Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 27.10.2011.
15:42
Vestionline A
Poslanik Liberalno demokratske partije Zoran Ostojić podsetio je da je ta stranka odavno upozoravala da je kosovska politika Beograda pogrešna i da je vraćanje na Ahtisarijev plan rešenje za položaj Srba na severu pokrajine.
Četvrtak 27.10.2011.16:10
Druze netreba Taciju vise srba u Vladi ima ih dovoljno za nezavisnost. Nemoj ko kisa oko Kragujevca, zakasnio si na blagajni. Zadovoljio si se mrvicama, zar toliko vredis.
Petak 28.10.2011.10:32
Вама је свако решење које није у интересу Срба прихватљиво!
Petak 28.10.2011.22:12
Na stetu Srbije rade mnogi, ali su najveci i najgori protivnici oni koji su upravo unutar Srbije. Stice se utisak da je LDP uvek nekako kontra orjentisan, da sve sto normalan covek u ovoj zemlji podrzava njima je neprihvatljivo. Tako i sada kada se pominje desavanje na severu pokrajine. Kada ste vec toliko puni ideja, mogucnosti i zelja pa zasto nesto niste preduzeli i pomogli tom nasem narodu na barikadama?
Petak 28.10.2011.12:18
Vaše mišljenje ne doprinosi dobrobitu Srbije tako da ga svakako nećemo uzeti u obzir! Vi ste mala stranka koju podržava mali broj građana Srbije i toliko o tome koliko ste bitni vi i vaše mišljenje. Od mene crveni karton. Ćao!
Petak 28.10.2011.22:07
Politiku koju sprovodi LDP u ovoj zemlji niko ozbiljan i odgovoran ne moze da podrzi niti da shvati kao dobronamernu. Videli smo mnogo puta do sada kakve stavove ima lider ove partije. Prema tome, gospodin Ostojic sve ovo sto je rekao - kao da nije.
Petak 28.10.2011.21:53
Cim iz LDP-a stigne odgovor na neki problem, odnosno optimalno resenje odmah je to sasvim siguran znak da se treba uraditi potpuno kontra od toga i doci do uspeha. Pa ko u ovoj zemlji moze verovati i ozbiljno shvatiti sve sto iz njihovih redova dolazi kada se dobro zna koliko njih nimalo ne zanima situacija u Srbiji, niti ih zanima sta se desava sa nasim ljudima na severu KiM.
Petak 28.10.2011.21:57
Srpski jezik ne bi bio zvanicni jezik na Kosovu! Kada se ovako nesto procita prosto coveka prodje jeza. E pa gospodo iz LDP-a vi ste deo politicke grupacije koja je dosla pre 11 godina i gromoglasno najavljivala da ce se sve resiti samo da Milosevic ode s vlasti. Vraticete Kosovo i Metohiju, zaposlicete sve one koji nemaju posao, cak Vuk Draskovic rece da ce odmah sutra posle odlaska Milosevica penzije biti 1000 maraka. Vidosmo da nista od toga. Sada LDP zeli da komentarise sta je dobro za Srbe na severu. Drzite se dalje od te teme gospodo, jer vase zelje a ni zalaganja nisu na istom kursu kao i zelje ostalih gradjana.
Petak 28.10.2011.21:59
Zanimljiva izjava gospodina Ostojica, da nije Ahtisarijevog plana ne bi bilo zvanicnog srpskog jezika na severu KiM. Pa da nije vas koji ste dosli na celo ove zemlje ne bi ni kosovski lideri i vlasti sada imali mogucnost da ovako napreduju u ostvarenju svojih planova. Samo da LDP ne brine za buducnost Srba na Kosmetu a ni za nasu u centralnoj Srbiji. Ne verujem u iskrenost njihovih zelja.
Petak 28.10.2011.22:01
Prvo smo slusali da se ne moze ni govoriti o nekom nezavisnom Kosovu, sada slusamo kako je dobro da se razmatra nezavisnost severnog dela Kosova i Metohije. Pa pobogu vise politicari na vlasti, da li je vama po Ustavu ove drzave obaveza da branite integritet i suverenitet Srbije? Ko vam daje za pravo da radite protiv interesa svog naroda ma gde se on nalazio?
Petak 28.10.2011.22:05
Gospodine Ostojicu, ova Vlada nema resenje ni za jedan problem u Srbiji, ma koliko on bio minoran a kamoli da ima resenje za komplikovanu stvar kao sto je odbrana integriteta zemlje. Sta ko od clanova ove vladajuce druzine zeli to ni sami ne mogu da odgonetnu, kao da sami ne donose odluke vec dobijaju pojadinacno direktive od nekud i tako pojedinacno iznose stavove u javnost. Gube definitivno i razum i kontrolu nad situacijom zvanom - odrzati vlast po svaku cenu.
Petak 28.10.2011.22:09
Samo vi dajte lepo sva ovlascenja Vasem lideru stranke on ce problem Srba na severu Kosova i Metohije resiti za jedan dan. Znamo mi to dobro. Do sada ni jedan jedini put u nastupu ove stranke se nije videla zelja, pokusaj, iskrenost... da se situacija ne samo na tom delu pokrajine vec i uopste u Srbiji resi. Ako se nesto moze unistiti, onda da, ali da se nesto u korist Srba uradi, to vec nije izvodljivo. Pustite Vi sada Ahtisarija, imate Rezoluciju 1244 pa trazite gospodo iz LDP-a pred medjunarodnim institucijama da se sprovede u delo potpisano, da se vrati nasa vojska i policija tamo u onom broju koji je predvidjen.
Petak 28.10.2011.22:14
Veliki uspeh gospodine Ostojicu, Srbi imaju pravo na specijalnu vezu sa Srbijom i imaju pravo na Opstine. Ovo je ironija zivota. Srbi postase stranci i manjina na sopstvenoj zemlji, srcu Srbije, Kosovu i Metohiji. Potrudili su se mnogi medjunarodni faktori a bogami i neki domaci da se taj scenario dogodi. LDP ocigledno ima tu neku orjentaciju u kojoj se sve sto je nase karakterise kao nepodobno, a sve sto se iz inostranstva kaze - to se onda prihvati odmah.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)