koja su upravo nastala u tom periodu. SNS i naprednjaci imaju neke dodirne tacke, videcemo kako ce biti nakon izbora po pitanju pravljenja koalicije.
Petak 28.10.2011.21:51
Kostunica je kao i do sada uvek potpuno svojstven sebi. Baveci se jako dugo analizom jednog problema a za to vreme se stvore jos 10 koji cekaju resenje. Tako i sada, komentar da od izbora ima precih stvari. Da, u neku ruku se moze reci, ali ako se sagleda kompletna situacija onda se namece nesporan zakljucak da su izbori upravo kljuc resavanja svih problema u Srbiji. Zato, ubrzaj malo razmisljanje Vojo, sporovozno ne donosi uspeh. Pohvala za odlazak na slavu kod lidera naprednjaka.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)